2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
سلام عزيزم ن بمن نگفت سقط فقط گفت دوتا ساكه يدونش نامنظمه انوكسا واسپرينو قطع كن شياف اضافه كن منم ك ...

ممنون که جواب دادین.ایا شما ویار هم دارین؟من هیچ علائمی ندارم.

رفتم کلینیک قبول نکرد سونو انجام بده... میگه کاری از دست ما برنمیاد.... صبر کن خونریزیت کم که شد برو ...

خوب برو يه جا ديگه برات سونو انجام بده

به حرفهاشون اهميت نده اين همه بچه ها بودن خونريزى داشتن و الان هم باردارن و حتى بچه هاشونو به دنيا اومدن

نگران نباش عزيزم به خودت استرس نده🙏🏼🌸💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

5هفته و دو روزم بود گفت دوتا ساكه سمت چپي نامنظمه حالا نميدونم نامنظم يعني چي!خونريزي داشتم رفتم سون ...

عزیزم مبارکت باشه ..برای منم تو پنج هفته شش روز بودم گفت ساک خوبه ..ولی لک دارم هی بیشتر میشه ....گفت خونریزی داری احتمال سقط هست ..

منم خیلی ناامید شدم ..

به من گفت هفته دیگه شنبه بیا ...

انشاالله سونو بعدی میری همه چیز خوب رو عالی و نرماله ..

برای منم دعا کن ...💜💜

ممنون که جواب دادین.ایا شما ویار هم دارین؟من هیچ علائمی ندارم.

منم الان هفته شش هستم هیچ علائمی ندارم .فقط هفته پیش چیزای ترش دلم میخواست .انار ..ولی الان نه .سینه ها هم چند روز یه بار درد میگیره.خیلی خیلی کم به بعضی  بوها حساس شدم ...

منم استرس دارم میگم چرا هیچ علائم خاصی ندارم .میترسم ..

عزیزم مبارکت باشه ..برای منم تو پنج هفته شش روز بودم گفت ساک خوبه ..ولی لک دارم هی بیشتر میشه ....گف ...

اصلا استرس نداشته باش بخاطر اسپرينه خونريزيمون بد ب دلت راه نده انشاالله ني ني همه سالم بياد بغل ماماناشون

رفتم کلینیک قبول نکرد سونو انجام بده... میگه کاری از دست ما برنمیاد.... صبر کن خونریزیت کم که شد برو ...

وا چرا دکترا اینطوری شدن ...الان تو احتیاج داری سونو بشی معلوم بشه خونریزی مال چیه ...بهت دارو تجویز بشه ..

منم یه سری لک داشتم زنگ زدم دکتر گفت خونریزی کردی بیا ..گفتم یعنی چی .خونریزی کنم بیام اونجا چیکار عقل کل .برو یه دکتر دیگه ...خودت زباد راه نرو به کسی بگو باهات باشه .دکتر رو پیدا کن بعد تو برو .خودت زیاد راه نرو ..چون خونریزی داری خوب نیست ..

بحق بنچ تن که همه چیز نرمال و خوبه برات ..عزیزم ..

ال دی فکر کنم هم پروژسترون داره هم استروژن.... مدروکسی احتمالا فقط پروژسترون داره.... بازم چک کن.. ...

ممنونم عزیزم.آخه با پروژسترون راحتترم نه فقط از لحاظ حالت تهوع و اینا،پریودیم با مدرکسی بهتر شده. حتما سطح استروژنم بالاس .

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دوست گلم هرکی بستگی به شرایط بدنیش داره من سیکلم رو با ال دی شروع کردم میگن ال دی یه دست میشه تخمک و ...

وای تو این سیکلم دو روز اول انقد دفع لخته داشتم ببخشید لخته خون نبود مثل گوشت بود ک با درد شدید همراه بود.فک کنم بافت آندومتر بود.بافتش کنده بشه خوبه یا بد؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

برو جاي ديگه سونو ول كن اونجارو

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
وای تو این سیکلم دو روز اول انقد دفع لخته داشتم ببخشید لخته خون نبود مثل گوشت بود ک با درد شدید همرا ...

نمیدونم خوبه یا بده شاید عفونتی چیزی باشه شایدم از ال دی باشه دوستان در مورد اندو بهتر میدونن 

سلام دوستان کسی تا حالا بعد از عمل پانکچر تجربه تیر کشیدن در قسمت زیر شکم رو داره؟ البته من ی ...

من الان يكماه گذشته چه دردي زير دل و پا و لگنم دارم تموم نميشه نميدونم چيه رفته رو اعصابم 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

وا چه احمقهایی😠 رویا جون برو بیرون سونو انجام بده عزیزم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
اگر این دردها طبیعی باشه که به روی دو‌چشم.... تو بگو صد برابر از این بیشتر تحمل میکنم.

ای جانم تیکرت مبارک خواهری .فکر نمیکنم بهت تبریک گفته باشم چقدر خوشحال شدم تیکرتو دیدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....