2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046678 بازدید | 684536 پست
جمعه میشه روز 14 ام ? اگر امروز بری آز بدی نمیشه?

مشکل من تاریخی که خانم ماما زده تو دفترچه ست نوشته ۹ آذر برو آز بده در صورتی که ۹آذر جمعه ست

حالا فردا میرم انشالله که قبول کنن آزاد نگیرن 

گرفتن هم فدای سرم این همه خرج کردیم ۶۰ تومان هم روش

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم چرا بری دکتر؟ یک شنبه یا سه شنبه با همون نسخه برو ازمایشگاه.بگو آزاد حساب کنه.  فکر کنم ...

نه گلم پول لازم نیست بدم .از این نظر پرسیدم که میشه روز دوازدهم زود میشه .آخه دیگه تمام هفته از 8 صبح میرم تا 4 بعدظهر

خدا با ما است ❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز که رفتم مرکز ماما گفت حالا که قلب یکی تشکیل شده کم کم استرادیول و گلوکوفاژ رو قطع کن

رويا جون شما هم لاغر هستي با ين حال متفورمين داشتي؟

چند ماه خوردين؟

من هم پيگيرش هستم استفاده كنم

...
من فانتزیم اینه که میز شام را بچینم همسرم بیاد خونه وسط شام کادو بهش بدم باز کنه یک بی بی چک باشه او ...

من ۳سال پیش مثلا از طرف نی نی یه نامه نوشتم واسه باباش که بی بی زدم مثبت شد بگم یه پاکتی اومده مال توِ انگار...

ولی طبیعی نشد و خیلی  خبرهای بد بهم رسید که دیگه نامه رو پاره کردم انداختم دور

سوپرایز به ما نیومده خواهر

الان خودش هر یک ساعت میگه حالت چطوریه

اینجوری هستی یعنی آره یا نه...

فکر کنم اگه میخواستم بی بی هم بزارم باهام میومد تو دستشویی😂😂😂

واسه همین بیخیال بی بی شدم😉

فکر کن دوستم ... من ۳سال پیش مثلا از طرف نی نی یه نامه نوشتم واسه باباش که بی بی زدم مثبت شد بگم یه ...

آره این فانتزیم مال زمانی بود که هنوز نمی دونستم بقول یکی از دوستان توی لوله هام سیمان ریختن و بسته هست . همسر من که دفعه پیش مجبورم کرد بی بی بذارم بعد دید منفیه حالم گرفته گفت خداشاهده اگر نگیره میرم دست یکی از همین پرفسورها را میگیرم بعنوان بچه میارم خونه😂😂😂😂 بعد دوباره سیکل را شروع کردم گفت بهشون التیماتوم بده ها 😂😂😂 ایندفعه کم حوصلم و یکم مثل دوران پریودی عصبی به عبارتی پاچه میگیرم😕 نگام می کنه می گه نه هسی اونم دوقلو حالت معلومه😂😂😂😂

خدا با ما است ❤❤
نیاز به همفکریتون دارم .لطفا راهنماییم کنید من دوشنبه هفته پیش انتقال داشتم و آزمایشم برای دوشنبه هف ...

یکم زوده اگه خدایی نکرده کم بود یا منفی بود باید تکرار کنی و استرس نگیری

نمیدونم دوستم  دکترت باید تشخیص بده چه داروهایی بخوری که زود بیارش پایین. مثلا من تیروئید ندا ...

پس از این به بعد به تیروئید بگم هورمون موذی😤😂

رفتم دکتر گفت مجدد آزمایشو تکرار کن، اگه باز بالای هزاره باید بری ام آر آی😕

مشکل من تاریخی که خانم ماما زده تو دفترچه ست نوشته ۹ آذر برو آز بده در صورتی که ۹آذر جمعه ست حالا ف ...

عزیزم ببر اورژانس دکترش برات تو یه برگه دیگه بنویسه 

خدایا شکرت😙
من ۳سال پیش مثلا از طرف نی نی یه نامه نوشتم واسه باباش که بی بی زدم مثبت شد بگم یه پاکتی اومده مال ت ...

منم از وقتی عکس رنگی گرفتم و دیدم رحمم شبیه یه کوزه ی گردن دراز و کجه😂😂😁😁دیگه میگم سورپرایز بمن نیومده، البته الان بهش میخندم ولی وقتی جواب عکس رنگیمو گرفتم اینجوری بودم😱😱😱

نه اصلا بی بی چک ببینم صد کیلومتریم فرار می کنم .نه امروز که کلا هیچ علائمی ندارم یکذره سینه دردم هم ...

من گاهی سرگیجه هم دارم

اما واقعا ول کن علائم رو 

خدا باید بخواد 

انشالله جواب آزمایش هامون پیش خدا مثبت باشه 

نمیگم اگر مثبت نبودم ناراحت نمیشم 

چرا میشم خیلی هم ناراحت میشم شاید گریه هم بکنم اما خیلی زود خودم رو جمع و جور میکنم و میرم دکتر ببینم داستان چی بوده و روز از نو روزی از نو

اما نه به خدا نه به زندگی ... کفر نمیگم 

پس علائم رو ول کن😍

نه گلم پول لازم نیست بدم .از این نظر پرسیدم که میشه روز دوازدهم زود میشه .آخه دیگه تمام هفته از 8 صب ...

فکر نکنم.چون اینجا خیلی ها روز ۱۲ دادن.

ان شاالله که بهترین ها در انتظارته

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
پس از این به بعد به تیروئید بگم هورمون موذی😤😂 رفتم دکتر گفت مجدد آزمایشو تکرار کن، اگه باز بالای ...

مشکل تیروئید داری؟

اگر اره که خیلی طبیعیِ پرولاکتین ت بالا باشه اصلا دلیل اولیه و اصلی همون موذی هست که گفتی

دوست جان  همه موارد ازمایش پرولاکتین رو رعایت کن

یک شب قبل نزدیکی و هرگونه انگولک سینه ممنوع

لازم نیست اما بهتره ناشتا باشی (اینو ازمایشگاه گفت بهم)

حتما ۲ساعت از بیدارشدن ت گذشته باشه بیشترش هم خوب نیست

پیاده روی نکن اگر مسیر خیلی نزدیکه در حد ۵دقیقه برو اما اگه بیشتره سوار ماشین شو

یه روز قبل سوتین و لباس تنگ نپوش 

انشالله که ازمایشگاه قبلی چرت گفته 👍🙏

مشکل تیروئید داری؟ اگر اره که خیلی طبیعیِ پرولاکتین ت بالا باشه اصلا دلیل اولیه و اصلی همون موذی هس ...

مرسی دوستم از راهنماییت، مشکل کم کاری داشتم 6ماهه قرص میخورم، حالا تو این آزمایش زده پرکار😳یعنی رفته یه کوچولو به سمت پرکاری، دکتر دوز قرص رو تنظیم کرد با عدد تیروییدم ولی پرولاکتین نمیدونم چی شد این وسط😒

منم از وقتی عکس رنگی گرفتم و دیدم رحمم شبیه یه کوزه ی گردن دراز و کجه😂😂😁😁دیگه میگم سورپرایز بمن ...

با رحم دوشاخ هم بارداری طبیعی صورت میگیره کوزه ایی که خیلی هم بامزه ست 

اصل مطلب مشکل لوله ست که برای شما باز بوده پس ممکن خدا بهت معجزش رو نشون بده و اینجوری بشی🤓😲