2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046706 بازدید | 684539 پست
سلام اناجون حالتون خوبه؟ ميگن نينياي پوسته شون كلفت بوده هيچنگ كردن قبل از فريز، حالا اين چيه؟ ...

خیلی عالیه محیا جون...هچینگ پوسته دور جنین رو برمیداره تا راحتتر به رحم بچسبه...منم خیلی میخوام هچینگ بشن جنینام توی انتقال...ابن سینا گفت خیلی تاثیر داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به عزیزانم روز و لحظه هایتان پر از شادی, برکت و امید .

امروز من روز 9 ام انتقالم هست , دو سه روز هست تخمدان سمت چپم تیر میکشه حالت سوزش . بنظرتون مال پانکچرم هست که گفتند تخمدانت یکم بزرگ شده? بنظرتون این چیه? خطرناک نیست?

خدا با ما است ❤❤
رویا جون شما هم شیاف میذاشتی  آب میشد میومر بیرون ؟

عزیزم بعد شیاف اگه نیم ساعت یه ساعتی بخوابی جای نگرانی نداره اونی که میاد بیرون داروش نیست نگهدارندشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها شما راهکاری دارید برای اینکه ورم شکم کمتر شه؟ من فکر می کردم شاید شکمم اب اورده اما الان علائ ...

روحشون شاد باشه....تسلیت میگم

عزیزم سفیده تخم مرغ ژله و دوغ نمکی زیاد بخور...نگران نباش سفت شدن شکم خیلی طبیعیه توی هایپری

مراحلش از اول تا انتقال چقدر طول میکشه؟؟ من می خوام برای بچه دوم و تعیین جنسیت از این روش استفاده ک ...

گلم قبلش ازمایش داری، بعد روز اول تا سوم پریودی بایذ بری مطب دو هفته بعدش تقریبی البته تخمک کشی داری چند ردز بعدش اگر هایپر نشی انتقال، کلا سه هفته تا یک ماهی میشه، گلم نکن اینکار رو نمیارزه، هر بار فقط 30درصد احتمال بارداری هست، بدنتو داغون نکن ما از مجبوری این کار رو میکنیم انقدر دردسر داره که بری متوجه میشی خودت قیدشو میزنی، یه عالمه هزینه، استرس، فقط برای 30%

بچه ها شما راهکاری دارید برای اینکه ورم شکم کمتر شه؟ من فکر می کردم شاید شکمم اب اورده اما الان علائ ...

گلم اصلا جای نگرانی نیست من بار دوم پانکچر شکمم اندازه یه زن نه ماه شده بود، یک هفته شکمم کار نکرد درد و..... نرفتم دکتر، همش رفع شد وقتی پریودشدم همه چیز حتی اگه اب تو شکمت باشه دفع میشه اصلا جای نگرانی نیست

گلم قبلش ازمایش داری، بعد روز اول تا سوم پریودی بایذ بری مطب دو هفته بعدش تقریبی البته تخمک کشی داری ...

شوهرم اصرار داره

معمولا چند تا تخمک در میاد؟؟ اگه دفعه اول نشه از همون تخمک ها تو دفعه های بعد میشه استفاده کرد

اصلااااا جای نگرانی نیست من صد برابر بدتر از تو بودم ولی حتی زنگ به مطب نزدم چون میدونستم همه ی اینا طبیعیه

البته چون جنین انتقال داده بودم همه ی دردها رو به جون خریدم و به کسی از دردهام هیچی نمیگفتم که نبرنم بیمارستان و میترسیدم جنین گرفته باشه و راه برم بیفته، اون موقع نمیدونستم راه رفتن خوبه، فکر کردم فقط باید استراحت مطلق باشم