2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046704 بازدید | 684539 پست
سلام بچه ها امروز دکتر بودم گفت پروستروژن رو قطع کنم تا پریود بشم ۲۱ دسامبر انتقالم افتاده اگر بعد ذ ...

عزیزم دیگه فکرتو درگیر این جزئیات نکن....

الان وقت حفظ آرامشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به حساب خودم امروز ۷ هفته تموم شده نه ریت رو نگفت. حتی ازش پرسیدم چنده گفت مشخص نیست😐

عزیزم چون شکمی بوده واسه همین نگفته....

نگران نباش ایشالله به سلامتی هر دورو بغل میکنی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

******انا جون من امروز که روز ششم دورم هست بعد سونوگرافی گفت ضخامت 5 زیاد نیست؟ تازه پریودم هم هنوز ...

عزیزم جزئیات ضخامت تو ذهنم نیست، فکر کنم پنج بالاست اما نه زیاد....

البته مطمئن نیستم....

انشالله.... انشالله.... انشالله وقتی زنگ زدم به شوهرم گفتم اینقدر خوشحال شده بود که اصلا متوجه نشد ...

عزیزم نمیشکنه....

تا الان خدا حسابی هوا دلشو داشته از این به بعدم داره....

اناجون من متاسفانه آز دخيره ننوشتن تا حالا و اينهمه كه همه چيز هزينه بر هس ديگه دلم نيومده هزينه ي ا ...

عزیزم با این دز دارو محتملا ذخیرت یا خوب (حدودای ۲-۳-۴) بوده یا بالا بوده....

عزیزم در مورد هچینگ جزئیاتشو نمیدونم اما حتما میشده که انجام دادن.....

دکتر خزعلی اصلا معلوم نیست کی بیاد من با ایشون مثلا قرار بود عمل بشم😞ولی از کلینیک که می پرسم می گن ...

من رفتم پرسیدم گفت وقتش پره اگه بخوای با اون عمل بشی میمونه برای سال دیگه

خدا جونم شکرت...
چی بگم هانا😔 دیگه روم نمیشه اینجا حرفی بزنم. غیر ارادی اشکام میریزه

تورو خدا غصه نخور با ماها حرف بزن

باور كن هى مى يام تاپيك مى گردم دنبال اسمت ازت خبرى ببينم

مطمينم بقيه ها هم مثل منن

ايشالا دلت به زودى زود آروم مى شه فقط ازت مى خوام خودتو كنترل كنى استرس نداشته باشى منفى فكر نكن

دوباره دكتر رفتى؟؟؟؟نااميد نباش عزيزم ايشالا خدا همراهته و دلتو شاد شاد مى كنه🙏🏼🌸💕

چهارشنبه خونریزی پیدا کردم همراه درد لخته های خیلی بزرگ میومد و جنینمم دیدم که اومد از روز بعدش دیگه ...

فک کنم کامل سقط کردی نگران نباش 

میتونی دمنوش آویشن بخوری 

خداجونم شکرت       
@تورک_آنا   سلام آنا جون ، وقتت بخیر من دیروز امید به خدا و لطف ائمه ع انتقال داشتم ولی بجز یک ...

نه عزیزم استرس نگیر.....

ببین تنها دلیل اینکه میگن استراحت خوبه واسه اینه که چون میدونی چه اتفاقی افتاده و برا اینکه هول نکنی و استرس نگیری میگن استراحت خوبه....

وگرنه این همه بدون خبر باردار میشن و کلیم کار انجام میدن و هیچ اتفاق بدیم نمیفته....

عزیزم مرسی جواب دادی خیالم راحت شد  مهربون خانم دعا کن  لطفا.  انشالله نینی سالم بیاد ...

پس نگران نباش ضخامتت خوب بوده....

عزیزمی مهربون ، آخه من اصلا استراحت نداشتم ، همش راه رفتم و کار کردم ، مادرمو بردم دکتر و کارای خونه ...

نگران نباش دعای مامانت پشتته....

شیما جان لطف میکنی بهم راجب سپتوم بگی؟من امروز متوجهش شدم.بعدش انتقال دادین نتیجه گرفتین؟بار چندمتون ...

عزیزم بله شکر خدا شیما جون باردار شده اونم دوقلو.....

تورو خدا غصه نخور با ماها حرف بزن باور كن هى مى يام تاپيك مى گردم دنبال اسمت ازت خبرى ببينم مطمينم ...

استرس ندارم عزیزم.... همه وجودم رو خلأ گرفته

دکتر برای ۱۷ آذر وقت داده. امشب میخوام زنگ بزنم ببینم منشی قبول میکنه با توجه به شرایطم وقتمو جلو بندازه

از دکترا که قطع امید کردم. تازه اینها که بهترین ها بودن مثلا.... میذارم زمان بگذره ببینم چی میشه