2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046658 بازدید | 684534 پست
سلام عزیزم من برگشتم با یه آزمایش مثبت و یه بتای خوب۱۲۶۶ ان شا الله همه دوستای منتظرم به زودی زود م ...

خیلی مبارکه عزیزممممم نوش جونت باشه راحت بگذرونی این روزها رو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نترس محیا...ایشالله تو مامان شدی اون لکم واسه لانه گزینیه❤🌸❤🌸

واي كلافه شدم تيتي جون

درد تخمدان دارم گاهي

با لك بيني قهوه اي هر از گاهي

الان دو روزه

كسي بوده دومين پري بعد از پانكچر اينطوري بشه؟

@تورك_آنا

...
سلام عزیزم من برگشتم با یه آزمایش مثبت و یه بتای خوب۱۲۶۶ ان شا الله همه دوستای منتظرم به زودی زود م ...

خدا رو هزاران هزار مرتبه شکر عزیزم ..

مبارکت باشه گلم ..🌹🌸🌻🌼🌷🌷

انشاالله که سالم بیاد بغلت 😘😘

@mahay       @madar88     @هاانا       ممن ...

خيلي مباركه عزيزم🌹🌹🌹🌹 از نينيات ميگي؟ انتقالت فريز بود؟ گريد و بلاست و ... اينجور چيزا،، چندمين انتقالتون بود و چن تا انتقال دادن؟

شماهم دومين پري بعد پانكچر لك بيني داشتين؟

...
خيلي مباركه عزيزم🌹🌹🌹🌹 از نينيات ميگي؟ انتقالت فريز بود؟ گريد و بلاست و ... اينجور چيزا،، چندمين ...

من تا یک سال بعد پانکچر دوم لک بینی داشتم وقتی بی بی چک میزاشتم و مطمئن میشدم باردار نیستم حوله و اتو رو شکمم میزاشتم و یا تمام یک هفته پریودی کیسه اب گرم رو شکمم بود، تو هم اگه مطمئن باردار نیستی تنها چیزی که مشکل لک رو حل میکته حوله و اتو یا کیسه اب گرم رو شکمه

دعا کنید حداقل تخمکام خوب باشه هایپر شدنم ارزششو داشته باشه

عزیزم شک نکن بهترین تخمکها رو داری ، شاید انتقالت بیفته دو سه ماه بعد ولی عوض دست پر میای خونه به امیدخدا ، شک نکن  😍

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
من تا یک سال بعد پانکچر دوم لک بینی داشتم وقتی بی بی چک میزاشتم و مطمئن میشدم باردار نیستم حوله و ات ...

ممنون، درد هم داشتي همزمان با لك تو تخمدان و زير دل؟

چند روز لك بيني بود تا پري؟ بيبي زدم دو روز قبل هاله داشت البته اولش نه دو ساعت بعد، نميدونم چم شده، ميترسم، دكتر ب شما گفت طبيعيه؟؟؟

...
خيلي مباركه عزيزم🌹🌹🌹🌹 از نينيات ميگي؟ انتقالت فريز بود؟ گريد و بلاست و ... اينجور چيزا،، چندمين ...

عزیزم من اون موقع ها رو یادم نیست ک لک داشتم یا نه. من پانکچرم اول اسفند سال گذشته بود یه بار خرداد انتقال دادم و الان سری دوم بود. البته قبلا هم دو سه سال پیش پانکچر و دو بار انتقال انجام داده بودم که نشد.  یعنی دو تا پانکچر و چهارتا انتقال

بله انتقالم فریز بود اما از گرید و بلاست و این چیزا نپرسیدم با اینکه اطلاعاتم در این زمینه ها میشه گفت خوبه اما اونا نگفتن من هم نپرسیدم. سعی کردم کنکاش نکنم و فقط به خودم انرژی مثبت بدم تا دچار استرس و وسواس نشم چون اگه خدا بخواد یه دونه جنین گرید سی مولار هم میگیره و اگه نخواد چهارتا بلاست گرید آ هیچکدوم نمی گیره. برای من اینسری دو مرحله ای انتقال دادن پنج شنبه ۲۴ یک جنین و یکشنبه۲۷  دو تا جنین. که نمیدونم کدومش گرفته برام. این چهارمین انتقالم بود که خدا رو هزار مرتبه شکر می کنم مثبت شد. خدا قسمت تک تک شما عزیزان بکنه و به راحتی و دل خوش مادر بشید

خيلي مبارك باشه ايشالا تا اخر بسلامتي بري❤️❤️

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
من رفتم پرسیدم گفت وقتش پره اگه بخوای با اون عمل بشی میمونه برای سال دیگه

واي منم وقت گرفتم برم گفتن خزعلي ايران نيست چيكار كنم بنظرتون

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
ممنون، درد هم داشتي همزمان با لك تو تخمدان و زير دل؟ چند روز لك بيني بود تا پري؟ بيبي زدم دو ر ...

الهییییییییییی حتما ایشالله بارداری، من کلا بعذ پانکچر دومم پریودیم لک بود خون نبود وقتی بی بی چک میزاشتم منفی بود دیگه حوله و کیسه اب گرم میزاشتم کمی بهتر میشدم