2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046565 بازدید | 684528 پست
ول كن اونا هميشه غر ميزنن شوهر منم از ديشب رو مخمه اما محل نده اروم باشبه خدا توكل كن

نتونستم شاید بیشتر باید تحملش میکردم ....ظلم کردم در حق خودم.

با چنگ و دندون به این مرحله رسیدم 

مردمو زنده شدم تا جنین خوب برام درست بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نتونستم شاید بیشتر باید تحملش میکردم ....ظلم کردم در حق خودم. با چنگ و دندون به این مرحله رسیدم&nbs ...

پس بازم بجنگ صبر داشته باش شنيدي كه پايان شب سيه سپيد است

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
قربونت بشم ب6رو بخاطر لنعقاد  خوردی؟امپول ب12هم زدی؟ واینکه هیسترو بخاطر چی کردی تشخیصی یا سپت ...

ب 6همین طوری خوردم .نه ب 12نزدم .از امپول فراریم ..

هیسترو به دلیل سه بار منفی شدن بود.گفتن شاید رحمت مشکل داره .هرچند رزاقی سونو کرد گفت رحمت سالمه .ولی شهرستان مرکز ناباوری گفت باید هیسترو بشی .انجام دادم گفت رحمت خوبه و سالم .فقط خراش داد..

من رزاقی برام ازمایش ایمنی و انعقادی نوشت .ایمنی مشکلی نداشتم انعقادی داشتم که بهم از دوم سیکلم قبل انتقال اینبار انوکسا4000داد دکتر .چون دفعات قبل از روز انتقال انوکسا داشتم .شایدم اینم تاثیر داشته ...نمیدونم ..

شهرستان برای من اصلا ازمایشی نمینوشت میگفت مشکلی نداری و مشکل از همسرته.

خود رفتم تهران کلی ازمایش دادم ..به دکترا باشه ....

ب 6همین طوری خوردم .نه ب 12نزدم .از امپول فراریم .. هیسترو به دلیل سه بار منفی شدن بود.گفتن شاید رح ...

عزیزم من خیلی وقت پیش یه عکس رنگی داشتم که اصلا نگاش نکردم دیدم توش نوشته داخل حفره رحم سپتوم هس برا همون میخوام به دکترم بگم صلاح بدونه هیسترو کنم با خراش این ماه که پری شدم ماه بعدم اگه صلاح باشه خدا شرایطشو جور کنه انتقال بدم وگرنه خدا خودش کاری کنه به انتقال نرسه چون دیگه واقعا بریدم.مادر ۸۸بخدا خودم دارم بخودم کمک میکنم ولی میدونم افسرده شدم زندگیم بی هدف شده.مشکل ایمنیم کمه پردو...میخورم از فردا هم ب6شروع میکنم تقریبا یک ماه هم هس یدو فولیک و اسپرین مصرف میکنم.به حق مادریت دعام کن

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلام عزیزم ادرس موسسه امید رو لطف میکنی ممنونم

سلام گلم 

اگه تهرانی بامترو بیا ایستگاه دروازه شمیران پیاده شو روبه روی مترو یه کوچه هست به اسم شهید مشکی جنب سفارت رومانی از هرکی بپرسی بهت میگه

من کرمانشاهم دکتر چوبساز

سلام عزیزم من دیگه جنین ندارم این سری گفتم بیام کرمانشاه انجام بدم میشه راهنماییم کنی کجا چه وقت برم منم میخوام دکترم چوبساز باشه 

رسیدگی شون چه جور ؟

من رفتم حمول البته ازمایشم مثبت شد بعد الان دل درد دارم میترسم کسی بوده مثل من باشه

حمومت رو خیلی با احتیاط برو

آب داغ استفاده نکن.... تا جایی که امکان داره ایستاده نباش. سعی کن یک صندلی پلاستیکی ببری تو حموم بشینی

وقتی هم اومدی بیرون لباس گرم و مناسب بپوش که سرما نخوری یه مدت دراز بکش

بچه ها یه سوال از دیشب ببخشید ببخشید گلاب به روتون ؛اسهال شدم.من که زیاد اب نمیخورم.احتمال داره اب ...

سارا جون با پریود اولت واقعا بهتر میشی....منم همین طوری مثله شما اس.. شدم...بعد دو روز پری اومد