2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046841 بازدید | 684556 پست
اره عزیزم احتمالا همینه.ان شاالله جنین خوب داشته باشم هرچندتا باشه راضی ام.اخه شوهرم اسپرمش ضعیفه.ام ...

جنینات همه عالی خواهد بود مطمینمممممم، همش همینو پیش خودت تکرار کن، میگن تاثیر داره😉😂

يادم نيست عزيزم اسمش رو.ولي يادمه من روز هفت كه رفتم بهم شش تا hmg كارما داد، و يك امپول كه دور نافم ...

به من سه تا hmg داده عزیزم.ان شاالله همه چی‌خوب پیش بره.اوضاع تو چطوره؟لک ندیدی دیگه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سری قبل این امپولو داشتم.باعث میشه تخمک گذاری زودتر از موعد اتفاق نیفته و همین فولیکولایی که داری ...

خب خداروشکر

چیز خوبیه پس😆

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنونم فداتشم.خواهش میکنم.کار خاصی نکردم.سوالی چیزی داشتی تا اینجا هستم بگو برات بپرسم اگه تلفنی جوا ...

خداروشكر.حتما خوب پيش ميره عزيزم.فقط انرژي مثبت داشته باش.بدون استرس.ريلكس كن و داستان هاي مثبت از اتفاقات خوب و معجزات الهي بخون.ايشاالله بهترين ها برات اتفاق ميفته گلم.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
جنینات همه عالی خواهد بود مطمینمممممم، همش همینو پیش خودت تکرار کن، میگن تاثیر داره😉😂

چشم چشم حتما.ان شاالله هممون مامان میشیم به نوبت😍

خداروشكر.حتما خوب پيش ميره عزيزم.فقط انرژي مثبت داشته باش.بدون استرس.ريلكس كن و داستان هاي مثبت از ا ...

ممنونم دوست خوبم.به امید خدا و دعاهای شما دوستانم همه چی خوب پیش میره

به من سه تا hmg داده عزیزم.ان شاالله همه چی‌خوب پیش بره.اوضاع تو چطوره؟لک ندیدی دیگه؟

امروز كمتر شده خداروشكر.مادر٨٨ گفت براي اون يك هفته طول كشيده تا قطع بشه.يكم شياف رو خيس ميكنم ميزارم.سعي ميكنم با اپليكاتور بزارم.يكم دارم مراقبت ميكنم.ايشالله كه قطع بشه.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
باز میگن برو شنبه دیگه بیا.... هیچ‌تضمینی هم نیست که هفته دیگه باشه یا نه خیلی درمونده و‌کلافه ام😭 ...

رويا برو جاى ديگه

يه دكتر خوب پيدا كن و بقيه راه و باهاش ادامه بده

اينا كه اينقدر بى مسوليتن ديگه ولشون كن 

اينجورى بيشتر رو اعصابت مى رن

حق دارى هر چى مى گى در موردشون.آخه آدم اينقدر بى وجدان مى شه؟؟😤😤😤

نگفت چند تا تخمک داری خاکستری جون؟ 

در کل حدود ۱۵ تا.من ذخیرم پایینه گلم.توقع همین تعدادم نداشتم😂ولی حدود ۸ تاش بزرگتره.بقیش‌سایز ۱۰ ایناس.البته گفت ان شاالله تا اونموقع همشون سایزشون خوب‌میشه.توکل به خدا😘

خانومايي ك هماتوم داشتين جواب سوالمو بدين ممنون ميشم،من لخته خيلي كوچيك قهوه اي كشدار دارم توش رگه ه ...

من اول خون قرمز میبینم بعد لخته سیاه میاد بعد آخراش میبینی لکه های قهوهای یا چطور بگم رگهای قهوهای اول فکر کردم نکنه بند نافه حالا بد تراز همه امروز سونو ان تی داشتم جفتمم سر راهیه 

منم سری پیش ۱۸ سیکلم انتقال داشتم عزیزم  سونوت هم عالیه ننه سارا 😗😗😗😗

ااا جدي فكر كردم ١٨ خيلي ديره

پس خوب بود ؟!

خداروشكر ننه محيا😍😁♥️

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
امروز كمتر شده خداروشكر.مادر٨٨ گفت براي اون يك هفته طول كشيده تا قطع بشه.يكم شياف رو خيس ميكنم ميزار ...

عزیزدلم ان شاالله این روزا هم‌میگذره و میای میگی نی نیم به دنیا اومده و ما کلی قر میدیم برات،😂این راه سخته اما نتیجش شیرینه عشقم.دعا‌میکنم همه چی خوب‌پیش بره 😚

ببين حدودا ساعت هاي دو به بعد پانكچريارو ميفرستن بالا.من يادمه ساعت ٢:٣٠ صدام زدن.كل پروسه ٥ دق ...

عزیزم دیدم حرف از افلاطیان زدی شما یزد هستی؟؟؟راضی هستی ازش؟؟من میخوام برم واسه لاپرا پیشش میشه کمکم کنی

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش