2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
عزیز دلم ..فدای تو  خواهر بشم که اینقدر دلسوزی...بحق ای دوز عزیز که حضرت محمد مصطفی عیدیتو بده ...

گلم از ته دلم از خدا میخوام به تموم استرس و نگرانی هات پایانی خوش بده ، خیلی خوب میفهمتت امثال ماها دیگه کشش این همه تنش ندارن ، بخدا امشب یه زلزله کرمانشاه اومد که حد نداره همش میگم اگه انتقال داده بودم با این شوکی که بهم وارد شد همون لحظه سقط میشد ، خدایا قسمت میدم بحق پیغمبر هوای ماهارو بیشتر داشته باش😔😔

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوب از این به بعد بشین پشت میز ناهار خوری تون خودت تجویز کن ویزیت هم بزار تو جیبت 👍😉

چی بگم والله قرصم بهم نمیده خودم بهش میگم اسم قرصارو میگه خودت که می دونی بخور همینارو گلوکوفاژو اسید فولیکو اینا 😅😅

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

خانم ها

بامترو،چطورمیشه رف ت آزمایشگاه نیلوتهران؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ممنونم امیداورم همونی بسه که شما گفتین.علایم بارداری از کی شروع میشه؟من فقط یکم دهنم تلخ وبدمزه است ...

عزيزم من هم علايم خاصي نداشتم و اصلا حتي حالت تهوع هم نداشتم تا اينكه ٣ ماه آخر خيلي حالت تهوع داشتم براي هر شخص با شخص ديگه فرق داره .

اخه با حالت تهوع نمیتونستم سفیده بخورم.بستری شدم که سرم البومین تزریق کنن به جای سفیده... چند روز ب ...

خب کردی منم حالم خیلی بد بود همون روز پسردایی فوت شده بود نتونستم بستری شم منم حالت تهوع داشتم  ولی خب میتونستن تخم مرغ و...بخورم خب کردی اونجا بهتر رسیدگی میکنن وخطراشم مثل پیچ خوردن تخمدان ....تهدید نمیشی حدودا هشت تا ده روزی بعد پری اومد ماه بعدشم دکترم منع نزدیکی بهم داد ولی حالم خب خب شد بعد پری 

عزيزم من هم علايم خاصي نداشتم و اصلا حتي حالت تهوع هم نداشتم تا اينكه ٣ ماه آخر خيلي حالت تهوع داشتم ...

هيچ علامتي؟ حتي سينه هم كمي خيلي كم بزرگ و سنگين نشده بود؟؟ ترشحات كرم غليظ هم نداشتين؟

...

بچه ها من مدتي سرماخوردگي داشتم خيلي سختي كشيدم با روشاي خونگي تحمل كنم درمان شه، الحمدلله به لطف خدا بهتر شد هر چند به سرعت حركت حلزون، خيلي طول كشيد خلاصه تا رسيديم به امروز دو روزه سرفه ميكردم عصري يه سرفه سنگين داشتم كمرم درد گرفت حالا قفسه سينم از وسط داره نصف ميشه حتي اب دهنمو كه قورت ميدم پشتم و تمام طول مري و استخوان هاي دو طرف قفسه سينه درد وحشتناكي ميگيره، سه چهار ساعتي هس اينجوري شدم

نگرانم 

نصفه شبي دكتري نيس برم

به نظرتون به خاطر سرفه اسپاسم داده اينجوري شده؟

يا گرمي كردم زده به سينه م

اين درد چيه كسي ميدونه منو از نگراني در بياره؟

...
گلم از ته دلم از خدا میخوام به تموم استرس و نگرانی هات پایانی خوش بده ، خیلی خوب میفهمتت امثال ماها ...

واااای خیللللی بد بود منم همش تواین فکرم اخه این ماه انتقالم خدا واقعا کمکمون کنه چون اگه تکونی چیزی بشه ونگیره فک کن تا اخر عمر  خودمو سرزنش میکنم البته شوهرم میگه خدا بخواد میشه ونخواد هیچی به هیچی اخرین جنینام میگه گرفت خدا رو شکر ونگرفتم دوا ودرمون رو کنار میزاریم 

عزیزم خدا بزرگه نگران ذخیرت نشو برای تقویت هم نمیدونم گفتم یا نه ابووست و رویال ژلی و پودر اینفولی ...

بله گرفتم dhea  رو 

به جای اولبست پروکسید گرفتم ولی اونم میگیرم‌

پودر اینو فولی رو نشنیده بودم اونم میگیرم‌مرسی عزیزم 

ان شاالله چهارشنبه ی این هفته برام دعا کن مهربون🍃

ای جوونم مامان جدید داریم🍀از الان مبارکه⚘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘