2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
یعنی اشکال نداره مواد از بدن خارج بشه؟؟؟

ن عزیزم شیاف بعد از حدود نیم ساعت جذب میشه اون مومشه ک برا همه خارج میشه شما فقط شب موقع خواب بزار اشکال نداره برگرده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم من سر در نمیارم فقط اینو بگم تمام تلاشتو بکن اگه از طب مدرن نتیجه نگرفتی برو سراغ طب سنتی و زا ...

من بلد نیستم با نی نی سایت کار کنم.پیام های یک نفررو میخوام بخونم چجور میشه همه پیاماشو اورد.مشکل مشابه منو داشتن ایشون تو صفحات800.خیلی ریاده پیاما نمیتونم ببینم چی ب چیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا نمیدونم ۲۷ تا سینال اف داده و ۶تا مریونال و ۳تا ستروتاید ، گفته از دوم تا ششم سیکل روزی سه تا س ...

خب چرا پن بهت نداده ک طبق واحدش بزنی راحتتره اونجوری.سینال رو فک کنم بین ساعت 4 تا6 عصر باید زده بشن.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

انا جون دکتر واسه شوهرم ازمایش کاریوتایپ نوشت گفت جوابشو قبل از تخمک کشی بیار ، بنظرت اگه مشکلی هم توی ازمایش باشه کاری میشه کرد؟😒؟😒 😒چون ما کرمانشاهیم روز قبل از پانکچر میریم تهران

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
من بلد نیستم با نی نی سایت کار کنم.پیام های یک نفررو میخوام بخونم چجور میشه همه پیاماشو اورد.مشکل مش ...

عزیزم همه پیاماشو نمیتونی بیاری.میتونی بهش درخواست دوستی بدی بعد سوالاتو ازش بپرس.

خب چرا پن بهت نداده ک طبق واحدش بزنی راحتتره اونجوری.سینال رو فک کنم بین ساعت 4 تا6 عصر باید زده بشن ...

نمیدونم چرا نداد حالا عصر میرم داروخونه ازش میخوام عوضش کنه اگه اینکارو انجام بده

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزيزم سيكل نچرال به اين شكله كه روز اول پريود به مركز بايد خبر بدى و معمولا روز دهم تا دوازدهم ...

هانا جون یعنی استرادیول نداشتی؟؟ضخامت اندومتر بدون استرادیول به حد مناسب میرسه؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
ممنون درخواست دادم ولی فک کنم دیگه نیستن.خانم حوریه اینام نیستن دبگه?

سلام عزیزم همسره من هم آزواسپرمه واسپرم تو بیوپسی داشت.تا الان سه بار انتقال جنین داشتم که متاسفانه جواب نگرفتم البته بهت بگم کیفیت جنین هام همه عالی بودن حتی اینسری بلاست انتقال دادم که نشد

ببین اول بگو همسرت آزواسپرم انسدادی هست یا نه؟

یکی از دوستان به اسم شادی هم بود که مشابه شما اسپرماتید داشت که تو ابن سینا گفته بودن کشت میدیم تا بالغ بشه و بعدجنین تشکیل میشه

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
گلم برات گذاشته بودم عکساشو فک کنم ۱۹یا۵۶ سارا یکی بخواد خراش اندومتر داشته باشه ماه قبلش باید انجا ...

منم ٥٦ بودم 

نميدوني چقدر خارج از رنج بود؟

والا خراشو نميدونم افسون يه سوال بپرس ببين كي ميدونه🤔

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
راضیم درد اب کشیدنو از بدن تحمل کنم ولی خوب بشم فقط تو سونویی که کردن سرشب ۱۰۰۰ سی سی اب دیدن تو لگ ...

سارا خیلی تو فکرتمممممم، یعنی داروهات زیاد بوده؟؟ دکتر برگشت از مرخصی؟ 

دیگه جنین ندارم این جنینا تو ابن سینا تشکیل شده بود. اما بعد از خارج رحمی که داشتم منتقلشون کردم بیم ...

من اردیبهشت با دکتر نصر پانکچر شدم

یه بار قبل از شروع سیکل سونو شدم تا وضعیت رحم و تخمدانها بررسی بشه. از روز اول پریود داروهام شروع شد که پرگووریس و منوپیور بود. روز هشتم سونو شدم، چون رشد فولیکولها خیلی خوب نبود، بهم روزی سه تا مریونال دادن و روز دوازده دوباره سونو شدم. دو روز بعدش هم پانکچر که ۱۳ تا تخمک کشیدن و ۱۰ تاش جنین شد.

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله