2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
الهام جون.. من دیشب پیش دکترم بودم.گفت از وقتی داروهای انتقال رو گرفتی دوچرخت رو بزار کنار. کلا ورزش ...

حالا ماها که انقدر درگیر ورزشیم بعد زایمانمون میخایم بخوریم بخابیم صدوبیست کیلو شیم ها...😆😆 منم دکتر گفته استراحت مطلق..چون گفته حساس شدم خونه تکونی هم کردم 😐کلی پتو و موکت و پرده شستم.تو عمرم پتو نشسته بودم🙄

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
آره چرا تو اعلاناتم نوشته فلانی جوابتو داده میرم میبینم اصلا جواب من نیست؟😮قاطی کرده

سایت به هم ریخته و قاطی کرده گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها کسی بوده تخمک کشی کنه ولی بخاطر نمونه اسپرم بگن جنین تشکیل نشده؟!یعنی از ۵-۶ میلیون هیچی خوب ...

ماهیتابه میخای یا دم پایی ابری خیس دستشویی یا کتک؟؟؟

تنوع از من انتخاب از تو😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
من مامانم مدام یه چی میاره‌میگه بخور‌ خوبه برات😂گفتم مامان اگه زیونم لال منفی هم بشم با این رسیدگی ...

دست گلش درد نکنه 😘🌹خدا بهت رحم کنه تبدبل به بادکنک نشی  

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بچه ها شما چشماتون درد نمیگیره از این تبلیغ بالا 👆👆👆👆👆؟

اعصاب نذاشته نمیدونم اصلا جواب کی رو میدم 🥵

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ماهیتابه میخای یا دم پایی ابری خیس دستشویی یا کتک؟؟؟ تنوع از من انتخاب از تو😁

اقا ذهنم خیلی درگیره.نمیدونی که سه ماه قبل هم مورفو هم تحرک صفر بود.حالا درسته میگن صفر به معنی صفر مطلق نیست و به هرحال چندتا پیدا میشه.ولی تو‌ بزن.گزینه ها سختن.میشه از تماس تلفنی استفاده کنم؟:)))

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

نی نی سایت جان.. ما یلدای شگفت انگیز نمیخایم .. 😑😐😑😐😑 

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام عزیزم مثبت شد ...دعام کنیین بچه ها منم به یادتونم

الهی عزیزم مبارکت باشه ان شالله نه ماه رو با سلامت بگذرونی و نی نی های خوشگلت رو بغل کنی عزیزم 

فک کنم ما ذوقمون واسه مامان شدنت بیشتر بود چه اروم  

دهنمو سلبیس کرد به قول الهام این یلدای شگفت انگیز 😣😣😣

گند بزنن به این یلدای شگفت انگیز😂😂با میکرو باردار نشم با این تبلیغ باردار میشم 😂😂😂وااالا

حالا تاریخشو درست زده؟دوشنبه یلداس؟من از دنیا عقبم😆

فعلا که هیچ کاری نکن تا تخمدانت به حالت عادی بربگرده !  ای جانممممم 😂😂😂😂اره نیم کیلو 😂 می ...

باشه 😆😆😆 کجایی که ببینی یه جاهایی از خونه رو تمیز کردم که عقل جنم بهش نمیرسه 😶

خوش بحالت که اضافه وزن نداری قبل بارداری.تا اخر بارداریت همین طور مانکن میمونی 😍😍

گند بزنن به این یلدای شگفت انگیز😂😂با میکرو باردار نشم با این تبلیغ باردار میشم 😂😂😂وااالا حالا ...

😂😂😂 

یلدا جمعه ی هفته ی بعده

اقا ذهنم خیلی درگیره.نمیدونی که سه ماه قبل هم مورفو هم تحرک صفر بود.حالا درسته میگن صفر به معنی صفر ...

نخیررررر.... نظر حضاررررررر😁😁😁

آره چرا تو اعلاناتم نوشته فلانی جوابتو داده میرم میبینم اصلا جواب من نیست؟😮قاطی کرده

قاطی نکرده..جوابت زیر یلدا داره شگفت انگیز میشه 😶