2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046955 بازدید | 684566 پست
واقعا حرفی که لایق محبت های شما باشه پیدا نمیکنم فقط میتونم بگم خدا اندازه دل مهربونت بهت روزی بده

منم برات زیباترین لحظات رو کنار دردونه و همسرت آرزو میکنم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چند وقت پیش عمل کردی هزینه اش چقدر شد؟پیش همون خزعلی میکرو شدین

عزیزم من ۹۴ لاپرا شدم....

هزینش حدود ۱۴ شد.....

نه عزیزم ایشون فقط لاپراهیسترو کردن و از بابت ناباروری زیر نظر ط ر ا ز ی بودم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس کوتر تخمدان و اندومتریوز هر دوتاش یه بحث جدا هست.ببین من تو رحمم چقدر مشکل دارم خدا

عزیزم اینطوری فکر نکن....

چشم رو هم بذاری درمان شده و دردونت پریده بغلت.....

متاسفانه جواب ازمایش منم منفی شد. برام دعا کنید ممنون از همه تون

عزیزم ان شاالله روزهای قشنگی در انتظارته ناراحت نباش ، منم منفی شدم یه کوچولو غصه خوردم ولی یاد گرفتم بدون درنظر گرفتن نتیجه تلاشمو بکنم ، ان شاالله شما هم بزودی دلت شاد میشه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
من دیگه عضله ام جا نداره.... پرستار هر جا رو لمس میکنه مثل سنگ سفت شده.... از بس سفت شده. سرنگ رو با ...

عزیزم یه چند روز فقط یه سمت بزن و به سمت دیگه برس که بهتر بشه....

بعد سمت دیگه من وقتی کم میاوردم اینکارو میکردم....

سلام خوبید .من شنبه انتقال داشتم . دیروز بیبی چک زدم منفی شد .خیلی ناراحت شدم چون فقد دوتا جنین داشت ...

عزیزم خیلی زود ، حداقل تا روز سیزده صبر کن

کوتر چیه چه کسایی انجام میدن ؟

عزیزم برا کوتر تخمدان یه قسمتهایی از تخمدان رو میسوزونن و عملا یه کم تخمدان رو سبک میکنن از تراکم فولی.....

بچه ها کسی بوده همسرش از قرص ولمن و فاراتون استفاده کرده باشه؟ شنیدم قرص خوبیه ولی اینجا داروخونه هامون ندارن😁

یعنی تو منی قرص سیپروترون کامپامد که میخوردم خیلی خوب و راحت پری میشدم و میگن یکی از درمان های اندو ...

منم سالها قبل برام سیپروترون تجویز کردن گفتن یا باید باردار بشی یا اینارو بخوری.....

اون مدت خیلی دردام کمتر شدن اما بعد قطع کردنش مجدد روز از نو روزی از نو....

منم سالها قبل برام سیپروترون تجویز کردن گفتن یا باید باردار بشی یا اینارو بخوری..... اون مدت خیلی د ...

اناجون سلام عيدت مبارك، اناجون ستروتايدي كه بعد از پانكچر زدم ٥تا، ممكنه اثرش توي اين سيكل مونده باشه و تخمك گذاري نداشته باشم؟؟ يا اون گونال و منوگونها باعث ميشه اين سيكل هم تخمك گذاري اتفاق بيوفته؟؟

...
میکرو چه فرقی باivfداره؟؟؟

تقریبا یکی هستن تنها فرقشون تو لقاحه.....

تو آی وی اف اسپرم رو کنار تخمک میذارن خودشون باید لقاح پیدا کنن اما تو میکرو اسپرم توسط جنین شناس به تخمک تزریق میشه....

انا جون از كجا فهميدي لگنت درگير اندومتريوزه ؟ اخه من خيلي لگنم درد داره تا رون پام عذاب اور شده ميت ...

عزیزم خوب اول با معاینه تخصصی دکتر تشخیص داد البته خوب قبلش هزار تا دکتر رفتم یکیش تشخیص نداده بود.....

بعدشم با لاپرا تایید و درمان شد.....

سلام خوبید .من شنبه انتقال داشتم . دیروز بیبی چک زدم منفی شد .خیلی ناراحت شدم چون فقد دوتا جنین داشت ...

چی بگم آخه؟؟؟

بی بی زدنت یه طرف، یه هفته بعد انتقال زدنت یه طرف.....

چرا انقدر عجله میکنین؟

من خونریزی دارم😭 درد ندارم اما خون رقیقی ازم خارج میشه فردا هم تعطیله.... شیاف شبی یکی داشتم.... ...

یهویی چرا سه تا کنی؟

اگه نیاز باشه یه دونه یه دونه زیاد میکنی.....

عزیزم اگه نمیتونی تماس بگیری یکی زیاد کن ببین چطور میشه اگه یکی دو روزه دیدی کم شد یا کنترل شد یعنی کافیه.....

الان که خونریزی دارم باید همچنان شیاف رو واژینال بذارم؟

من موقع خونریزیم واژینال بود شیافم.....