2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
سلام‌ روز همتون به خیر، دوستان شما کدوم آزمایشگاه آزمایشهای ایمنی و انعقادی که آنا جون‌گفتند رو ...

عزیزم من آزمایشگاه نیلو دادم. دکترم اونجارو قبول داشت.. کلا شد ۱ملیون صد حدودا.. البته اینم بگم که انعقادی کلا آزاد بود و ۴۸۰ شد.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
متاسفانه قلب جنینم ایستاده  دکتر گفت باید سقط کنم گفت داروهام قطع کنم تا خونریزی شروع بشه اگه ...

عززززیرم😢😢 خیلی ناراحت شدم...

ایشالا نی نی قشنگ بهشتیت از اون بالا هوات رو داره و به زودی خواهر برادرش رو میزاره تو دلت💛💚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من امروز که روز 8بودم فقط 6تا  تخمک داشتم گفت چند تا هم ریز هست حالا تا یکشنبه آمپول گونال  دارم . گفت تخمدان هات کوچیک . به نظرتون تا اون موقع اون ریز ها رشد میکنن ؟ خیلی ناراحتم با تعیین جنسیت هم دیگه چیزی نمونه        

سلام به روی ماه همه تون امیدوارم همگی خوب و خوش و سلامت باشین من بعد از غیبت کبری برگشتم اول از همه ...

لاله جون تبریک تبریک تبریک...🌱🌷⚘ خدا گل پسر نازت رو برات حفظ کنه ایشالا..

مامان مهربون ماروهم دعا کن💚🍃🍀

خانما من امروز که روز 8بودم فقط 6تا  تخمک داشتم گفت چند تا هم ریز هست حالا تا یکشنبه آمپول گونا ...

ذخیرت چنده؟ من بهمن پانکچر شدم تخمک درشت ۵ تا داشتم و ریز داشتم دکترم بهشون اعتماد نداشت اما ۹ تا جنین خوب واسم تشکیل شد

سلام دوستای خوبم آزمایش من منفی شد متاسفانه و خوشبختانه ش رو خدا میدونه... (عددش ۲بود)  منتظ ...

متاسفم عزیزم ان شاالله خدا بهترینارو برات رقم بزنه خیلی خوبه که انقدر روحیه خوبی داری 

خدا جونم شکرت...
آهان  یعنی سری اول انتقال فقط یه دونه میزارن؟؟ نمی دونستم  شما هم که پانکچر اول بودید چر ...

نه عزيزم برام سه تا نزاشتن

من يك بار پانكچر كردم سه بار انتقال دادم به فواصل ماههاى مختلف

بار اول و دوم و سوم هر بار يه جنين انتقال دادن كه بار اول و دوم منفى شدم

بار سوم مثبت شدم

براى انتقال هم مثل ايران هست فقط با مثانه پر بايد مى بودم و خراش هم نداشتم و با توجه به سونو شكمى كه همزمان انجام مى دن جنين رو به رحم انتقال مى دن