2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست

سلام دوستان عزيزم ، اميدوارم همگي خوب باشيد ، دوستان براي من يك اتفاقي افتاده كه خيلي توي شوك هستم فعلا هم به غير از همسرم هيچ كس نميدونه ولي اينجا واقعا مثل يه خونه خيلي صميمي ميمونه كه دلم خواست اينجا حرفم رو بزنم و از همه التماس دعاي زياد دارم و البته خودم هم با اينكه هميشه دعاگوي همه دوستان بودم امشب خيلي خيلي بيشتر براي همه دعا كردم .

من اين ماه ٨ روز پريودم عقب افتاده و دو تا بيبي چك تست كردم كه به آني دو تا خط پررنگ افتاد البته فردا بايد برم آزمايش كه ان شا الله هر چي كه به صلاح خودم و دخترم هست اتفاق بيفته .

فقط فهميدم كه براي خدا هيچ كاري سخت نيست و فقط صبر ما بنده ها رو داره آزمايش ميكنه ، ما بعد از زايمان من واقعا خيلي خيلي كم اقدام داشتيم تا دو سه ماه كه هيچي بعدش هم نهايت ماهي يك بار و ماه گذشته دو بار ، معجزه براي همه نزديكه مطمئنم ، خيلي خيلي از همگي التماس دعا دارم .

يا خدا من سه چهار روزه اين استراديولو ميخورم ديگه امشب هرچي عذاب وجدان مربوط به ده پونزده سال پيش و ...

استراديول هورمون هست ديگه بالاخره ممكنه بدن رو به هم بريزه ولي خوب به خودت روحيه بده كه فكرهاي منفي از سرت بره بيرون .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر نکنم ربطی به استرادیول داشته باشه من قبلا خوردم البته ببخشید من جواب دادم

مرسي عزيزم خيي هم محبت كردي پاسخ دادي، واقعا خيلي در عذابم. يعني از چي ميتونه باشه، اگه خدا بخواد انتقال داشته باشم اين حال و روز فك نميكنم برام خوب باشه

...
استراديول هورمون هست ديگه بالاخره ممكنه بدن رو به هم بريزه ولي خوب به خودت روحيه بده كه فكرهاي منفي ...

واي مامان سبحان هم فشار خونم خيلي زيادي پايينه رو هشته

هم اشكم دم مشكمه،،، مامان سبحان شما اون ك دفعه چندمين انتقالتون گرفت؟ من نينيام گريد سي هستن خيلي دلم يه جوريه ميخوام گريه كنم فقط

...
مرسي عزيزم خيي هم محبت كردي پاسخ دادي، واقعا خيلي در عذابم. يعني از چي ميتونه باشه، اگه خدا بخواد ان ...

عزیزم فکر نکنم .استرادیول اینکار رو کنه ..

چون خیلی ها استفاده کردن .عوارض چندانی کسی نداشته

این از فکر و خیال خودته ..

استرس داری .سعی کن اروم باشی و خودتو مشغول کنی ..

مرسي عزيزم خيي هم محبت كردي پاسخ دادي، واقعا خيلي در عذابم. يعني از چي ميتونه باشه، اگه خدا بخواد ان ...

سعی کن به چیزای خوب و شیرین فکر کنی. به اینکه به زودی معجزه خدا رو قراره تو وجودت احساس کنی. به جای فکر کردن به جریانات گذشته بشین و خیالبافی های شیرین بکن تو ذهنت

فیلم کندی ببین یا کتاب بخون ولی تو این حال نمون

واي مامان سبحان هم فشار خونم خيلي زيادي پايينه رو هشته هم اشكم دم مشكمه،،، مامان سبحان شما اون ...

عزيزم من دو بار انتقال دادم هر دو بار مثبت شد ولي دفعه اول توي هفته ٩ قلبش از كار افتاد ولي دفعه دوم خدا رو شكر همه چيز به خيري گذشت ، عزيزم كلا توي روزهاي سيكل روحيه آدم به هم ميريزه سعي كن خودت رو سرگرم كني تا فكر نكني زياد . ان شا الله كه اين روزها براي همه همراه با شادي باشه .

سلام دوستان عزيزم ، اميدوارم همگي خوب باشيد ، دوستان براي من يك اتفاقي افتاده كه خيلي توي شوك هستم ف ...

یعنی هشت ماه از زایمانت میگذره ..

عزیزم .انشاالله هر چی خیر هست برات پیش بیاد ..

الان خوشحالی از این موضوع یا نگرانی ..؟؟؟بهرحال من دعا میکنم هر چی خیر برات پیش بیاد عزیزم ..😘😘

عزیزم فکر نکنم .استرادیول اینکار رو کنه .. چون خیلی ها استفاده کردن .عوارض چندانی کسی نداشته این ا ...

مرسي از كمكت، اوف نميدونم چيكار كنم شايد هم واقعا هموني هس كه شما ميگي، ولي عاخه استرس گريه داره مگه من گريه دارم

...
سعی کن به چیزای خوب و شیرین فکر کنی. به اینکه به زودی معجزه خدا رو قراره تو وجودت احساس کنی. به جای ...

درسته بهترين راه همونه ولي هزچي ميخوام خيال شيرين بكنم يادم ميوفته يه چيزي

...
یعنی هشت ماه از زایمانت میگذره .. عزیزم .انشاالله هر چی خیر هست برات پیش بیاد .. الان خوشحالی از ا ...

بله عزيزم دخترم ٨ ماه و ٢٠ روزش هست ، خوشحال كه هستم چون از اول هم تصميم داشتيم براي دومي هيچ جلوگيري نداشته باشيم و همه چيز رو بسپاريم به خدا ، الان فقط براي دخترم نگرانم كه اذيت نشه يه موقع ، ممنونم از دعات عزيزم واقعا من هم همه چيز رو سپردم به خدا .