2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها خونریزی دارم  دارم وارد هفته 14میشم  خیلی میترسم دلیلش چیه نمیدونم چکارکنم  ...

عزیزم عدد ان تی ات چند بود؟

آسپرین میخوری هنوز؟

وقتی رفتی ان تی چند وقت بود که خون و لکه بینی نداشتی؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نه عزيزم بايد بايد دقيقا همون ساعتى كه مى گن بزنى بر طبق همون ساعت تخمكهات آزاد مى شن  توروخدا ...

هانا منم سه تا شياف دارم.اندومترين ١٠٠.فكر كنم سوئدي باشن.واژينال ميزاري؟ميدوني من حس ميكنم همش جمع شده توي دهانه رحمم.تو هم اين حس رو داري؟بعضي وقتا احساس ميكنم خيلي خشكه به سختي ميزارم.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
اه.... مرده شور این خونریزی رو ببرن شده کابوس شب و روز من

من از ديشب يه شياف سيكلوژست ٤٠٠ ميزارم.خودم از قبلش روزي سه تا شياف ١٠٠ ميذاشتم.اين يجورايي دو برابر شده.ولي امروز باز خون ديدم😔😔😔😔از صبح هم درد پريودي دارم.لعنت به اين برزخي كه دارم.شايد باورتون نميشه ولي بعضي وقتا كه صفحه اول تبادل نظر سايت ميرم ميخواد مردم رو خفه كنم.از كوچكترين مشكلشون طوري مينالن انگار اخر دنياس.يا اينكه حاملگي ناخواسته است و دعا ميكنه بي بي ش منفي بشه يا سقط بشه يا فلان.بخدا ادميزاد اگر يكم ناشكريش رو كم ميكرد دنيا براش بهشت بود.من خودم از همه بدترما.نميخواد به كسي ايراد بگيرم.ولي ته دلم ميگم خدا چقدر اونايي خودشون طبيعي و راحت حامله ميشن رو دوست داره.ولي باز ميگم خوب كسايي كه اي وي افشون مثبت ميشه رو هم دوست داره.بعد ميگم شايد....نميدونم ديوونه شدم😔كاش دنيا يكم راحتتر بگيره به ادما

😭 بچه ها من دلم داره می ترکه از غصه. اصلا نمی تونم خودمو اروم کنم. ماه پیش که پانکچر شدم فکر می کر ...

عزیزم من نزدیک یکسال هردفعه یه چیزی میگفتن فکر کن هرماه بری برای اناقال بعد نشه و باچشم گریون برگردی یه بار ضخامتت بده یه بار کیست داری و.. تا الان که خداروشکر همه چی اوکیه

خدایا شکرت😙
هانا منم سه تا شياف دارم.اندومترين ١٠٠.فكر كنم سوئدي باشن.واژينال ميزاري؟ميدوني من حس ميكنم همش جمع ...

آره منم واژينال مى زارم عزيزم خيلى وقتها مومش براى من بيرون مى ياد اما اين حسى كه مى گى ندارم 

اما منم احساس خشكى رو دارم بعضى وقتها 

هانا منم سه تا شياف دارم.اندومترين ١٠٠.فكر كنم سوئدي باشن.واژينال ميزاري؟ميدوني من حس ميكنم همش جمع ...

من امتحان کردم یک کم خیسش کن بذار. راحتتر میره.

من البته واژینال نمیذارم مدتیه، رکتال میذارم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آره منم واژينال مى زارم عزيزم خيلى وقتها مومش براى من بيرون مى ياد اما اين حسى كه مى گى ندارم  ...

برا من گچيه،مياد بيرون ولي فكر ميكنم همش بيرون نيومده.نميدونم واقعا.اصلا ديگه مغزم كار نميكنه.

من امتحان کردم یک کم خیسش کن بذار. راحتتر میره. من البته واژینال نمیذارم مدتیه، رکتال میذارم.

برا من روش نوشته فقط واژينال.ولي اون سيكلوژست كه دكتر ديروز اضافه كرد برا خونريزيم يه حالت شمعي داره كه ركتال و واژينال نوشته و من ركتال ميزارم.مرسي كه گفتي عزيزم.فردا امتحان ميكنم