2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
خانوما استرادیول رو تا کی باید استفاده کنم؟ من الان روز ۹ بعد انتقالم و فقط به اندازه ۳ روز استرادیو ...

برو از دارو خانه بگیر گلم. منم خودم میرفتم میگرفتم. حالا حالا ها باید بخوری

بله البرز دارو خوبه.....

دکتر گفتش روز نهم یا دهم پری بیا بازم ب سون . من میخوام روز دهم برم سونو اگه ضخامتم شکرخدا خوب بودش بهم امپول پروژسترون میده ؟ امپول پروژسترون چند روز قبل از انتقال باید تزریق بشه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه هیچ کدومو ندارم

پس نگران نباش احتمالا یکی دو روزه بهتر بشی و بدنت عادت کنه اگه نگذشت به دکترت بگو....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چشم ننه جون

چشات بی بلا مامانی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تحرکش ۶۲ % مورفو هم ۵۸%شکلشش خوبه  فقط تعدادش پایینه بقیش خیلی خوبه

عزیزم این آز رو مرکز ناباروری نداده درسته؟

عزیرم ما تکمیلیمون داناست و از طرف محل کار همسرمه.... تازه نوع قراردادش عالیه وگرنه دانا داریم خیلی ...

حالا تماس بگیرم فردا ببینم چطور میشه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دیروز رفتیم دکتر اورولوژی گفت واریکوسل گرید ۳داره گفت باید عمل کنه

چی بگم والا دکتر باحالی بوده با این نتیجه گفته باید عمل کنی.....

به جاش کاش میگفت برو مرکز ناباروری آز بده ببینم جوابش چطوره؟

برا بارداری طبیعی میخوایین عمل کنین؟

شما چند تا جهش داشتین تو امعقادی که بهتون ب6 و ب12تجویز شد و چند ماه قبل انتقال استفاده میکنید

عزیزم من هردو ژن غلظت خونم جهش داشت.. الان دوماهی هست استفاده میکنم.هنوزم انتقال ندادم .

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آخ آخ گفتی یادم اومد.... خیلی اذیت میشه آدم بعد لاپرا منم یه هفته نشسته میخوابیدم. تا اینکه فهمیدم ...

والا من کیسه رو کتفم گذاشتم ولی رو دیافراگم نه...

خلاصه گذشتن اون روزا و فقط خاطرات محوی ازش مونده.....

مال منم البرز دارو هستش ولی خیلی درد دارم وقتی تزریق میشه

نود درجه میزنی؟

شکمت تپله؟

والا مال من هر از گاهی درد میکنه اما معمولا نه.....

ببین اگر خیلی بالا باشه زود پایین نمیاد برای من ۱۰۰تا از رنج آزمایشم بالاتر بود یکسال طول کشید درست ...

نه تیروئید نبود، زیاد بالا بود حدودا رنج از ۴۰ بود تا ۴۵۰ برا من ۹۰۰ بود، داروی خارجی داستنیکس گفت بخورم زودتر بره پایین، چون دوماه ایرانی خوردم خیلی کم پایین رفت، صد تا پایین رفت، تیر و مرداد دو‌ماه خارجی خوردم شد ۳۰۰ بازم گفت بخور خارجی قحطی شد ایرانی همون کابرگولین خوردم شد تا شهریور و مهر، من اواخر مهر پانکچر شدم،،، ممکنه چون تازه رفته بوده پایین یکمی زمان لازم باشه تا بعدش تخمک هم بهبود پیدا کنه؟ و‌من چون اون زمان رو ندادم هنوز تخمکا ضعیف بودن؟

...
بله درسته این  رفتم از ازشون بپرسم که مورفولوژی تو آزمایش  اونا چند بوده

مورفوی مرکز ناباروری رو بپرسی؟

آره احتمالا تو پروندت باشه....

بپرس و مقایسه کن....