2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست

سلام دوستان شب بخیر 

خانما من سه روز عقب انداختم امروز بی بی منفی بود بنظرتون امیدی هست 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
سلام دوستان شب بخیر  خانما من سه روز عقب انداختم امروز بی بی منفی بود بنظرتون امیدی هست

عزبزم.توکل بخدا..چندروز دیگه صبر کن و ی ازمایش بده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در ضمن تمام علائم بارداری رو دارم مثل حالت تهوع اونم از نوع شدیدش تنفر از بعضی غذاها و یبوست کلا حال خوشی ندارم ی ماهه متفورمین با کابرگولین میخورم

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
سلام دوستان شب بخیر  خانما من سه روز عقب انداختم امروز بی بی منفی بود بنظرتون امیدی هست

بله عزیزم درصورتیکه  لانه گرینی دیر انجام شده باشه میزان بتا ممکنه کم باشه و توی آزمایش ادرار یا همون بوسیله بی بی چک مشخص نشه اما میزانش توی آزمایش خون قابل تشخیصه. پس آزمایش بدید ان شا الله که مثبته و خبرای خوب بهمون میدی

يا خدا من سه چهار روزه اين استراديولو ميخورم ديگه امشب هرچي عذاب وجدان مربوط به ده پونزده سال پيش و ...

هورمونات  دارن تکون میخورن😆 منم چند روزه فکرای عحیب غریب به سرم میزنه 🤕

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام.میتونم یه سوال ازتون داشته باشم من تو خونه دستگاه فیزیوتراپی دارم.فیزیوتراپی تخمدان مفیده برای ...

هزیزم دستگاهی که شما دارید بدون شک دستگاه تحریک الکتریکی هست که برای کاهش درد ازش استفاده میشه. ما برای مشکلات زنان از ابزارهای دیگه و تمرینات فیزیکی استفاده می کنیم.

سلام دوستان عزيزم ، اميدوارم همگي خوب باشيد ، دوستان براي من يك اتفاقي افتاده كه خيلي توي شوك هستم ف ...

بهترین خبر رو شنیدمممممم 🥰🥰🥰خدایا شکرت 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸