2777
2789

وای بچها همش میگفت اسم مامانت بهم بگو 

منم گفتم نمیتونم چون شهر کوچیکی هستم 

از دهنم پرید گفتم که مامانم پیش خودتون زندگی منو دیده همش گفت اگه اسم مامانت نگی مامانت زنگ زد رازتو بهش میگم 

بعد فکر کنم دروغم گفت گفتم میخوام زندگی یک شخص رو ببینم اسمش فلانه گفت یا خدا هم اسم منه بعد گفت اسم ننش گفتم نمیدونم فورا گفت بسم الله الرحمن الرحیم همه چی گفت ولی متوجه شدم مسخره میکنه 

ازم پرسید شخصی به اسم لیلا اقوام دارید گفتم آره گفت دختر مدرسه ای داره که کوچیک باشه گفتم نه فقط پسر داره 😭😭😭

نکنه واقعا اسم مامانم بدونه بچها چه کنم چرا اسم مامانم پرسید 

عنوان چرت و پرت میبینم کاملا میتونم حدس بزنم تاپیک توعه

خودت خسته شو دیگه

هروقت میام تا هستی

چطور بیست چاری اینجایی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با چه عقلی اینکارو کردی دختر😂😂

اسم مامانو معمولا واسه دعا و طلسم میخانا

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

خدا عقلت بده دختر

به دعانویس زنگ زدی چکار کن

هیچ وقت اسم خودت و مادرت رو به هرکسی نده

با اسم خودت و مادرت می تونن طلسم و هر کوفتی درست کنن برات

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

با چه عقلی اینکارو کردی دختر😂😂اسم مامانو معمولا واسه دعا و طلسم میخانا

ممکنه اسم مامانم پیدا کنه؟ 

فکر کنم از صدام خوشش اومد منم بهش گفتم من خیلی زشتم گول صدام نخور 

اونم گفت میدونم لب و لوچه شتری 

منم گفتم اتفاقا نه لبم خیلی کوچیکه دماغم خیلی بزرگه من خیلی زشتم 

گفت شبیه شرک گفتم نه شبیه خر شرک 

خدا عقلت بده دختربه دعانویس زنگ زدی چکار کنهیچ وقت اسم خودت و مادرت رو به هرکسی ندهبا اسم خودت و ماد ...

الان به نظرت چرا اسم مامانم پرسید؟ 

چرا راستشو بهم نگفت 

فقط همش میگفت تو سنت کمه دیونه ای 

این داستان دعانویس هول😂 

فک نکنم بتونه اسم مامانتو پیدا کنه اگه خودت نگفتی نگران نباش

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

الان به نظرت چرا اسم مامانم پرسید؟ چرا راستشو بهم نگفت فقط همش میگفت تو سنت کمه دیونه ای

من چمیدونم کلا دعانویسا برای هرکاری از دعا و طلسم و سرکتاب و هر کوفتی اسم مادرت رو لازم دارن

شما هم دیگه از این کارای خطرناک نکن

کافیه گیر یه آدم ناتو بیفتی که تو این کارا باشه و به خاک سیاه بشونتت.

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️