2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست

سلام دوستان. به لطف خدا سنوی قلب جنین من خوب بود و تشکیل شده بود. انشاالله قسمت همه منتظرای عزیز

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.بچه ام سقط شد .خیلی غمگینم کاش من هم میمردم.خدایا کجایی...

😢عزیزم نمیدونم چی بگم تا اروم بشی از خدا برات ارامش و صبر میخوام 🤲😔

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

سلام. نیاز به  مشورت دارم برای تایین جنسیت اماده شدم قراره دارو بگیرم اما شوهرم ۷ ملیون اسپرم داره دکتر گفت امکان داره به خاطر ضعیف بودنش همش دختر بشه  موندم چکار کنم ریسک قبول کنم ؟

سلام دوستان. به لطف خدا سنوی قلب جنین من خوب بود و تشکیل شده بود. انشاالله قسمت همه منتظرای عزیز

مبارکه خانمی 🌹خدا براتون حفظش کنه🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
قبلا که اینجوری بود. مثلا میگفتن روز دو پری بیا.میرفتی میدیدی ۳ تا دکتر هستن ، نوبتی که گرفتی به هر ...

عزیزم الانم خودشون انتخاب میکنن با کدوم دکتر باشی به نظرم حقم دارن اگه مثلا همه بخوان با طرازی باشن که نمیشه ولی اگه بخواید و اصرار کنید دکترتونو عوض میکنن 

خدا جونم شکرت...
سلام. نیاز به  مشورت دارم برای تایین جنسیت اماده شدم قراره دارو بگیرم اما شوهرم ۷ ملیون اسپرم د ...

رستن جان تو کدوم مرکز داری انجام میدی؟ هزینه اش چقدر میشه؟؟ 

سرعت اسپرم یعنی درصد گروه a مهمتر از تعداد هست 

سلام. نیاز به  مشورت دارم برای تایین جنسیت اماده شدم قراره دارو بگیرم اما شوهرم ۷ ملیون اسپرم د ...

به نظرم قبول کن بعدا می گی نباشه و کردی مطمئن باش اگه نکنی بعدا پشیمون می شی 

خودت چندتا تخمک داشتی ؟؟ تا اینجا سخت بوده؟؟