2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046941 بازدید | 684566 پست
سلام خانوما .من امروز روز ۱۵ انتقالم بود ازمایش دادم عدد بتا شد ۳۶۶۲.به نظرتون لازمه دوباره ازمایش ب ...

عزیزم مبارکت باشه.....

گوارای وجودت....

خدایا شکرت که یکی دیگه از دوستامونو دلشاد کردی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم  من یه سوالی برام پیش اومده که چرا به همه تقریبا قبلش ال دی میدن ولی منو گفت پری شد ...

عزیزم برا این ذخیره چند تا گونال داد؟

مریونال یا سایر مشابهاتشو نداد؟

ال دی احتمالا به خاطر ذخیره خیلی پایینت ندادن نمیدونم دقیق علتشو ولی حدسم اینه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان امروز روز ۶ انتقال هست و من هیچ حسی ندارم☹️ 

عزیزم انصاف داشته باش خیلی زوده برا داشتن علایم....

من همين الان دارم ميخورم البته خودم درست كردم به رو ظريف ظريف قاچ كردم ريختم تو قوري

آره اینجوری ام خوبه.... منم یه مقداری خودم درست کرده بودم اما چون به رسیده نبود دمنوشش ترش میشد

سلام دوستان  کسی جدیدا سرم ای وی ای جی گرفته لطفا قیمت بگه و اگ با بیمه گرفته چجوری

سلام عزیزم....

ایشالله داری انتقال میدی؟

سلام ببخشید من یه سوالی داشتم نمیدونم از کی بپرسم من ۱۴ هفته باردارم از سینه ام یه چیز ابکی میاد وقت ...

عزیزم اولا فشار نده و تحریکش نکن....

بعدشم به دکترت بگو....

نگرانم نباش.....

عزیزم سعی کن به این چیزا فکر نکنی  مادر. هیچ کسی بدش رو. نمیخواد ولی من چون میدونم مامانم وقتی ...

من آرزوم بود هیچکس ندونه.... اما مجبور بودم بیام مشهد و جایی جز خونه بابام نداشتم برای موندن

رویا جون شما هم شیاف میذاشتی  آب میشد میومر بیرون ؟

آره عزیزم... صبح که شیاف میذارم بعد دو ساعت بلند میشم ذوب شده اش میاد بیرون..... تازه شب که مدت زمان بیشتری دراز کشیده هستم هم بازم میاد بیرون وقتی بلند میشم

بله کار خوبیه  ولی امروز دیدم کلا ابن سینا همشو بهم داده انگار قطع امید کرده بودن کامل از من ا ...

عزیزم ابن سینا همیشه یه نسخه از آزارو میده و یه نسخشم مستقیم میره تو پرونده.....

بحث قطع امید و این حرفها نیست عزیزم.....

عزیزم باز بستریم کردن 😢 حجم ادرارم خیلی کم شده بود قفسه سینه م میسوخت خدا خودش فقط به دادم برسه. ...

سلام

خیلی خیلی ناراحت شدم........

امیدوارم خدا خودش سریع خوبت کنه........

در این لحظه آدم از کار خودش پشیمون میشه اما یادت باشه خوب شدی همش یادت میره.....

انشالله  بخیر بگذره و بری مرحله انتقال......

صلوات بفرست 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم مگه ورم داره شکمت؟ درد داری؟ اگه اینطوره حتما برو سونوت کنن....

درد مداوم ندارم اما گاهی درد می کنه و گاهی هم تیر می کشه. و اینکه نسبت به قبل شکمم بزرگتر شده. دیروز تلفنی به دکتر گفتم اول گفت بیا سونو محض اطمینان بعد که گفتم برای سال پدرم می خوام برم شهرستان گفت برو به سلامت نگران هم نباش

الان پس به نظرت ممکنه خطرناک باشه؟