2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
سلام دوستان عزيزم ، اميدوارم همگي خوب باشيد ، دوستان براي من يك اتفاقي افتاده كه خيلي توي شوك هستم ف ...

واااااااای عزیزممممممممم چه عااااااالی خداروشکر چقدر هیجان انگیز الهی ک هر چی ب صلاحتون هست همون براتون رقم بخوره....منم ی وقتایی نگران میشم ک نکنه بعد از زایمان زودی باردار بشم 🤨آخه تا دو سه سال نمیخوام ب خاطر دخترم ک هنوز کوچیکه ولی بازم میگم توکل ب خدا راضیم ب رضای او....برات خیلی خوشحال شدم دوباره مادر شدنت مبارک😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من خدا روشکر با استرادیول خارجی ضخامتم روز 9 هفت شده  یکسال طول کشید تا ضخامتم درست شدشن ...

عزیزم خداروشکر ک داری ب شرایط مطلوب برای انتقال نی نی هات میرسی ایشالا ک بزودی خبر خوش مادر شدنتو اینجا داشته باشیم🙏

سلام انا جون.من رفتم سونو واژينال.من طبق تازيخ پريود بايد الان پنج هفته و شش روز باشم ولي سن بارداري ...

عزيزم سن باردارى براى خيلى ها با توجه به زمان پريود نيست مخصوصا اگه سونوت شكمى بوده باشه

چرا خودتو اذيت مى كنى

ساك تشكيل شده بود؟؟؟؟تورو خدا اينقدر غصه نخور ايشالا تا دو هفته ديگه دلت با ديدنش آروم مى شه عزيزم🙏🏼🌸💕

عزیزم خداروشکر ک داری ب شرایط مطلوب برای انتقال نی نی هات میرسی ایشالا ک بزودی خبر خوش مادر شدنتو ای ...

ممنون بهار جونم ان شاءالله دخترگلت رو به سلامتی بغل کنی

خدایا شکرت😙

سلام آنا جون.قدم نو رسیده مبارک.ان شالله که قدم نی نی براتون پر از خیرو برکت باشه.عزیز من احتمالا یک ماهه دیگه انتقال دارم.میخواستم راهنماییم کنید چه کارایی انجام بدم این مدت.چی بخورم‌.برا گرمی رحمم چیکارا کنم.چه کاری کنم رحمم بچه رو نگه داره و باعث بشه جواب بهتری بگیرم.ممنون میشم راهنماییم کنید

وای نگو تو رو خدا ، کار عالم و آدم با نظر خدا میچرخه ، توکلت بر خدا باشه

خدا خودش میدونه که فقط به امید قدرت خودشه که دارم ادامه میدم و با وجود درد و خونریزی میام اینجا حرف میزنم با بچه ها شوخی میکنم و سعی میکنم به روی خودم نیارم

طبعم سوداوی هست.مدتی هم هست که تو واژنم احساس سردی میکنم و موقع پریود دو روزی لک میبینم و بعد میشه خ ...

به نظر من سریعا به یک دکتر طب سنتی حرفه ای مراجعه کن و یک رژیم مناسب طبعت رو به صورت تخصصی رعایت کن. شاید اون چیزی که برای من باعث شادی شده برای تو باعث غصه بشه