2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046749 بازدید | 684544 پست
ممنون عزیزم پناه بر خدا هرچی خدا بخواد .کمرم یکم اسپاسم داده ولی اونم خوب میشه .خودت خوبی? خوندم خدا ...

😔

عزیزم استراحت کن فقط

منم بد نیستم.حالت تهوعم رفع شده خدارو هزار مرتبه شکر

نه ساعت ۶ مرخص میشم.عقد از ساعت ۳ و بعدش میرن جشن.منم سرو وضعم داغووون ...دلم گرفته 😕

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
واي سارا جون باهات چيكار كردن چرا خوب نميشي؟ ايشالا بهتر ميشي برميگردي خونه اينم يه خاطره اي شد برات ...

امروز هفت روز از عملم گذشت.یکم بهتر شدم...مرسی گلم...❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عشقم اره خیلی بهترم.خداکنه اون حال بد برنگرده دوباره دکتر گفت دیروز بازم امپول زدیم ۴ تا . پر ...

خداروهزار مرتبه شکر خوشحالم شدم کم کم بهترم میشی نگرانش نباش 🥰 اوههه این پریود بیاد کارتو میکنه 😆منکه دیشب از درد نخوابیدم 🤕 امروز یا فردا سرکله اش پیدا میشه 🤕 

عزیزم شکمت بخاطر عوارض داروهاست باورت میشه چند وقت پیش بهت گفته بودم ۴۸ نه بعدش همون روز فرداش وزن کردم ۵۰ یا خدا 😟 الان قشنگ ورم شکمم خوابیده باز شدم ۴۸:۳گرم هورااا😂 

توهم پریود بشی حتما حتما تاثیر داره !

ای جانمممم پیش به سوییییییی قلقلی شدن 😂😂 جوجه ها که نمیان ما به زورمون میکاریم بچه های بی ادبو 😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه هااا این شوهر من چقدر خنگه...فکر میکنه دوماه بعد میخان جنین دوماهه بزارن تو شکمم 😂😂😂 میگم این طور بود که میگفتم یه سال دیگه بزارن تو .دستشو بگیرن بگن بفرما تو 😄

حالا که بهش توضیح دادم جدی گیر داده میگه تو فریزر خراب میشن 😐😐زود برو بگو بزارن سرجاش 

عاشق خنگیشم😄😄

خداروهزار مرتبه شکر خوشحالم شدم کم کم بهترم میشی نگرانش نباش 🥰 اوههه این پریود بیاد کارتو میکنه 😆م ...

قربونت برم مهربون مانکن  😍😍😍

منم ماه دیگه کمش کنم این اضافیا رو 😣

نی نی هامون ناز دارن دیگه 😍😍

مطمئنم که نشونه خوبیه .من لک ندارم ولی دفعه قبل هم نداشتم . ناراحتم از اینکه هیچ علائمی نیست😭😭😭&n ...

هی هی ننه بو خدا با چوب دنبالتون باید راه بیوفتم 🧹 منو نمیذارید یه جا بشینم 😆

همه که یکی نیستن مثبت هم داریم داریم بدون علایم نشونه خوشبین عزیز 🌹😍

خداروشکر که خوبی عزیزم منم امروز صبح دوباره لک دیدم زنگ زدم بهشون گفتن امپول ودوتا کن! گفتم شیاف ب ...

ایشالله که مامان شدی خانم👍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بچه هااا این شوهر من چقدر خنگه...فکر میکنه دوماه بعد میخان جنین دوماهه بزارن تو شکمم 😂😂😂 میگم این ...

ای خدا 😂😂😂😂قلوه درد شدم😂😂 

همسرم منم سر درنمیاره خیلی توضیح دادم میگه جنین چیه میگه تخمک همون تخمکه 😂یعنی یکی باید اعصاب داشته از آ تا بی توضیح بده

قربونت برم مهربون مانکن  😍😍😍 منم ماه دیگه کمش کنم این اضافیا رو 😣 نی نی هامون ناز دارن دی ...

فدای تو خانم گلی 😍🌹😘مواظب خودت باش از حالت خبر بده 

عیبی نداره اب میشه بیشترش ورمه 😆 

اوف بذار بیاد از لپاش گاز بگیرم تا ناز یادش بره 😍😂

بچه هااا این شوهر من چقدر خنگه...فکر میکنه دوماه بعد میخان جنین دوماهه بزارن تو شکمم 😂😂😂 میگم این ...

آخی طفلی... 😁😂

واقعا کاش میشد این همه سختی میکشیم بگن این جنین که میزاریم حتما و حتما بچه میشه تازه خودت تعیین کنی چند وقت دیگه به دنیا بیاریش

فانتزی شیرینیِ😍😉

بچه ها جون فکر کنم ۵شنبه نتونم آزمایش بدم

چون ماما خنگ تاریخ ازمایشم رو زده ۹ آذر جمعه😤

به آزمایشگاه ها هم زنگ زدم میگن شنبه بیا نمیتونیم قبول کنیم یا آزاد بده

حالا ببینم چیکار میکنم دیگه...

تحملم تموم شده😞

اختلاف آزاد و دفترچه هم زیادِ

الان دیدم ، خوب شد دیدم وگرنه فردا تو آزمایشگاه اعصابم بهم میریخت

هیچ نوع حسی ندارم و جرئت بی بی چک زدن هم ندارم

خدا کنه مثبت باشه به حق علی🙏