2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046941 بازدید | 684566 پست
نه نیستم عکس رنگی گرفتم چند روز پبش میگن خیلیا همون ماه که عکس رنگی گرفتن باردار شدن منم واسه اون ...

بامید خدا عزیزم زود باردار میشی و دلت شاد میشه .پس پیشاپیش رحمت را مبارک شده اعلام می کنم ❤❤

خدا با ما است ❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر عزیز شما درمورد آی یو آی  گرادیان اطلاع دارین 

تو آی یوای های قبلی هربار می پرسیدن از خواهرم می پرسیدن تعیین جنسیت میخوای گفته نه

دکتر اینبار به روش گرادیان میخواد انجام بده من که که هرچی سرچ کردم دقیق نفهمیدم چیه میشه راهنمایی کنید

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
چی بگم آخه؟؟؟ بی بی زدنت یه طرف، یه هفته بعد انتقال زدنت یه طرف..... چرا انقدر عجله میکنین؟

اخه  از بس بیبی چک منفی زده بودم عقده شده بخدا برام گفتم یدونه مثبت بشه 

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 
دوغ میتونم بخورم.ولی گیر کردم اینجا ؛معده مو بدتر بهم ریختن..نمیدونم چیکارکنم دیگه..خدا خودش فقط نجا ...

سارا جون نترس عزیزم...بهتر که اونجایی...تحت نظری...سرم برات خوبه...نگران نباش...نهایت تا فردا بیشتر نگهت نمیدارن...یکمی طول میکشه پری بیاد ولی بیاد نجات پیدا میکنی...سعی کن استرس ندی به خودت

سلام .ببخشید سوالی داشتم انشالله کمکم کنید من میکرو کردم ولی الان با امپول هپارین به خون ریزی افتادم ...

راستش من اطلاعی ندارم.

خودم یکی از ساک های بارداریم چروک شده بود.

نامنظم رو در مورد بافت رحم شنیده بودم.نه ساک.

استراحت کن فقط.

من از روز ده انتقال دو سه روز در میون خونریزی داشتم و همش لک.

دو روزه تموم شده.

این اواخر دو تا شیاف و دو تا آمپول داشتم روزانه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام عزیزم.بامید خدا که علامت مامان شدنت هست و جوجه ها محکم چسبیدن بهت . من امروز , روز 6 ام هستم ول ...

انشالله شما هم خوش خبر باشی و همه چی به خوبی پیش بره و یه بتا تپل در انتظارت باشه

حموم رو که نگو 😁😂

من هم روز ۵ رفتم یعنی تمام مگس و پشه های محل دور من جمع بودن همسایه ها یه مدتی راحت بودن😉

پس تو میگی سینه دردِ واسه پروژسترونِ؟

داغون شدم اصلا نمیتونم تکون بخورم 😂

سرما نخوری دختر ... الان فصل مرکباتِ و کیوی که از پرتقال هم ویتامین سی بیشتره و با غذات پیاز بخور زود خوب بشی.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام منم یکشنبه انتقال داشتم چقدر سخته 😢 دلم اشوبه اصلا من هیچ علامتی ندارم😭

عه بسلامتی و دلخوشی

دلت آشوب باشه اون جنین طفلکی تو دلت گم میشه که...

با تمام وجودت بپذیرش انشالله که پشت سر هم خبرهای خوب بیاریم تو تایپنگ 

قشنگ واسه خودت خوراکی های خوشمزه بخور به چیزای خوب فکر کن یه چند روز استراحت کن حداقل خستگی ت که در میره هاااا؟😉

میگیره انشالله به شرط اینکه ماشین لباسشویی دلت رو خاموش کنی طفلی بتونه لانه گزینی کنه☺🌺

عه بسلامتی و دلخوشی دلت آشوب باشه اون جنین طفلکی تو دلت گم میشه که... با تمام وجودت بپذیرش انشالله ...

عزیزم چقدر خوب حرف میزنی😂😂😂

انشالا همه اونایی که تواین راه وارد شدند به حق این شب عزیز به نتیجه مثبت برسند!

من روز چهار رفتم حموم😂 من سینه دردم ندارم🤗

پس شدیم ۳تا انتقالی دم انتظار،مثل دم بخت

😂😉

ولی فکر کنم بیشتر بودیم 

من هم حافظه م تو اسم ماهیِ 🤔

خودتون بیایید خودتون رو معرفی کنید تا با پلیس نیومدم

امیدوارم که خیلی خیلی خوش خبر باشیم

التماس دعا