2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
سلام به همگی، من بعداز۲سال دوباره میخوام درمانمو ادامه بدم،دوستانی که ابن سینا تحت درمانن میخواستم ...

عزیزم به خونت خوش اومدی....

دلم برات تنگ شده بود.....

ایشالله دیگه این دفعه مامانی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم هانا😔 دیگه روم نمیشه اینجا حرفی بزنم. غیر ارادی اشکام میریزه

عزیزم این چه حرفیه؟

اینجا برا همین کنار همیم هم تو شادیا هم تو غما....

شکر خدا تو هم که مامانی و این روزام میگذرن و بغلشون که کنی یادت میره این روزات.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدارو شکر عزیزم ایشالله به خیر گذشته.... داروهاتو ادامه میدی عزیزم؟

ماما گفت استرادیول و متفورمین رو شروع کن به کم کردن اما بهش اعتماد ندارم.... ۱۷ آذر با دکتر وقت دارم گفتم بذار خودش بگه بعد کم کنم.

الان روزی ۴ تا استرادیول دارم و روزی سه تا متفورمین

شیاف و آمپول پروژسترون هم که همچنان ادامه داره

فقط ۱۰ روزه که آسپرین رو قطع کردم از وقتی اولین بار خونریزی کردم..... فک میکنم سرگیجه و تنگی نفس زیادی که دارم این مدت به خاطر قطع آسپرین باشه. نمیدونم دوباره شروع کنم به خوردن یا نه

منفی شدم 😞

الهی بگردم🙁 غصه نخور عزیزم...خدابزرگه...انشاالله این اخرین پریودیت باشه.ماه دیگه طبیعی باردار بشی اونم دوقلو و جبران این انتقال منفی هم بشه ❤❤ قوی باش عزیزم...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام عزیزم من برگشتم با یه آزمایش مثبت و یه بتای خوب۱۲۶۶ ان شا الله همه دوستای منتظرم به زودی زود م ...

عزیزم گوارای وجودت....

تبریک گفته بودم اما بازم تبریک میگم چون بهم انر:ی میده و کیف میکنم....

عزيزم سلام.من الان هفته پنج هستم.از ديشب هرازگاهيي كه دسشويي ميرم لك صورتي رو دستماال ميبينم.نميدونم ...

عزیزم اکثر بچه ها داشتن.نی نی داره جاشو سفت میکنه.نگران نباش.استراحتتو بیشتر کن.دوراز جونت خارج رحمی خیلی درد داره.نگران نباش 

عزیزم چرا به خودت استرس میدی ؟؟ حتما مهم نبوده که دکترت بهت نگفته.فکرشم نکن دیگه.رو تخمکات اثر بد می ...

آخه ناراحتم بخاطر یه اشتباه نتیجه نگیرم😐

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دعا کنید حداقل تخمکام خوب باشه هایپر شدنم ارزششو داشته باشه

ایشالله هم تخمکات تپلن هم عوارض هایپری گریبانتو نمیگیره.....

خانما فکر کنم انتقال دو مرحله ای مثبت شدنش بیشتره تا نسبت به انتقال یک مرحله ای 

بله عزیزم اکثر دوستانی که با این روش انتقال دادن + بودن....

البته خوب خیلی نمیشه افراد رو با هم مقایسه کرد چون مشکلات متفاوتن...

آخه ناراحتم بخاطر یه اشتباه نتیجه نگیرم😐

نگران نباش..نتیجه میگیری انشاالله.همه ش دست خداست.دیگه بهش فکر نکن.زیاد مهم نیست .مهم بود واسه دکترت بهت میگفت..

سلام دوستانی که آمپول آنوکسان تزریق میکنید سر سوزن رو تا انتها تو شکم فرو میکنید؟ اگر نصفش رو تو شکم ...

والا برا من سرسوزنو کامل فرو میکنه همسرم....

بچه ها اگه کسی تجربه هایپر شدن و داره بگه من الان باید چیکار کنم تجربه هاتونو بگید تا آنا جونم برسه

عزیزم آب زیاد....

سفیده تخم مرغ....

گوشت و مرغ و ماهی....

دولا راست نشو.....

کار سنگین نکن....

جارو برقی ممنوع....

## ‍ ## ‍ ## ‍ ## ‍ ## ‍ ## ‍ # رفقا یادتونه کی بود که یک بار ابن سینا خارج رحمی داشت ، بعد بق ...

عزیزم ماهی کوچولو بود....

@mahi_kocholoo