2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046794 بازدید | 684549 پست
چرا آنا جون هایپر شدم به خاطر اونه؟بهم شربت معده هم دادن میخورم فایده ای نداره

عزیزم بله از اونه خصوصا که گفتی پشتتم درد میکنه...خیلی رژیمتو جدی بگیر....

آبم زیاد بخور....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون خوبی؟؟؟یعنی چی سیکلم بلنده؟؟

نوع سیکلت این مدلیه، یعنی مهار کننده رو از ماه قبل شروع کردن واست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با بیوپسی اسپرم پیدا شد  شما چی؟ توچه مرحله ای هستین ؟ بابت دعای قشنگت ممنون انشالله برای شما ...

وای چقدددددر خوب چقدر امیدوار شدم خداکنه برای ما هم اسپرم پیدا شه،الهی شکر که جنین تشکیل شد براتون😍راستی چندتا جنین تشکیل شد؟چقدر اسپرم تونستن بگیرن؟همون روز پانکچر بیوپسی کرد؟قبلش هیچکاری نکردین؟نمونه  ندادین یا بیوپسی نکردین

که ببینید اسپرم هست یا نه؟

منم یه ماه ال دی خوردم منتظرم پریود شم و دوباره یه ماه دیگه ال دی بخورم تا تو این مدت داروهای شوهرمم تموم شه بعد بریم تو سیکل ان شاءالله،شوهر شما هم دارو مصرف کرد؟ تو چه مرکزی انجام میدین؟

چقدر سوال پرسیدم ببخشید بعد مدتها یکیو پیدا کردم که مثل ما باشه  

چرا نیاز نبوده عزیزم؟مگه همه قبل از‌پانکچر نباید داشته باشن این آزمایشو؟ حالا رفتم دکتر میام‌میگم ش ...

عزیزم خوب من هایپر نبودم و سونوهام شرایطمو جوری نشون نداده دکترم برام این آزهارو بنویسه....

نه من چک استروژن و پروژسترون قبل پانکچر نداشتم....

سلام مامان سبحان عزیزممممممم خوبی نه من رسیدم ته خط  هیچی برام دیگه جواب نمیده هیچی هیچی نه تل ...

عزیز دلم مطمئنم اون قدری بیخیال نیستی....

ببین شرایط من و مامان سبحان فرق داره با شرایط تو....

ما واقعا بیخیال بودیم چون دیگه اون مرحله رو رد کردیم و طعم مادر شدنو چشیدیم....

کاملا درکت میکنم که نشه بیخیالی مطلق رو تجربه کرد چون اون حس نیاز نمیذاره کلا بیخیال باشی....

همونطور که من و مامان سبحانم سر اولی بی خیال مطلق نبودیم.....

من که اصلا باورم نمیشد یه روزی بتونم طبیعی باردار بشم با اینکه به خیلیا امیدشو میدادم....

اما همینکه دنبالش نبودیم و از این استرس و تنش دور شدیم خودش دنبالمون اومد....

عزیزم نمیدونم چی بگم چون میفهمممت که چه قدر این نیازه داغون میکنه آدمو....

فقط از خدا میخوام یه راه جلو پات بذاره که تو رو به سمت هدفت ببره....

ممنونم،راستش اسماشونو دیدم ولی نمیدونم چجوری تجربیاتشونو بخونم خیلی خلاصه بود صفحه اول چون ازواسپرمی ...

عزیزم مراحل درمانیشونو نوشته بودم ولی خوب اینا خلاصه ۶۰۰ و خورده ای صفحه هست....

۶۰۰ کجا ۶۰۰۰ کجا.....

انا جان لطف میکنی رژیم قبل از تخمک کشی رو بگی ممنون

برا هایپری منظورته؟

اگه هایپری منظورته اینه:

آب زیاد....

گوشت و مرغ و ماهی....

سفیده تخم مرغ آب پز هر تعداد که بتونی....

دوغ و ژله هم اگه انتقالت عقب افتاد از بعد پانکچر شروع کن....

هیسترو چطوریه؟کسی هیسترو کرده بعدش نتیجه بگیره

هیسترو به روش تشخیصی درمانیه....

دوربین از طریق واژن میفرستن داخل رو بررسی کنه....

اگه مشکلی بود از همون طریق جراحی هم میکنن....

سلام. بتای روز اولم حدود ۱۰۰ بود سه روز بعد ۳۵۰  بچه ها حالا چکار کنم؟؟؟؟

مبارکه عزیزم....

به سلامتی بغلش کنی...

هیچ کاری نکن فقط لذت ببر....

😂😂😂😂😂😂وای مردم چقدر این سایت جالبه حتی تو مهمونی هستی و اومدی اینجا.... من نمیدونم اما حکمش ...

منم خندم گرفت....

نی نی تپل جون رو دقیقا تو اون شرایط تصور کردم.....

خخخخخخخخخخخ....

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 یه جاییم که حوصلم سر میره  اونم از بیحوصلگی بلند شده چای ترش دم کرده هی میگ ...

میگفتی دوست ندارم.....

خوبم عزیزم. خدا رو شکر.... کاش این خوبی ادامه داشته باشه.... به قول یکی از بچه ها خوشحالیمون چند ساع ...

عزیزم ایشالله که همه چی خوب پیش میره....

عزیزم هماتوم منم تقریبا این حدودا بود مال تو کمی بزرگتره....

نگران نباش به مرور کوچیک میشه....

استراحت کن....

عزیزان من الان که دستشویی  رفتم یه چیزی مثل یه بافت ولی صورتی کمرنگ ازم دفع شد  نگرانم چیز ...

نگران نباش عزیزم....

ایشالله چیزی نیست.....

دیروز انتقال دادم لطفا اگه میدونید کمک کنید مثل پوست یا بافت بود دراز به اندازه دو سه سانت  ببخ ...

عزیزم یکی دو روز بعد انتقال این چیزا طبیعیه به هر حال دستکاری شدی....