2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046548 بازدید | 684526 پست
سلام عزیزم یادمه گفتی داروهات سینال بودن ، میشه بگی داروهات چیها بودن و روزی چندتا؟ و اینکه شما تنبل ...

سلام عزیزم بله من از روز دو پری روزی دوتا پودر سینال با ی آب مقطر و سه تا پودر منوتروپین با دو تا آب مقطر داشتم تا روز ۶ پریودم بعد سینال اف شد روزی ی پودر و ی آب با همون منوتروپین و ارگالوتران نمیدونم متوجه شدی یا نه   من تنبلی نداشتم عزیزم 

خدا جونم شکرت...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من برگشتم با یه آزمایش مثبت و یه بتای خوب۱۲۶۶ ان شا الله همه دوستای منتظرم به زودی زود م ...

مبارک باشه عزیزم انشاالله به سلامتی این دوران و طی کنی

خدا جونم شکرت...
سلام عزیزم من برگشتم با یه آزمایش مثبت و یه بتای خوب۱۲۶۶ ان شا الله همه دوستای منتظرم به زودی زود م ...

مبارک باشه عزیزم 😘😘😘😘😘😘😘ایشالله به سلامتی بغلش کنی

شکر کردنت شده ذکر هر لحظه من،خدایا شکرت🙏🙏🙏🙏🙏بعد از ۴ سال منو به آرزوم رسوندی🙏،هر لحظه و هر ثانیه که نگاهش میکنم 👶👶👶فقط یاد خودت میافتم🤎🤎🤎تا تو نخوای برگی از درخت نمی‌افته، ممنونم که برای من خواستی😍😍😍برای همه منتظرا بخواه و خواستنت با دلشون یکی بشه🤲🤲🤲🤲
به نظرتون یه قلوهه دیگه

حتما اسم تو عوض کن

شکر کردنت شده ذکر هر لحظه من،خدایا شکرت🙏🙏🙏🙏🙏بعد از ۴ سال منو به آرزوم رسوندی🙏،هر لحظه و هر ثانیه که نگاهش میکنم 👶👶👶فقط یاد خودت میافتم🤎🤎🤎تا تو نخوای برگی از درخت نمی‌افته، ممنونم که برای من خواستی😍😍😍برای همه منتظرا بخواه و خواستنت با دلشون یکی بشه🤲🤲🤲🤲
سلام عزیزم یادمه گفتی داروهات سینال بودن ، میشه بگی داروهات چیها بودن و روزی چندتا؟ و اینکه شما تنبل ...

دعا کنید حداقل تخمکام خوب باشه هایپر شدنم ارزششو داشته باشه

خدا جونم شکرت...

وای عزیزم مبارکت باشه. چشمت روشن. خیلی خیلی خوشحال شدم برات😍😍😍😍 ایشالا ۹ ماه دیگه صحیح و سالم بغلش بگیری

الهییییییییییی مبارکت باشه ایشالله، دو قلو هست 

از ظهر منتظر بودم، بار چندمت بود عزیزم؟ چه داروهایی قبل پانکچر خوردی؟ 

سلام دوستانی که آمپول آنوکسان تزریق میکنید سر سوزن رو تا انتها تو شکم فرو میکنید؟ اگر نصفش رو تو شکم کنیم مشکلی نداره؟ 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
به نظرتون یه قلوهه دیگه

عزیزم مبارکت باشه. ان شاالله به سلامتی دوران بارداری رو سپری کنی.

هنوز نمیشه گفت چند قلو.همه جورشو داشتیم.

امیدوارم هر چند تا هست در صحت و سلامت باشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار