2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
اونا سیکل کوتاه از نوع اگونیست بودن احتمالا.... عزیزم قرار نیست سیکلت مثل بقیه باشه.... منم نداشتم ...

ن گلم اونم با من پانکچر انجام دادش و مث من اونم کیست اوردش و ال دی خورد . این سوپرفکت رو ضخامت اندومتر تاثیر میذاره ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم من خودم دانشجویphd (دکترای تخصصی) فیزیوتراپی ام. مسئله اینه که اکثر همکارا توی ا ...

لاهیجان یا رشت نمی شناسید جاییو

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم یا تغییرات هورمونیه یا شاید به لطف خدا لانه گزینیه....

من ک قرص هورمونی نمیخورم، فقط یه روز در میون قرص لوتین 1 میلی گرم میخورم،

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
سردیجات چی اخیرا زیاد نخوردی؟

من همیشه تغذیه میکنم، فقط یه ورده ماست خوردم

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
شاید باردار شدین به سلامتی و لک لانه گزینی هست

الهی همین باشه، ولی کمر درد شدید دارم مثل پری، فک کنم پری میخاد بیاد

سردیجات چی اخیرا زیاد نخوردی؟

سردی ک مثل همیشه تغذیه کردم، فقط یکم ماست زیاد تر از قبل خوردم، اونم ن زیاد

بله عزیزم من خودم دانشجویphd (دکترای تخصصی) فیزیوتراپی ام. مسئله اینه که اکثر همکارا توی ا ...

سلام.میتونم یه سوال ازتون داشته باشم

من تو خونه دستگاه فیزیوتراپی دارم.فیزیوتراپی تخمدان مفیده برای ت من بلی تخمدان؟ 

میشه راهنمایی کنین به چه نحو وجاها وچه مدت انجام بگیره بهتره؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
هاناجون ممنونم از پاسخت، عزيزم ذخيره تون چنده؟

خواهش مى كنم عزيزم💕🌸

قبل پانكچرمو نمى دونم اصلا بعيد مى دونم اينا اين تست رو انجام داده باشن 

اما چون همه اينجا مى دونستن و در موردش صحبت مى كردن برام جالب شده بود كه بدونم اومدم ايران انجام دادم بعد از پانكچر ذخيره ام ٢/٩  هست تو آخرين آزمايشى كه دادم