2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
الان خيلي جاي تبريك داره اين نعمت الهي كه تو آغوشتون گذاشته، صد سال سبز و گرم در كنارهم انشالله خدا ...

بله بله ایمنی انعقادی های بی ادب

دوتاسقط داشتم مشکل ایمنی انعقادی ،مورفولوژی کم وتحرک درحدطناب زدن دور خودش:-) لطفا برای بموقع وسالم دنیا اومدن پسرم یه صلوات بفرستید،خدایا ببخش بهم (اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)آبجی یا داداشه پسرمم تو راهه😍
رویا جان شیافت رو ۱۲ ساعت کن. و استراحت مطلق شو. فقط برای دستشویی و نماز پاشو. من همش خونم قهوه ای ...

سلام .ببخشید سوالی داشتم انشالله کمکم کنید من میکرو کردم ولی الان با امپول هپارین به خون ریزی افتادم رفتم سونو دکتر گفت ساک کمی نامنطم شده ولی یک نقطه هم گفت تشکیل شده.در صورتیکه قبل خونریزی ساک منظم بود واون نقطه سیاه داخلش نبود نمدونم این چه معنی داره خواهش میکنم اگر تجربه ای دارین بهم  لطفا بهم بگین هنوز هم بعد امپول پروژسترون درحد چندقطره خون ریزدارم.ممنونم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خوب اول با معاینه تخصصی دکتر تشخیص داد البته خوب قبلش هزار تا دکتر رفتم یکیش تشخیص نداده بود.. ...

مرسي من رفتم سونوي دكتر نصر گفت نداري حالا نميدونم تشخيصش درسته يا نه من خيلي لگنم و پام درد داره الان بعد پانكچر دارم داغون ميشم از درد يكماه گذشته هنوز تموم نشده به نظرت با همون سونو معلوم ميشده يا برم دنبالش كجا برم اصلا

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
مرکز الان کسی نیست آره خونریزیم قرمز روشنه.... قرمز روشن خطرناکه؟

واي هميشه مشكلات روز تعطيل يا اخر شب پيش مياد نگران نباش عزيزم استراحت كن شياف چندتا ميزني؟ 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
متاسفانه جواب ازمایش منم منفی شد. برام دعا کنید ممنون از همه تون

عزيزم ناراحت نباش حتما قرار سري بعد بيشتر خوشحال بشي اميدتو از دست نده 

کسی میدونه آی یوآی به روش گرادیان چیه

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم

[رویا خانم

خانمی من سالهاست که خواننده خاموشم والان فقط به خاطر شما عضوشدم چون خودم دقیقا همون هفته شما خونریزی کردم اصلا نگران نباش فقط استراحت کن وشیاف را اضافه کن البته میتونید زنگ بزنید بخش زنان بیمارستان بهمن واز انها راهنمایی بخوایید ولی چیزی نیست تو بارداریهای ما زیاد پیش میاد موفق باشید

من ساعت ۵ عصر خونریزی داشتم . یک بار یهویی ازم خارج شد از اون به بعد لک قهوه ای دارم روزی چهارتا اس ...

رويا جون نگران نباش اگه قهوه اي شده نشونه خوبيه فقط شيافتو دوتا كن حتما فقط استراحت پانشو منم خونريزي داشتم خيلي زياد بود روشن اما شياف زدم و منم بدبختي شب قبل عيد قربان اينجوري شدم دو روز تعطيلي بود تا برم دكتر مردم و زنده شدم اما اون موقع بخير گذشت نميدونم هم چي بود حتي هماتوم هم نبود تو سونو كه چيزي نگفتن پس نگران نباش فقط استراحت كن 

خوب کورتاژ چ عواقبی برات داشت . من کورتاژ شدم بعد از ده روز دارو گیاهی و قرص واژنی سقط انجام دادم ول ...

باز خوبه دکتر شما۱۰ روز بهتون فرصت داد دکتر من فردای سونو وقت بیمارستان داد وبعد از اینکه توی بیمارستان با قرص برطرف نشد بلافاصله برد اتاق عمل ،کاش عمل نمی شدم

عزیزم من در ناحیه ی ک و ر ت ا ژ  یه کوچولو چ س ب ن د گی پیدا کردم ودکتر گفت بهتره هیسترو بشی  وبعد از عمل هیسترو هم ضخامت رحمم کم شد که الان پریودهام دو روزه شده

جالبه که هر دو دکتر از دکترهای خوب ومعروف بودن وتوی بیمارستان خصوصی عمل شدم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
آخه تا دو روز دیگه به کلینیک دسترسی ندارم مجبورم تو سایت دنبال راه حل بگردم سعی میکنم آرامش خودمو ح ...

از ته قلب ايمان دارم همه چى خوبه

نگران نباش عزيزم ايشالا با استراحت حتما حتما خوب مى شى🙏🏼🌸

سارا جون دیدم خصوصی پیام دادی ولی اصلا باز نمیشه نمیدونم چرا.گلم  دوشنبه وقت دکتر دارم فقط التم ...

اره همينو پرسيدم عزيزم بسلامتي ايشالا كه خيره هيچي نيس

منم منتظرم پريود شم تا وسط سيكل انتقال بدم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم