2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیاف خوردنی!؟ داریم آیا؟

بله

اسمش یادم رفته.ولی من تویه انتقال داشتم.

مثل قرص میمونه.هم میتونی بخوریش،هم میتونی واژینال استفاده کنی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزممممم، پس زیادم مهم نیست  ان شاءالله شمام زودی باردار شی     من چند وقته بدنم ...

راستش درباره پرولاکتین چیز زیادی نمیدونم 

یه بار به دکتر غددم گفتم برام بنویس گفت قبلا دادی دیگه لازم نیس 

منم پیگیر نشدم 

اینسری به دکترم میگم لازم بود خودش مینویسه 😗😗😗😗

انشاالله بزودی مامان میشی عزیزم 

خداجونم شکرت       
بیبی چکم مثبت شده .سه تا از دیروز زدم ستاشونم مثبته .فردا ازمایش دارم . امکان داره الان باردار بشم&n ...

مبااارکه گلم انشاالله نی نی تو سالم و سلامت بغل بگیری 😍

خداجونم شکرت       
برو بفیض خدا با یک بتای تپل بیای . منم فکر کنم همون جمعه برم هرچی خدا خواسته دیگه معلوم شده

ممنون دوستم.

انشالله که خوش خبر بیای 👍🌺

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ببین عمق فاجعه رو ...چقدر باید حواست جمع باشه من هیستروسکوپی شدم دستبند یه نفر دیگه رو به دستم زده ب ...

حالا جالبیش اینجاست که هر چی من میگم دعوا میکنه قبول نمیکنه... حرف خودشو میزنه

کم کم داشت باورم میشد که حتما سپتوم داشتم بهم نگفتن.... بعد گفت سال ۹۴ لاپرا شدی که دیگه خدا رحم کرد گفتم خانم من سال ۹۶ اینجا عمل شدم.... این شد که اسم پرونده رو‌نگاه کرد و الا من داشتم تسلیم میشدم

مشکل من تاریخی که خانم ماما زده تو دفترچه ست نوشته ۹ آذر برو آز بده در صورتی که ۹آذر جمعه ست حالا ف ...

عزیزم خب اگرم ۹ آذر جمعه باشه مهم نیست.... اون برگ بیمه تا وقتی که تو ماه آذر باشی اعتبار داره

رويا جون شما هم لاغر هستي با ين حال متفورمين داشتي؟ چند ماه خوردين؟ من هم پيگيرش هستم استفاده كنم

بله عزیزم لاغرم .... حالا نشه گفت لاغر اما اضافه وزن هم ندارم... قدم ۱۷۰ وزنم ۶۳

من ۶ ساله دارم میخورم