2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046588 بازدید | 684530 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسي از توضيحت، انشالله به زودي خوش خبر باشي با بتاي عالي، خوب شد گفتي پس چند روز ممكنه اين قضيه باش ...

خواهش میکنم عزیز دلم، اره طبیعیه، میگم من هفت روز لک شدید که تو دلم میگفتم بابا این پریودیه، بعدش گفتم نه صبر کن، چون دوستان گفته بودن خون رقیق ادامه دار پریودی هست تو هر شرایطی، بعد هفت روز تازه شروع پزیودم بود که اونم چند روز طول کشید، بعد پانکچر بهم خوردگی شدید شدیذ هورمون ها هست، ولی یه بی بی چک بزار تا اگه باردار نیستی کمی شکمتو با کیسه اب گرم، گرم کتی 

خواهش میکنم عزیز دلم، اره طبیعیه، میگم من هفت روز لک شدید که تو دلم میگفتم بابا این پریودیه، بعدش گف ...

تازه اين وسط روزي يكي دو وعد تخمدانها همچين واس خودشون كش و قوس ميان كه ميگم لابد خبريه و الان پري جاريه ولي ميرم چك ميكنم ميبينم انگار ن انگار و فقط يه نصف قطره خون آبه خيلي ببخشيد

...
عزیزم بهتری؟

سلام انا جون

خداروشکر از دیروز بهترم 

ولی واقعا داشتم میمردم.باورم نمیشه حالم بهتر شده..

ببخشید خیلی اذیتتون کردم 🙈❤❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام عزیزم من برگشتم با یه آزمایش مثبت و یه بتای خوب۱۲۶۶ ان شا الله همه دوستای منتظرم به زودی زود م ...

خدارو هزارمرتبه شکر

مبارک باشه

التماس دعا

سارا جان مشکل شما چی بود؟ هایپر شدید؟؟

اره خیلی شدید.نزدیک ده کیلو اضافه کرده بودم.داشتم میترکیدم.تمام فاکتورهای خونیم دوبرابر شده بود.چندروز بستری شدم.سرم درمانی کردم.یکم بهتر شدم

اره خیلی شدید.نزدیک ده کیلو اضافه کرده بودم.داشتم میترکیدم.تمام فاکتورهای خونیم دوبرابر شده بود.چندر ...

خدا را شکر که بهتری

ان شاالله زود زود مامان بشی

برای ما هم دعا کن