2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046684 بازدید | 684536 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانی که مثبت شدین بعد روز ۱۱ حالتون چطوری بود؟ حساتون چی بود دارم سکته میکنم دیروز صبح درد سینه و ...

منم همینجوری بودم.

البته درد نداشتم ولی، اما تهوع ام قطع و وصل میشد.هنوزم همینطوره.

زیر دلمم هی میگرفت و ول میکرد.گاهی تیر میکشید خیلی خفیف.گاهی هم اصلا نبود.

تهوعم هم شبانگاهی بود .خخخخ

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
منم همینجوری بودم. البته درد نداشتم ولی، اما تهوع ام قطع و وصل میشد.هنوزم همینطوره. زیر دلمم هی می ...

منظور لکهاتون همینجوری بود؟ من گاهی زیر دلم سمت چپ میگیره ولی انقدر کمه میگم شاید توهمه سنه خام هم امروز کلا هیچ حس خاصی نداره

من تجربه ندارم اما شنیدم اینکار باعث میشه بند ناف دور گردن بچه بپیچه.... ارزش ریسک نداره.... یا علی ...

عزیزم اصلا همچین چیزی نیست....

من از دکترمم پرسیدم گفت اصلا ربطی نداره....

اتفاقا ایشالله تجربه بکنی میبینی نشستن و چرخیدن بیشتر بهت فشار میاره....

حرکت ناگهانی کردن خوب نیست وگرنه با آرامش چرخیدن اصلا مشکلساز نیست....

فشار کمتریم بهت وارد میشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای گلم یه سوال داشتم ببخشید هرکی میتونه بهم ج بده  من هفته دیگه اگه خدا بخواد انتقال ...

عزیزم والا فکر کنم یکی دو روز قبلشه که نباید ن ز د ی ک ی داشته باشی....

بازم از دکترت بپرس....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
****** بچه ها بنظرتون قرص ال دی اول پریود خورده بشه یا سومش یا پنجمش... در پریود شدن بعد از اتمام ق ...

عزیزم من هرروزی شروع کردم ب خوردن ..5روز بعد اتمامش پریود شدم .فرقی نداشت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خواهش ميكنم عزيزم مرسي كه توجه ميكني ب سوالم، چرا راستش داشتم ولي درد نداشتم،،،، موعدم هم رسيده ديگه ...

پس بنظرم اول یه بی بی دیگه بزار..‌و تا سه چهارروز دیگم صبر کن. آخه میگن تا یه هفته تاخیر طبیعیه.

اگه خیلی دیدی ادامه دار شد و پری نیومد برو سونو.

من ۱۱ روز عقب انداختم و بی بی منفی بود،دیگه رفتم سونو.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اسم قرص من این نبود گلم،  من حتی بعدا از چند نفر درباره ی داروی خودم پرسیدم چیز خوبی درباره اش ...

عزیزم اسم دارو رو برای این گفتم که اگه دیدی دوباره نیاز داری اینو استفاده کنی با خیالت راحت.چون دکتر تمام شرایطم رو میدونست و تجویز کرد.دقیقا سونوهای قبل انتقال بودم.🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آره منم شنیدم ولی خیلی ها هم همون خوابیده تغیر پهلو میدن ...تا صبح صد بار پهلو ب پهلو میشم دیگه فکرش ...

عزیزم من پرسیده بودم تازه با خنده بهم گفت اینم از اون حرفهای اینترنتیه ها یا همچین چیزی گفت!!!