2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684568 پست
من نمیدونستم نارنگی خوب نیست به خاطر ویتامین سی هم هرروز خوردمش دیگه چیا نباید خورد چیزهایی که دکتر ...

اااا گفتن کلپچ نخورین...اخه چرا؟؟؟خیلی خوبه که میگن😕من می خواستم بعد انتقال یه روز در هفته بخورم حتما😶

توی همین گروه لاله سرخ بتای اولیش ۵۱ بوده والان گل پسرش بغلشه 🤗مبارکه گلم خوشحال باش وانرژی مثبت بف ...

واقعا؟

خدا خیرت بده که گفتی

چون خودم تحربه بدی داشتم

لطفا دعا برام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم من یه سوال دارم میشه لطفا اگه کسی اطلاعی داشت خبر بده؟؟؟من کیست اندومتریوز دارم و باید لاپرا بشم و کوتر تخمدان کسی بوده که این عمل رو انجام داده باشه؟؟میخوام بدونم مهمه که چه روزی از پریود باشه عمل؟؟؟

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
اااا گفتن کلپچ نخورین...اخه چرا؟؟؟خیلی خوبه که میگن😕من می خواستم بعد انتقال یه روز در هفته بخورم حت ...

نمی دونم والا

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
راستی من هزینه ای یو ای رو بگم شاید بدرد کسی بخوره  حدود550 هر مرحله... بدون دارو. . کلا من از ...

واسه منم ۳۰۰آزمایشگاه واسه نمونه شوهرم۲۰۰خوددکترم میگیره.۳۲۳۰۰۰هم ۸تاآمپول وکلومفین.هزینه سونوهم دفعه قبل۶۴بود +هزینه ویزیت دکتر

واقعا؟ خدا خیرت بده که گفتی چون خودم تحربه بدی داشتم لطفا دعا برام کنید

من دکترم میگه هربارداری یه تجربه ی کاملا  متفاوته 

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام دوستای گلم من یه سوال دارم میشه لطفا اگه کسی اطلاعی داشت خبر بده؟؟؟من کیست اندومتریوز دارم و با ...

کوتر تخمدتن چیه دیگه؟؟من لاپرا شدم قبلا برای اندومتریوز تو زمانی پاکی انجام میشه ولی کوتر تخمدان تا حالا نشنیدم

خدا جونم شکرت...

دوستاي گلم 

پنجشنبه من انتقال دادم (دوتا بلاست يه دونه نميدونم چي بود؟)امروزم برگشتم شهرمون 

حالا تا كي بايد منتظر باشم ؟!

قند ناشتام ٩٥ بود آخرين آزمايشم 

حالا نشاسته ميگن خوبه واسه انتقال 

نگرانم قندم بالا بره (همش سيب زميني و آناناس ميخورم و درازكش هستم)

بله. مثل اینکه زایمان هم انجام میده اگه زایمانی در کار باشه میام مشهد سه ساعته منتظر دکتر نشستم آخ ...

واقعا ديگه خيلى بى وجدانن😡

خوب از همون اول مى گفتن كه نمى ياد ديگه

فقط بلدن با اعصاب آدم بازى كنن و فكر مى كنن همه بيكارن فقط خودشون كار دارن

حالا كى بايد دوباره برى؟؟؟؟دفعه ديگه تضمينى هست كه خانم دكتر تشريفونو بيارن؟

کوتر تخمدتن چیه دیگه؟؟من لاپرا شدم قبلا برای اندومتریوز تو زمانی پاکی انجام میشه ولی کوتر تخمدان تا ...

بله منم کیست اندومتریوز دارم و دکتر نوشت واسه لاپرا و چون تنبلی تخمدان شدید دارم گفت باید کیست های ریز رو بسوزونیم.خب شما یادتونه چند روز بعد از پری لاپرا شدی؟؟؟

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
فدات عزیزم..... خدا دردونه تورو هم حفظ کنه و دومیو رو هوا بهت بده....

انشالله 😍

دوتاسقط داشتم مشکل ایمنی انعقادی ،مورفولوژی کم وتحرک درحدطناب زدن دور خودش:-) لطفا برای بموقع وسالم دنیا اومدن پسرم یه صلوات بفرستید،خدایا ببخش بهم (اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)آبجی یا داداشه پسرمم تو راهه😍
واقعا ديگه خيلى بى وجدانن😡 خوب از همون اول مى گفتن كه نمى ياد ديگه فقط بلدن با اعصاب آدم بازى كنن ...

باز میگن برو شنبه دیگه بیا.... هیچ‌تضمینی هم نیست که هفته دیگه باشه یا نه

خیلی درمونده و‌کلافه ام😭😭😭

سلام دوستان.امروز روز هفتم پریودم بود...رفتم سونو گفت ۸ تا تخمک ۱۳ این حدودا داری.۷ تا هم ۱۰ اینا.بعد برام امپول  hmg نوشت برای دو روز بعد.گفت از امشب هم ساعت  ۱۱ شب یه امپول زیر جلدی میزنی.که اسمشو یادم نیست دقیق.

برای سه شنبه هم ازمایش نوشت برای خودم و شوهرم.بچه ها این ازمایش‌ سه شنبه برای چیه؟

اها راستی درمورد شیاف هم پرسیدم @***Banooye_mehr***     گفتم دوستم پیش خودتون عمل کرده و مثبت شده الان با شیاف به خونریزی می افته میتونه امپول پروژسترون بزنه جای شیاف؟گفت اره مشکلی نیست‌بگو بزنه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خاكستري جون شما انتقال دادين؟ من خيلي دير به دير سر ميزنم به تاپيك نميرسم همه صفحه هارو بخونم

نه عزیزدلم هنوز که انتقال ندادم.هنوز پانکچر هم نشدم.امروز سونوی هفت پریودیمو رفتم.گفت اوضاع تخمکات خوبه.بهم چندتا امپول دیگه داد گفت سه شنبه باز برم سونو پیشش.

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم