2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
عزیزم همونطور که گفتم نزدیک صفره نه صفر مطلق و بالاخره نوادری هم پیدا میشن اماحدسم اینه شما شاید ۱/۵ ...

آنا جونم یعنی ممکنه ذخیره ام بیشتر از ۱.۵ بوده باشه که این طوری شده، آخه من داروی زیادی هم نداشتم، و یک بار دیگه هم بعد از iui تقریبا همینطوری شدم، یعنی دوروز تمام دل درد و اسپاسم شدید عضلات شکم داشتم، طوری که ببخشید حتی نمی تونستم برم دسشویی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای خوبم برام دعا کنیدان شاالله فردا انتقال دارم🙏

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

من فردا که ۲۳ سیکل میشه به امید خدا انتقال دارم حالا دوروزه زیر دلم مثل دوران نزدیک پری درد می کنه این طبیعیه؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم من دوشنبه ۱۰تا سینال اف گرفتم با بیمه تامین اجتماعی شد ۱۴۰هزار

ممنون 

به من گفت خدمات درمانی ماهی فقط 8 تا رو تایید میکنه....اما تامن اجتماعی ماهی 30 نا

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
چهل روز بعد از انتقال عزیزم من امروز رفتم سونو. 

ببخشيد رويا جون.يعني چهل روز بعد از انتقال رفتي اولين سونو؟شكمي يا واژينال؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
ما از تو بروشور داخل جعبه طریقه زدن رو یاد گرفتیم 

من که خودم ترسوام جرات ندارم برا خودم بزنم .شوهرمم میگه من دلشو ندارم 

حالا درست زده باشه اشکال نداره هر روز میرم مطب 

سلام هانا جون بله رفتم سونو.... سونوی شکمی..... اینقدر فشار داد که گفتم الان هر چی اون تو باشه کنده ...

رویا جون خدا رو شکر که قلب رو دیده .....انشاالله سالم بیان بغلت عزیزم ..

40روز بعد انتقال یعنی 27مهر انتقال دادی ...

یعنی میشی چند هفته ..؟؟؟

بسلامتی ، چندمین باره انتقال میدی و چن تا جنین

ممنون عزیزم اولین باره 

نمی دونم دکترم چندتا می خواد انتقال بده

مگه دکترها قبل انتقال میگن چندتا می خواهیم انتقال بدیم؟

سلام بچه ها امروز دکتر بودم گفت پروستروژن رو قطع کنم تا پریود بشم ۲۱ دسامبر انتقالم افتاده اگر بعد ذوب شدن زنده بمونن برگه دادن امضا کنم گفتن تضمین نمیکنیم جنین هات بمونن و از همه بدتر تخمکهای فریز شده سی هستن 😢

۱۱تا تخمک بالغ بوده سه تاش نابالغ یه دونه دیگه اش هم فرم نرمال نداشته نمیدونم منطورش چیه 

روز پانکچر ازمایش هم از همسرم گرفتن و گفتن موردی نداشته !

ولی دلیل اینکه جنین نشدن رو نگفتن 😔درست توضیح نمیدن یا مشکل از تخمک منه یا همسرم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم به احتساب خودت ، الان چند هفته ای؟ نگفت قلبش چنده ریتش؟ نزده توی سونوت؟ نگران نباش. احتمالا ...

به حساب خودم امروز ۷ هفته تموم شده

نه ریت رو نگفت. حتی ازش پرسیدم چنده گفت مشخص نیست😐