2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046599 بازدید | 684531 پست
به سلامتی. عزیزم الان شما دیگه هماتوم ندارین؟ دکترتون گفت هنوزم باید استراحت کنین یا حله کلا؟ لک ه ...

من فقط یه باز خونریزی زیاد داشتم تا دو روز هم لکه بینی بعد قطع شد اصلا لخته نداشتم هفته دوازده که رفتم هیچی نبود دکتر نگفت استراحت کنم ولی خودم رعایت میکنم اومدم خونه مامانم در حال استراحتم چشمم ترسیده شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خوبی نگران نباش من بارداری خارج رحم داشتم اون لک قهوه ای داره درد لگن داره بیشتر یکمیم کمر وزی ...

بهار جون از كي ميفهمن خارج رحميه؟من الان هفته پنجم.دكترم گير داده بايد سونو شي ممكنه خارج رحمي باشه.اما يزد بهم گفتن سونو واژينال كه اصلا.الانم برا سونو زوده.خداروشكر دردي ندارم.فقط رحمم بعضي وقتا سوزن سوزن ميشه.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
خوب چند باری سونو میشی.... ضخامت که مطلوب شد چند روز قبل انتقالت پروژسترونت شروع میشه بعدشم که انتق ...

مرسي اناجون

يه سوال اورژانسي ديگه

خيلي نگران شدم

يكي منو از نگراني دربياره

چشام پُر اشك شد

متوجه شدم هاله دور سينه به وسعت زيادي موهاي كركي در اورده،  اينا نبود عاخه  

بعد از پانكچر شد

چرا؟؟؟

طبيعيه؟؟؟ واي اينا ميره؟

...
عزیزم اکثر بچه ها داشتن.نی نی داره جاشو سفت میکنه.نگران نباش.استراحتتو بیشتر کن.دوراز جونت خارج رحمی ...

مرسي عزيزم.خداكنه همين باشه

بهار جون از كي ميفهمن خارج رحميه؟من الان هفته پنجم.دكترم گير داده بايد سونو شي ممكنه خارج رحمي باشه. ...

من آزمایشم که مثبت شد رفتم دکتر گفت الان زوده واسه ساک برو دوهفته دیگه بیا که من قبل دوهفته لکه داشتم با حالت زور تو لگن و میخواستم بلند شم درد پریودی می گرفتم کم ولی لکم یه بندانگشت بود اونم دوبار که دکتر مجبورشد چون شک کرده بود چندبار سونو واژینال فرستادن که ساک تو رحم نبود وتو لوله رحمم نشون نداد که دکتر شک کرد به پوچ بودن بعد واسه بار آخر فرستاد یه سونو دقیق که گفتن خارج رحمه پنج هفته ساک تو لولست

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
من آزمایشم که مثبت شد رفتم دکتر گفت الان زوده واسه ساک برو دوهفته دیگه بیا که من قبل دوهفته لکه داشت ...

بهار جون منم هفته پنجم😔😔😔😔خدايا😔😔😔😔ميرم دسشويي روي دستمال ترشحاتم صورتي ميبينم.

بهار جون از كي ميفهمن خارج رحميه؟من الان هفته پنجم.دكترم گير داده بايد سونو شي ممكنه خارج رحمي باشه. ...

بازم خودتو نگران نکن مثبت فکر کن عزیزم 

بهار جون منم هفته پنجم😔😔😔😔خدايا😔😔😔😔ميرم دسشويي روي دستمال ترشحاتم صورتي ميبينم.

لکه صورتی مشکلی نداره انشاالله واسه من قهوه ای بود واسه همین دکترشک کرد

بازم خودتو نگران نکن مثبت فکر کن عزیزم 

نميفهمم چكار كنم.يزد يه چي ميگه اينجا يه چيز ديگه.فردا ميرم يه دكتر ديگه.دكتر خودم سونو نميكنه.ميرم يه دكتر ديگه كه خودش دستگاه سونو داشته باشه.

لکه صورتی مشکلی نداره انشاالله واسه من قهوه ای بود واسه همین دکترشک کرد

التماس دعا بهار جون.اي خدا ادم فكر ميكنه تو برزخه😔😔😔😔