2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انا جون تلفنی که جواب نمیدن ...به خاطر غلظت خونه نه؟؟ روزی یکی انوکساپارین میزنم.البته کم شده دردش ا ...

مال منم رگهای واریسی داره...

عزیزم آبم زیاد بخور....

انوکساناتم بزن ایشالله خیره بدتر شد حتما دوباره برو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به نظر من هیچی اونم این آمپول ها که دور ناف زده میشه شاید آمپول های وریدی نحوه زدنشون حساسیت داشته ...

خخخخخخخخ....

انصافا همسرت خیلی دوست داره ها....

قدرشو بدون.....

بابای توپی میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس شبیه ستروتاید عمل میکنه👍 ممنون عزیزم

بله عزیزم یه جورایی مشابهن....

میدونم شوید قاعده آوره اما اینکه چقدر تو‌ پلو شوید ریخته باشی نمیدونم

شوید شوید پلو هیچ کاری نمیکنه بخورین نوش جونتون....

آزمایشای ایمنی و انعقادی رو داده بودین که براتون آنوکساپارین تجویز کردن؟ مبارک باشه عزیزم

مرسی گلم بله بعد از انتقال منفی اولم همه آزمایش‌ها رو دادم و مشکلی هم نداشتم ولی دکترم میده همیشه به دلیل استرادیول چون استرادیول خون را غلیظ میکنه

آنوکساپارین برا شما برا شرکت البرز دارو بودش ؟

بله البرز دارو خوبه.....

عزیزم بله من لاپرا هیسترو با خراش هر سه رو با هم داشتم.... سه روز بیمارستان بودم..... یه روز قبل ع ...

آخ آخ گفتی یادم اومد.... خیلی اذیت میشه آدم بعد لاپرا

منم یه هفته نشسته میخوابیدم. تا اینکه فهمیدم چاره کار کیسه آبگرمه. شب موقع خواب به پهلو میخوابیدم کیسه آبگرم رو میذاشتم رو پرده دیافراگمم

خواهر شوهرم کیسه صفراشو با لاپرا عمل کرد بهش گفتم این کارو بکنه فقط یک شب اذیت شد

بله البرز دارو خوبه.....

مال منم البرز دارو هستش ولی خیلی درد دارم وقتی تزریق میشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
باید پرنیدازول روزی ۱ عدد میخوردم. حواسم نبود ۲ تا خوردم

عیبی نداره....

سخت نگیر....

پرد رو شروع کردی یا قرار بود شروع کنی؟

عزیزم تو مراکز ناباروری شمارش با چشم مسلح و توسط متخصصه اما تو مراکز غیرناباروری با کامپیوتر.... حا ...

بله درسته این 

رفتم از ازشون بپرسم که مورفولوژی تو آزمایش  اونا چند بوده