2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
من فردا که ۲۳ سیکل میشه به امید خدا انتقال دارم حالا دوروزه زیر دلم مثل دوران نزدیک پری درد می کنه ا ...

به امید خدا ..بسلامتی عزیزم ..انشاالله مامانی و به زودی میای اینجا خبر میدی..

استراحت کن .اگه پانچکر تازه شدی طبیعیه  .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر رویا جون که قلبش برات میزد.انشالله سالیان سال برا ت بزنه .باتمام وجودم برات دعا میکنم.مطمئن ...

برام دعا کنید..... فقط ماها میدونیم تو این راه چقدر سختی کشیدیم و این جمله که قلبش ضعیف میزنه با روح و روان آدم چیکار میکنه

اما نمیخوام بابتش غصه بخورم.... میخوام چشمامو ببندم و به کسی که ازش این هدیه رو خواستم اعتماد کنم

******انا جون من امروز که روز ششم دورم هست بعد سونوگرافی گفت ضخامت 5 زیاد نیست؟ تازه پریودم هم هنوز ...

اگه روز پنج عادت هستی درسته و خوبه مال منم روز شش پنج بود با استرادیول تا روز انتقال رفت بالا.

بسلامتی همه مراحلت پیش بره انشاالله عزیزم ..و مامان بشی 😘

امیدت به خدا باشه عزیزم انشالله که دوقلو باشه و حسابی تپل، به سلامتی بتونی بغلشون کنی

انشالله.... انشالله.... انشالله

وقتی زنگ زدم به شوهرم گفتم اینقدر خوشحال شده بود که اصلا متوجه نشد من برای قلبش چی گفتم

چنان ذوق زده بود گفت از خونه میرم بیرون به اولین محتاجی که دیدم صدقه میدم

امیدوارم دلش نشکنه

انشالله.... انشالله.... انشالله وقتی زنگ زدم به شوهرم گفتم اینقدر خوشحال شده بود که اصلا متوجه نشد ...

خیلی خیلی خوشحال شدممممم انشالله صحیح سالم جوجه هاتو بغل بگیری🤲🌹😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ببخشيد رويا جون.يعني چهل روز بعد از انتقال رفتي اولين سونو؟شكمي يا واژينال؟

نه عزیزم. من دوست داشتم ۴۰ روز بعد انتقال برم اما خونریزی داشتم مجبور شدم زودتر برم.... سونوی شکمی انجام دادم

سلام بچه ها امروز دکتر بودم گفت پروستروژن رو قطع کنم تا پریود بشم ۲۱ دسامبر انتقالم افتاده اگر بعد ذ ...

نگران نباش عزیز دلم بامید خدا کلی جنین تپل و مپل میشن که میان محکم بدل مامانشون می چسبن❤

خدا با ما است ❤❤
رویا جون خدا رو شکر که قلب رو دیده .....انشاالله سالم بیان بغلت عزیزم .. 40روز بعد انتقال یعنی 27مه ...

نه عزیزم. ۴۰ روز بعد میشد ۱۷ آذر.... ولی من به خاطر خونریزی که داشتم مجبور شدم زودتر برم

۷ آبان انتقال داده بودم. ۱۸ مهر هم پریود شده بودم. به حساب خودم امروز ۷ هفته کامل میشد اما سونو ۴ روز عقب تر بود

عزیزم همونطور که گفتم نزدیک صفره نه صفر مطلق و بالاخره نوادری هم پیدا میشن اماحدسم اینه شما شاید ۱/۵ ...

اناجون من متاسفانه آز دخيره ننوشتن تا حالا و اينهمه كه همه چيز هزينه بر هس ديگه دلم نيومده هزينه ي اونم به همسرم بگم همه چيز خيلي گرونه امروز بهم گفتن به خاطر هيچينگ و نميدونم چي و چي روز انتقال بايد سه ميليون بدي، اوف ديگه تازه هزينه ازمايشات و پانكچر و داروها رو داديم، حالا ميخواستم سوال كنم طبق تجربه ي شما كسي با روزي ١٥٠ واخد گونال و دوتا منوگون، به مدت يه هفته، هايپر شده باشه ٢٢تا فولي، ذخيره ش پايينه؟؟  اناجون يه سوال ديگه هم داشتم نيني گريد سي رو وردارن هيچينگ كنن ضعيفش نكنن؟؟

...
بله عزیزم. یک ساک بود با ضربان قلب ضعیف و یک ساک دیگه بدون ضربان.... انشالله درست میشه

رويا جون ضربان ضعيف نيس كه، نه كه هنوز زوده دستگاه سونو قابليت شناسايي صداشو هنوز نداره، يعني بزار بهتر بگم دستگاه ضعيفه نه ضربان، ضربان متناسب سن نينيه

...
۹۵ هزار تومن شد چون خونریزی داشتم گفتن باید شکمی انجام بشه

منم خونریزی داشتم واژینال انجام داد.بدتر شدم ..این هفته گفته بیا ..نمیدونم برم یا بذارم دو هفته دیگه برم شکمی انجام بدم ..اگه طاقت بیارم

بله عزیزم. یک ساک بود با ضربان قلب ضعیف و یک ساک دیگه بدون ضربان.... انشالله درست میشه

اصلا نگران نباش مطمين مطمينم تا دو هفته ديگه همه چى عالى مى شه🙏🏼🌸فقط مثل هميشه قوى باش عزيزم