2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046796 بازدید | 684549 پست
سلام انا جان میشه اگه جواب سوالمو می دونی راهنمایی کنی؟

سوال بالا منظورت بود؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم نگران نباش به منم دکترم ی کیسه بزرگ آمپول داده قوی باش تازه اول راهی تو که تنها نیستی همه ما ک ...

دلم آشوبه فکر میکردم من که مشکلی ندارم داروهام کمه ، دور از جون همه خانمهای اینجا زن خیلی موجود مظلومیه همه جور تو زندگی فشار میاد روی اون ، مشکل از شوهرمه من باید هرروز تو مطبها بشینم و گونی گونی دارو مصرف کنم ،،، چقدر امشب حالم بده خدایاااا😢😢😢😢

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🌹🌹اتفاقا کلی لوبیا سبز گرفتم، خدا خیرت بده گفتی، انشالا بچتونو صحیح و سالم بغل بگیری

خواهش مى كنم عزيزم🙏🏼🌸الهى به زودى زود خبر باردارى تك تكتونو بشنوم🌸🌸و هممون با هم از باردارى هامون حرف بزنيم🙏🏼🌸💕

عزیزم از کجا بفهمم این5.55  fsh.8.45   lh  ماله ذخیره تخمدان هست؟

تست ذخیره amh هست عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانمها روزی سه تا سینال اف زیرجلدی بازو نوشته ، سه تا روباهم بزنم؟؟ اگه هر سه رو جدا بزنم اینطور که ...

سینال اف دونه ایی خریدی؟

پِن چرا نگرفتی؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ممنون از پاسخت. اینکه شکمم ورم داره چی؟ اینم طبیعیه؟ می ترسم اب اورده باشه؟  اخه چرا بعد عمل خ ...

عزیزم بعضیا عوارضشون دیرتر خودشو نشون میده....

انتقال ندادی که؟

رژیمتو ادامه دادی؟

مگه از این قلمی ها نیست 

راستش اصلا نگاه داروها نکردم فقط توی داروخونه دیدم ۲۲ تا سینال اف ۷۵ گذاشت از اونهایی که توی کارتن کوچک آبی هستن با سرنگ جدت

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
دلم آشوبه فکر میکردم من که مشکلی ندارم داروهام کمه ، دور از جون همه خانمهای اینجا زن خیلی موجود مظلو ...

این قسمت ما بوده فقط با توکل به خدا وعشق به زندگیمون تحمل میکنیم شوهرا به خدا خیلی غصه میخورن 

32 سالمه و دخیره تخمدانم یک هستش انگار فولیام کم بود     روزی 150 واحد گونال دارم با روز ...

داروهات نسبت به ذخیرت کم هستن احتمالا دز داروهاتو بیشتر کنه.....

سینال اف دونه ایی خریدی؟ پِن چرا نگرفتی؟

خود مطب گفت برو فلان داروخونه اونم همینها رو داد من اطلاع نداشتم

سلام محيا خوبي چه خبر در چه حالي

سلام ساراجون خوبي؟ در حال درد سينه ي سرماخوردگي، منشي دكتر هم گيجم كرد اميدوارم بتونم پيداش كنم از اين سردرگمي دربيام، شما خودت خوبي؟ 

...
عزیزم از بیماراش اینجا هستن.... بیان کمک میکنن....

ممنون گلم ولی مثل اینکه کسی نبود  به هرحال من کارم از جای دیگه ای پیش بردم

فقط یه سوال من دی ماه قرار وارد سیکل بشم بنظرتو چه مکمل هایی بگیرم استفاده کنم تو این فاصله؟؟ 

راستش اصلا نگاه داروها نکردم فقط توی داروخونه دیدم ۲۲ تا سینال اف ۷۵ گذاشت از اونهایی که توی کارتن ک ...

برای منم از همیناس ۲ تا پودر و با ی آب مقطر قاطی میکنی با ی سرنگ میزنی

خدا جونم شکرت...
ياس بانو هايبر همچين چيز قابل افتخاري هم نيس اتفاقا اگه دكتر خوب داروهاتو تنظيم كرده باشه و سيستمت ن ...

میدونم و خوشحالم که احتمالش برام کمه ولی معمولا کسی که ذخیره تخمدانش دور و بر 1 و نیم باشه تعدا د زیادی تخمک نخواهد داشت، تازه شاید کیفیتم نداشته باشه