2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
دکتر کتابی بیمارستان مهر  داروهام از دوم پری استرادیول ۱.۵۳ خارجی روزی ۴تا فولیک اسید فمیب ...

گلم از ماه های قبل اسپرین نداشتی؟ 

قبل پانکچرت اسپرین خوردی یا امپول رقیق کننده زدی؟ 

قرص ال دی داشتی قبل از تخمک کشی؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی من اصلا بیمارستان صارم رو قبول ندارم ...هیچکدوم از دکترای مطرح ناباروریم باهاش کار نمیکنن...خود ...

عزیزم اونجا میکرو داشتی ؟نگران خودم شدم!!..دکتر صارمو خودم تو اتاق عمل دیدم..پرونده مو نگاه کرد اتفاقا..بستری هم بودم مریضایی که باهاش لاپراسکوپی داشتن بودن..انتقالهای دوم به بعد روهم خودش انجام میده...

خداکنه نتیجه بگیرم .دیگه جونی ندارم واسه پانکچر دوباره !!😣

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
آنا جون  یه سوال دارم   برای تعیین جنسیت حتما باید  میکرو کنم یا اینکه میشه ازشون ب ...

تعیین جنسیت فقط با ای وی افه فکرکنم..میکرو نمیکنن واسه تعیین جنسیت

سلام دوستان عزيزم ، اميدوارم همگي خوب باشيد ، دوستان براي من يك اتفاقي افتاده كه خيلي توي شوك هستم ف ...

ای جوووونم 🍃🍀☘ مبارک باشه عزیزم....❤ مارو هم دعا کن با اون حال خوبت..⚘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خو ننه کوچولو چند سالته حس کنجکاویم گل کرد    

😁😁 سنم که کم نیست.ولی صورتم ریزه س..صدامم بچه گونه ست بطور افتصاحی 😆😆متولد ۶۹ م ولی کمتر میزنه..به چشم این دکتره خیلی کوچولو میام..اونروز میگفت تو اتاق عمل تو خودت بچه ای بچه میخای چیکار!!

عزیزم اونجا میکرو داشتی ؟نگران خودم شدم!!..دکتر صارمو خودم تو اتاق عمل دیدم..پرونده مو نگاه کرد اتفا ...

نه بابا نگران نباش ..من اونجا میکرو نداشتم ..نمیخاستم نگرانت کنم شما که تو مراحل آخری و ایشاله که نتیجه میگیری ولی میگم کسانیکه میخان تازه وارد سیکل میکرو بشن و مشکلات مالیم دارن بیمارستان صارم شاید گزینه خوبی نباشه ...خیلی پولکیه ..فقط ظاهر خوبی داره 

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
مال منم رگهای واریسی داره... عزیزم آبم زیاد بخور.... انوکساناتم بزن ایشالله خیره بدتر شد حتما دوبا ...

باشه عزیزم..مرسی از راهنماییت

اناجون.من استرس گرفتم نمیدونم چرا! به نظرت صارم به درد نمیخورده من رفتم!این همه درد و سختی کشیدم ؛هم خودم هم خانواده م؛بی نتیجه بشه چه خاکی تو سرم کنم؟!!😢

باشه عزیزم..مرسی از راهنماییت اناجون.من استرس گرفتم نمیدونم چرا! به نظرت صارم به درد نمیخورده من رف ...

عزیزم تو چه زود استرس میگیری ...شما که تخمک کشی کردی و نصف بیشتر راهتو رفتی ...دیگه فقط انتقالت مونده...اصلا حرفمو پس میگیرم خیلیم بیمارستان خوبیه☺😊

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم