2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046344 بازدید | 684509 پست
چی بگم والا دکتر باحالی بوده با این نتیجه گفته باید عمل کنی..... به جاش کاش میگفت برو مرکز ناباروری ...

به نظرتون نتیجه آزمایش خوب بوده؟اخه همه میگن تعدادش خیلی کمه ۶میلیون حتی دکتر خودم تا آزمایشو دید گفت باید میکرو کنین بعد رفت شوهرم سونو که تو سونو نوشته طرف چپ گرید ۴ولی دکتر اورولوژی گفت گرید ۳ و باید عمل شه حتما

دکتر گفتش روز نهم یا دهم پری بیا بازم ب سون . من میخوام روز دهم برم سونو اگه ضخامتم شکرخدا خوب بودش ...

عزیزم معمولا اگه جنینت مثلا سه روزه هست سه روز قبلش پروژسترونت شروع میشه.....

البته اگه اشتباه نکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=76249528]سلام بانو خوبی نی نی خوبه خدا رو شکر؟ خوشحالم که از خودت خبر گذاشتی گاهی بیا یه سر بزن  انشا ...[/QUOTE]

سلام عزيزم 

مگه مى شه اينجا را فراموش يا ترك كرد از قبل از ميكروم 

تا عمل هاى قبل اون من اينجا بود 

تا الان كه ٥ماه باردارم 

شماها دوستاى خوبم بهترين ها هستيد در شرايط خوب و بد كنار هم بوديم 

من كوتاهى مى كنم به خاطر شرايط ام كم ميام 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
عزیزم وقتی ۴تا استرادیول میخوری حتما باید آسپرین مصرف کنی استرادیول غلظت خونو میبره بالا با مصرف آسپ ...

😢 ای بابا حالا چیکار کنم؟! آسپرین بخورم خونریزی رو‌چیکار کنم نخورم خونرسانی رو چیکار کنم

دکتر کجا بود گلم!!! شاید شنبه بتونم ببینمش

والا من کیسه رو کتفم گذاشتم ولی رو دیافراگم نه... خلاصه گذشتن اون روزا و فقط خاطرات محوی ازش مونده. ...

خدایا یعنی میشه مشغول شیرینی بعدش بشیم تا این روزا به یه خاطره ی محو تبدیل بشه

...
خخخخخخخخ.... انصافا همسرت خیلی دوست داره ها.... قدرشو بدون..... بابای توپی میشه.....

طفلکی خیلی دل نازکه😊 در این زمینه به باباش رفته... پدرشوهرم فرشته است

حالا تو محیط کارش کلی جسد میبینه و خون و چیزای بدتر از این ولی اگه من فشارم بیفته دست و پاشو گم میکنه

هر چند با این همه دلسوزی خیلی تو این سال ها عذابم داده

کی آزمایش دادی منظورم قبل پانکچرتِ؟

الان آزمایشاتو نگاه کردم، دقیقا تیرماه پرولاکتین ۲۰۰تا بالاتر از حداکثر رنج آزمایشگاه بود، تا اینکه تیر و مرداد داروی خارجی بالاجبار تجویز شد دو ماه استفاده کردم شهریور آزمایش دادم نرمال بود و مهر پانکچر شدم،، یعنی دقیقا دوماه قبل از پانکچر این بیچاره خیلی خیلی بالا بود و به زور حمله ی دارو رف پایین، گاهی فکر میکنم شاید بعد از افت زمان لازم داشته که تخمکا حالشون بهتر شه،،، نمیدونم، فقط خدا باید بخواد و کمک کنه

...
به نظرتون نتیجه آزمایش خوب بوده؟اخه همه میگن تعدادش خیلی کمه ۶میلیون حتی دکتر خودم تا آزمایشو دید گف ...

عزیزم خوب تعداد پایینه اما خوب مهمتر از اون مورفو و تحرکه....

عدد مورفو باید ببینی تو مرکز ناباروری چنده....

اگه قراره میکرو کنین و همسرتم مشکل دیگه ای نداره یعنی دردی چیزی که اذیتش کنه شاید بهتر باشه اصلا عمل نکنین....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه میدونی مهربون...الان دیدم که به لک بینی افتادم...یعنی نخوردن 12 ساعت ال دی میتونه باعث شده باشه؟ ...

واقعا هم همینطوره هر لحظه بدنمون یه واکنشی نشون میده ! اره بخاطر نخوردن ال دی هست

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
مرسی عزیزم رفتم سونو گفت تخمدانات بزرگه .ورزش و نزدیکی ممنوع .خونمم چون غلیظ شده ال دی نداد واسه کی ...

این مدت رو احتیاط کن گلم دسته گل به اب ندی  زحمت کشیدی که یادت رفته  

[QUOTE= 76249528 ]سلام بانو خوبی نی نی خوبه خدا رو شکر؟ خوشحالم که از خودت خبر گذاشتی گاهی بیا یه سر ...

عزیزم همینکه حالتون خوبه خودش کافیه....

ایشالله فرصت کنی بهمون سر میزنی....

خیلی مواظب خودت باش....

خدایا یعنی میشه مشغول شیرینی بعدش بشیم تا این روزا به یه خاطره ی محو تبدیل بشه

صد درصد میشین....

من فقط همین قدر میشناسمش که خیلی مهربونه...خیلی خیلی..هروقت منو ببینه میخنده میگه مامان کوچولو باز ا ...

خو ننه کوچولو چند سالته حس کنجکاویم گل کرد   

به نظرتون نتیجه آزمایش خوب بوده؟اخه همه میگن تعدادش خیلی کمه ۶میلیون حتی دکتر خودم تا آزمایشو دید گف ...

عزيزم همسر منم واريكوسل گريد ٣ داشت و تعداد اسپرمهاش خيلى كم بود از همسر شما كمتر گفتن بايد جراحى كنه كه بعد از جراحى تعداد تغييرى نكرد اما كيفيت اسپرمهارو دقيقا نمى دونم

من مجبور بودم صبر كنم به خاطر جراحى همسرم چون بهم اجازه وارد شدن به سيكل ميكرو رو نمى دادن اما بعد از ٦ ماه به اين نتيجه رسيدن كه جراحى تاثيرى نداشت و بهم اجازه ميكرو دادن

حرفم با توجه به تجربه اى كه داشتم بهت اينه عزيزم كه اگه سنت بالاى ٣٥ هست زمان رو از دست نده و وارد سيكل ميكرو شو

ايشالا بهترينها در انتظارت باشه🙏🏼💕🌸