2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046679 بازدید | 684536 پست

سلام ب همکی

بچه ها ازمایشات غربالگری وسونوی ان تی حتما باید تو یه روز انجام بشه ؟

دکترم همه ازمایشات رو تو یه برگه باهم برام نوشته وچند مورد باید ناشتا باشم 

از طرفی هم ازمایشگاه میگه با برگ سونو باید بیای 

اگه بخام اول سونو بدم برا ازمایش باید فردا برم 

اینجوری میشه ؟؟

ازمایش قند وتیرویید وهپاتیت وازمایشات مربوط به غربالگری رو باهم تو یه برگ نوشته !

ازمایشات غربالگری باید ناشتا بود ؟؟

همفکری لطفا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها سوالای من همش بی جوابه اخه چرا 😔😔 من که جایی جز اینجا ندارم برای انرژی گرفتن😔 میشه کلا & ...

عزیزم من که هر پستی ببینم جوابشو میدم....

عزیزم گفتم تغذیه قانون خاصی نداره هر چی که واست خوبه و مناسب طبعته بخور غیر قاعده آورا و ادویه جات تند و چیزایی که نگهدارنده دارن....

از تغذیه کسی هم تقلید نکن.....

وقتی مستعد یبوستی چرا باید نشاسته بخوری؟

شیر سویا هم برا کم کاری تیروئید و آندومتریوز و.... خوب نیست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان خوبم  بعد از انتقال که میگن سوپ قلم بپزید وبخورید توش چه چیزهایی بریزیم؟هویج ؟جو؟چه سبز ...

هر چز که تو سوپ دوست داری باشه بریز....

سوپ رشته زوست داری با جویا....

من خودم چون طبعم سرد بود و طبع جو هم سرده گندم پرک میریختم....

یا جوی دو سر....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام بچه ها.خوبيد؟من يزد اي وي اف كردم،ولي وقتي مثبت شد تو شهر  خودمون رفتم دكتر زنان،بمن گفت هفته ديگه برم سونو واژينال براي ساك حاملگي.ولي از بيمارستان يزد الان بهم زنگ زدن گفتن تا چهل روز بعد از انتقال نبايد بري،فقط برو چهل روز بعد سونو شكمي،دكتر براي خارج و داخل رحمي گفته بود برم سونو،درست حرف نميزنن،نميفهمم يعني چي

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
سلام. امروز روز ۳ انتقال هستم. میتونم تخمه، گردو و بادام بخورم؟؟؟؟ امشب میخوام تخمه بخورم

فکر نکنم بد باشه....

سلام بچه ها.خوبيد؟من يزد اي وي اف كردم،ولي وقتي مثبت شد تو شهر  خودمون رفتم دكتر زنان،بمن گفت ه ...

سلام عزیزم ازمایش بتات تکرار کردی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام به همه دوستان و تبریک به همه مامانای جدید آنا جون یه سوال داشتم  من شدیدا رفلاکس دارم و ...

عزیزم منم به خاطر رفلاکیم پنتاپرازول داشتم بخور اصلا ضرر نداره....

ببین من لووتیروکسین رو ۴ ساعت قبل صبحونه میخوردم چون اینطوری میتونستم برا صبحونه هر چی دوست دارم بخورم.....

آخه تا ۴ ساعت بعد لووتیروکسین گردو و پنیر و لبنیات و کلسیم و..... نباید خورد.....

پنتاپرازولم نیم ساعت قبل صبحونه میخوردم.....

یعنی تقریبا ۶ صبح لوو و نه و نیم پنتا و ده صبحونه میخوردم.....

روز اول انتقال هپارین میزنم نمیدونم اناناس بخورم یا نه؟

والا من نخوردم اینطوری خیالم راحتتر بود.....

سلام خانم های عزیز.من چند روز خوریزی شدید داشتم که با امپول پروژسترون کم کم قطع شد ولی از امروز عصری ...

عزیز دلم من تا دو ماه قطع شدن کامل لک بینبم طول کشید....

چرا به خودت استرس میدی.....

بگو مگه آنا دخترشو بغل نکرد؟

منم بغل میکنم....

همین....