2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت گلم..منم بالاخره پریود شدم..بدنم یه نفس راحت کشید..خیلی سخت بود.خداروشکر گذشت ...از الان سفید ...

سارا جون خدا رو شکر که حالت خوب شد، 6خان رستمو گذروندی ،فقط یه خان مونده که مطمینم موفق میشی😍😍😍😍

عزیزم چرا اینجوری فک میکنی... من اون جلسه ای که فهمیدم یدونه لوله دارم.. بغض کرده بودم دکترم گفت نا ...

میدونی مامان آینده، بخدا اینجا نمیخوام انرژی منفی تزریق کنم، ولی به قول این جمله که میگه آنچه خوبان همه دارند تو یکجا داری😂😂، دقیقا منم همینم، یعنی اینجا بچه ها مشکل دارن ولی من خیلی از مشکلاتو یجا با هم دارم😬 باز خدا رو شکر تو ذخیره خوبی داری ولی من نزدیک 1ونیمه، یا سر تیروئید و پرولاکتین شاید خیلی از شماها مشکل ندارید ولی من دارم، تحرک اسپرم شوهرمم متوسطه، یعنی از طرف شوهرمم کاملا مطمئن نیستم😕 حالا اینا به کنار به خاطر پرولاکتینم وقتی رفتم ام آر آی، نیم ساعت منو تو اون لوله نگه داشتن، فقط بغضمو قورت میدادم، خیلی حال بدی بود

دوستا یه سوال😕آمپول میکرولین واسه چیه؟ بعدشم ضخامت اندومتر 15 سیکل 5 باشه خوبه؟کم نیست؟😦

عزیزم میکرولین برای آزاد نشدن تخمک در سیکل انتقاله 

الان باید انتقال بدی با این آندومتر؟ به نظرم کمه ولی اگه دکترت میگه بهش اعتماد کن ولی بهش گوشزد هم بکن که بدونه میدونی

من فقط همین قدر میشناسمش که خیلی مهربونه...خیلی خیلی..هروقت منو ببینه میخنده میگه مامان کوچولو باز ا ...

وااای سارا راست میگی😱😱😱😱😱کی این اتفاق افتاده بوده؟ اخه لاپاراسکوپی که عمل راحتیه😢😢 بخدا من سه سوته سرپا شدم با اینکه کلی قیچی و بخیه کرد اون تو رو😂

سلام خانوما خوشحالی من همش برا چن ساعته دیروز صدای قلبشو شنیدم امروز بازم خون دیدم یعنی چی ؟امرپز صب ...

عزیزم احتمالا هماتومه اصلا نترس استراحت کن به دکترت بگو 

تو سونی از هماتوم چیزی نگفت؟

من فقط همین قدر میشناسمش که خیلی مهربونه...خیلی خیلی..هروقت منو ببینه میخنده میگه مامان کوچولو باز ا ...

سارا زندی ام عالیه اخلاقش، انقدر مهربونه ولی زندی و لاهوتی و چن تا از دکترای دیگه یبار شنیدم میگفتن استاد ما پورمطروده، زندی یبار بمن گفت اگر دکترت پورمطروده خیالت راحت باشه

عزیزم میکرولین برای آزاد نشدن تخمک در سیکل انتقاله  الان باید انتقال بدی با این آندومتر؟ به نظ ...

عزیزم نمیدونم چه برنامه ایی داره...الان اون سیکلم که باید ال دی بخورم...احتمالا دیفرلین داده پریود که شدم شروع کنه استرادیول بده...ولی بازم نمیدونم والا اینا هیچ حرفی نمیزنن که...تا میای بشینی دفترچه رو میدن دستت میگن بعدی بیاد...بدی مراکز این چیزا هم هست دیگه😕

فیونا جان ممنونم از جوابت🌸❤🌸❤🌸

عزیزم نمیدونم چه برنامه ایی داره...الان اون سیکلم که باید ال دی بخورم...احتمالا دیفرلین داده پریود ک ...

عزیزم نگران نباش حتما استرادیول میده ماه دیگه همین موقع آندومتر عالی و انتقال و نی نی خوشگل👌❤️

عزیزم احتمالا هماتومه اصلا نترس استراحت کن به دکترت بگو  تو سونی از هماتوم چیزی نگفت؟

سونو نکرد فقط ضربان قلب و با دستگاه شنیدم ۶ هفته و ۵ روزمم بود خونریزی داشتم رفتم هماتوم بود که اول خون اومد بعد لخته سیاه اما الان فقط خون اومد الان یکم کم شد درد هم اصلا ندارم برا شنبه برام غربالگری نوشته اگه بتونم برم.

۴ تا استرادیول رو دکتر خودش گفته.... مشکل انعقادی تا حالا که نداشتم یعنی اصلا تا حالا آزمایش ندادم ...

اهان فکر کردم ازمایش دادی .پس هر چی دکترت گفته .ولی رفتی باز بهش بگو شاید کمترش کنه ..

ممنون .انشاالله .توکل بخدا .دیرتر میرم خیالم راحتر بشه .

سلام خانوما خوشحالی من همش برا چن ساعته دیروز صدای قلبشو شنیدم امروز بازم خون دیدم یعنی چی ؟امرپز صب ...

عزیزم استرس بخودت نده......به دکترت بگو 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،