2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
محیا جون ببخشید رک میپرسم نزدیکی نداشتی که درد داشته باشی... ؟ ببین من همین ماه پیش نزدیکی همراه درد ...

خواهش ميكنم عزيزم مرسي كه توجه ميكني ب سوالم، چرا راستش داشتم ولي درد نداشتم،،،، موعدم هم رسيده ديگه سه روز گذشته ازش، اصلا لك روز موعد كه بايد پري ميشد شروع شد،،. چيكار كنم نميدونم

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما هم بعد پانکچر که پریود شدی خونریزی زیادی داشتی ؟ منو خیلی ازیت کرد یه روزه فقط تخمدانم از درد م ...

بله منم اولين پريود خونريزي زياد داشتم به خاطر داروها ديواره ضخيم شده نگران نباش

...
خانما فکر کنم انتقال دو مرحله ای مثبت شدنش بیشتره تا نسبت به انتقال یک مرحله ای 

از چه نظر اینطوره ؟

دکتر اشرفی هم میگفت انتقال دومرحله ای در صد موفقیت رو خیلی بالا میبره 

خداجونم شکرت       
سلام عزیزم من برگشتم با یه آزمایش مثبت و یه بتای خوب۱۲۶۶ ان شا الله همه دوستای منتظرم به زودی زود م ...

عزیزم مباااارکه تبریک میگم انشالله نی نی نازتو صحیح و سالم بدنیا بیاری 😗😗😗😗😘

خداجونم شکرت       
چی هست انتقال دو مرحله ای؟

تا اونجایی که من میدونم یکی یا دوتا جنین اول انتقال میدن به رحم دوسه روز بعدش هم یکی دوتا دیگه جنین که بلاست شدن رو انتقال میدن 

خداجونم شکرت       
عزیزم منم قبل انتقال  استرس داشتم ،دکتر بهم یه قرص داد و تاکید کرد فقط همینو بخر چون بی ضرره.اس ...

اسم قرص من این نبود گلم، 

من حتی بعدا از چند نفر درباره ی داروی خودم پرسیدم چیز خوبی درباره اش نگفتن

سلام عزیزم من برگشتم با یه آزمایش مثبت و یه بتای خوب۱۲۶۶ ان شا الله همه دوستای منتظرم به زودی زود م ...

خداااارو شکر مبارکه عزیزم نه ماه رو به سلامت بگذرونی ونی نی های خوشگلت بیان بغلت 

شما هم بعد پانکچر که پریود شدی خونریزی زیادی داشتی ؟ منو خیلی ازیت کرد یه روزه فقط تخمدانم از درد م ...

اره خونریزی خیلی خیلی زیاد با درد ولی دو روزه تموم شد، چون انقدر شدت جریانش زیاد بود تو دو روز هر چی بود ریخت بیرون