2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046707 بازدید | 684539 پست
رويا كجايى؟؟؟؟قرار بود امروز برى سونو؟؟ انجام شد؟؟؟خيلى به فكرتم ايشالا تا الان دلت آروم شده باشه ...

نه عزیزم سونو قرار نیست بکنم. امروز میرم دکتر رو ببینم بگه استرادیول رو‌ چیکارش کنم

دیگه خودمو دست این شمرها نمیدم. دیگه نمیخوام سونو انجام بدم تا ان تی.... اونا که میگن کاری از دست ما برنمیاد پس چرا برم سونو

دوستاي گلم  پنجشنبه من انتقال دادم (دوتا بلاست يه دونه نميدونم چي بود؟)امروزم برگشتم شهرمون&nb ...

عزیزم خوب نخور....

مگه نشسته میخواد سحر بکنه؟

عزیزم نخوردنش و خیر سرش اثر +ش حذف بشه بهتر از اینه قندتو بالا ببره که....

من نخوردم نشاسته مگه + نشدم؟

تورو خدا خودتوتو درگیر جزئیات ریز که تاثیر خیلی کمی دارن نکنین و از اون طرف بزنین یه چیز مهم و حیاتیو داغون کنین!!!!!

تازه اگه مستعد یبوستم باشی نشاسته خوب نیست!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان.امروز روز هفتم پریودم بود...رفتم سونو گفت ۸ تا تخمک ۱۳ این حدودا داری.۷ تا هم ۱۰ اینا.بع ...

عزیزم تستهای قبل عملن....

همون احتمالا عفونیا و ایدز و هپاتیت و....

عزیزم پس سفیده و پروتئین و آب زیاد یادت نره ها!!!!!

تعداد فولیات یه کم زیادن....

کار سنگین و جارو و دولا راستم ممنوع....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فکر‌کنم اسم آمپولی که‌بهم داده که سه شب باید بزنم اورالگوتان هست همچین چیزی :/ گفت زیرجلدی بزن.همون ...

بله عزیزم برا مهاره....

معادل ستروتایده....

الان معمولا جای ستروتاید اینو تجویز میکنن....

عزیزم من ستروتایدو به بازو میزدم تو هم اگه دکترت نگفته یا به بازو بزن یا دور ناف.....

خانومايي ك هماتوم داشتين جواب سوالمو بدين ممنون ميشم،من لخته خيلي كوچيك قهوه اي كشدار دارم توش رگه ه ...

نگران نباش عزیزم طبیعیه....

برا من دو ماه زمان برد کامل قطع بشه.....

من اول خون قرمز میبینم بعد لخته سیاه میاد بعد آخراش میبینی لکه های قهوهای یا چطور بگم رگهای قهوهای ا ...

عزیزم بند نافه نخ گلدوزی نیست که!!!!!

عزیزم میام میزنمتا!!!!

چه فکرایی میکنی؟؟

انرژی + براشون بفرست.....

ماهی جان من شمارو ازتاپیک iuiمامان رها می شناسم توی همه ی دعاهام یادتون می افتم واگر قابل باشم براتو ...

عزیزم قربونت برم نمیدونی این پیامت چیکار با من کرد اشکم بند نمیاد اینجا اینقدر دوستان واقعی دارم که ندیده و نشناخته برای من دعا میکنن

نمیدونم چجوری تشکر کنم ممنونت هستم عزیزم الهی به هرچی میخوای برسی عزیزم

اتفاقات ناخوشایند. زیادی برام پیش اومد ولی بزرگترین حسنش این بود که منو قوی تر کرد. ممنونم عزیزم فدای محبتت بشم❤️🙏

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
جفت سر راهی یعنی چی؟ چه مشکلی پیش میاد؟ خدایا چرا اینجوری میکنی؟؟؟!!!! بسه دیگه

یعنی جفت درست محل خروجی رحمه....

عزیزم جفت پایین و سر راهیم با استراحت بالا میره....

مال منم پایین بود....

سلام دوستان... لطفا بهم بگین قبل انتقال چه کارایی وچه غذاهایی مصرف کنم که درصد مثبت شدن بالا بره؟؟؟

عزیزم قبلش بگم خواهش میکنم از کسی تقلید نکن....

با توجه به بدنت و طبعت و شرایطت بخور...

یه بندم بعد انتقال نخواب و هر از گاهی یه دوری تو خونه بزن.....

آبم زیاد بخور.....

نه عزیزم سونو قرار نیست بکنم. امروز میرم دکتر رو ببینم بگه استرادیول رو‌ چیکارش کنم دیگه خودمو دست ...

ايشالا هر چى كه خيره همون برات پيش بياد🙏🏼🌸

حتما اين جلوى پات سنگ افتادنها براى سونو خيرى توش هست كه بعدا متوجه مى شى

ايشالا بهترينها در انتظارت باشه و دلت پر از آرامش بشه به زودى زود🙏🏼💕🌸😘

دو سه روزپیش ترشحاتم کشدار بود..دیگه امیدوار بودم ک باردارم..ولی امروز ک روز ۱۳ انتقالم بود وازمایش ...

روز 13 که خیلی زوده به من گفتن 16 روز بعد از انتقال یعنی روز 17

خدایا شکرت😙
هیستروسکوپی واسه کسی که پولیپ وفیبروم ومیوم داره هیستروسکوپی باید انجام بده ٬٬٬منم انجام دادم۷۰هزار ...

هفتاد تومن ....

اخه چطور به من گفتن سه تومن.....

من چهارشنبه عکس رنگی میگیرم ببرم دکتر فک میکنم سپتوم دارم حالا فرقشو با اینا که میگین نمیدونم سپتوم چیه....اگه باشه میخوام هیسترو بشم و خراش اندومتر هم انجام بدم.اگه صلاح و قسمت باشه ماه بعد انتقال بدم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
هیستروسکوپی واسه کسی که پولیپ وفیبروم ومیوم داره هیستروسکوپی باید انجام بده ٬٬٬منم انجام دادم۷۰هزار ...

خانمی شما انجام دادی چی داشتین و تاثیری داشت براتون؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
برای بار چهارم ای وی اف کردم.  امروز روز ۱۵ انتقال. بتام ۱۰۰ شد سری قبل هم‌آزمایش بتام روز ۱۴ ...

عزیزم هی گذشته رو مرور نکن....