2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684549 پست
به جان خودم سخته خیلی فردا یه کاریش میکنم سالم قورت میدم 😂

نکن بچه مشکل گوارشی پیدا میکنی😂😂😂اونقدام بد مزه نیستا.شاید آمادش اونجور باشه.نمیدونم.اون چیزایی که دوستمون گفت هم اگه تونستی بخور‌.ان شاالله که وقتی رفتی دکتر‌میگه همه چی عالی شده

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دوست عزیز رازیانه خودش قاعده آوره یعنی تخریب دیوار رحم به نظرم نخور به جاش از میوه به و لوبیا سبز ...

یعنی من بخوام آندومترم بهتر بشه هرروز آناناس وبه ولوبیا سبز بخورم؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزدلم.فردا صبح ساعت ۹ باید برم بیمارستان.فکرکنم ظهر ساعت ۱ پانکچر شم.چون امپول ازادسازیو دیشب ...

برات دعا میکنم عزیزم انشاالله با توکل به خدا همچی عالیه عالی باشه😍

الحمدالله❤
انشالله با موفقیت انحام بشه و جنین های تپلی درست میشه نگران نباش عزیزززممم از خودت حتما خبر بده گلم ...

چشم حتمااا.من گوشیم به جونم وصله😂میخوان بعد انتقال ازم بگیرن😐😭ولی من مقاومت میکنم.مرسی عزیزم.حتما میام خبر میدم.راستی وقتی پانکچر کردن چند روز بعدش بهمون خبر میدن که چندتا جنین تشکیل شده؟فرداش؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خسته شدم 😭😭😭 چیکار کنم ؟ این همه دارو دوباره باید مصرف کنم ! به خدا دارم خُل میشم .سه بار آی یو آ ...

عاقاااا بجان خودم با دمپاییی ابریم میام دنبالت باز تو گریه کردی  

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
دو روز و نیم نهایت.تا روز چهار هم لکه بینی دارم‌..همیشه نازکه رحمم.مثلا روز ده ۴ بود ضخامتش.اخراش هف ...

ممنونم مهربون❤

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
نکن بچه مشکل گوارشی پیدا میکنی😂😂😂اونقدام بد مزه نیستا.شاید آمادش اونجور باشه.نمیدونم.اون چیزایی ک ...

😂😂😂😂عاقا ادم مجبور میشه من خیلی بدخورم سفیده تخم مرغ یه بار بیشتر نخورم 😬

چشم حتمااا.من گوشیم به جونم وصله😂میخوان بعد انتقال ازم بگیزن😐😭ولی من مقاومت میکنم.مرسی عزیزم.حتما ...

ای حانمممم خیلی با مزه حرف میزنی 😂🥰😍 

برای من فرداش خبر دادن چندتا جنین تشکل شده حتما برای شماهم همینطوره گلم

برات دعا میکنم عزیزم انشاالله با توکل به خدا همچی عالیه عالی باشه😍

ممنونم مهربون.دلخوشم به دعاهای دوستام و لطف خدام😍😘ان شالله برای شما هم همه چی خوب پیش بره

😂😂😂😂عاقا ادم مجبور میشه من خیلی بدخورم سفیده تخم مرغ یه بار بیشتر نخورم 😬

از من بدتریا.من ولی هرجا بدونم یه کم به نفعمه رعایت میکنم.مخصوصا تو این موارد

یعنی باورت میشه دوماهه هرروز دارم سفیده‌میخورم😂شوهرم مسخرم‌میکنه

مجبورم اقا.تازه این مدت حتی سالاد،ماست،چیزای سرد اصلا لب نزدم😑بعدا تلافی میکنم بخدا😂عقده ای شدم رفت.هرچی میگن بخور میگم وایسا سرچ‌کنم توی سایت ببینم طبعش گرمه یا سرد :))

ان شاالله وقتی نتیجه بگیریم می ارزه خواهری😘

ممنون عزیزم 😘 منم فردا روز ۸مم هستش باید برم سونو

ان شاالله فردا که رفتی سونو دکتر میگه اوضاع رحم و تخمکات عالیه😘

ای حانمممم خیلی با مزه حرف میزنی 😂🥰😍  برای من فرداش خبر دادن چندتا جنین تشکل شده حتما ...

مرسی عشقم.بامزه توییی😍😂هوف دعا کن همه چی خوب پیش بره

از من بدتریا.من ولی هرجا بدونم یه کم به نفعمه رعایت میکنم.مخصوصا تو این موارد یعنی باورت میشه دوماه ...

افرین بهت عزیزم واقعاااااا👏🏻خیلی خوبه ادم جدی باشه تو این موارد  من اصلا رعایت نکردم چون همش حالت تهوع داشتم فقط ماست میخوردم ! مهم نتیجه اش گلکمممم انشالله حتما حتما به مراد دلت میرسی بهت قول میدممم مادر کوچولو😘❤️😍🤲🌹