2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

سلام خوبید .من شنبه انتقال داشتم . دیروز بیبی چک زدم منفی شد .خیلی ناراحت شدم چون فقد دوتا جنین داشتم .هفت روز بعد انتقالم بیبی چک زدم.الان هم کمرم درد  میکنه امکانش هست باردار باشم .دعا کنید برام 

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 
چ عملی بخاطر سقط داشتی ؟

عزیزم ک و ر ت ا ژ

بعدش هم به خاطر اون عمل هیسترو شدم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبید .من شنبه انتقال داشتم . دیروز بیبی چک زدم منفی شد .خیلی ناراحت شدم چون فقد دوتا جنین داشت ...

وای خیلی زود بیبی چک زدی اخه...استرس نداشته باشی و یک هفته ارامش بگیری بی بروبرگرد مامانی❤🌸❤🌸

من دیگه عضله ام جا نداره.... پرستار هر جا رو لمس میکنه مثل سنگ سفت شده.... از بس سفت شده. سرنگ رو با ...

تا امپول رو میزنه پا نشو ۵ دقیقه بخواب

با کیسه اب گرم بهتر میشه

اونطرف رو که آمپول نزدی رو کیسه گرم بزار

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام به روی ماه همه تون امیدوارم همگی خوب و خوش و سلامت باشین من بعد از غیبت کبری برگشتم اول از همه ...

خداروشکر انشاالله بسلامتی ودلخوش 😍😍🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

رویا جون به مرکز زنگ بزن ببین چی میگن؟

قرمز رنگه خونریزیت؟؟؟

بعضی از بچه ها هماتوم داشتن نگران نباش 

شیاف بزار دراز بکش استراحت کن انشالله قطع میشه

خداجونم شکرت       
مرکز الان کسی نیست آره خونریزیم قرمز روشنه.... قرمز روشن خطرناکه؟

من زیاد اطلاعات ندارم ولی یادم میاد قبلا تو تاپیک کسایی بودن که خونریزی حتی شدید داشتن و رفتن حال نی نی شون خوب بوده این خونریزیام به خاطر هماتوم هستش به مرور کمتر میشه 

استراحت کن انشالله چیزی نیست 

ولی اگه درد داشتی حتما برو بیمارستان 

خداجونم شکرت       
عزیزم ک و ر ت ا ژ بعدش هم به خاطر اون عمل هیسترو شدم

خوب کورتاژ چ عواقبی برات داشت . من کورتاژ شدم بعد از ده روز دارو گیاهی و قرص واژنی سقط انجام دادم ولی ناقص بود و کورتاژ خشن شدم بعد از کورتاژم دیگه باردار نشدم گورتاژه زد ضخامت رحممو نابود کرد کاش نمیشدم الان دارم عواقبشو پس میدم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
توي اي وي اف اس پ رم ها رو در مجاورا تخمك قرار ميدن تا خودشون لقاح پيدا كنن ولي در ميكرو اس رو به دا ...

آهان پس اینطوریه.خب پس میکرو بهتره،دکتر تشخیص میده میکرو کنه یا خودتون انتخاب میکنید

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
من خونریزی دارم😭 درد ندارم اما خون رقیقی ازم خارج میشه فردا هم تعطیله.... شیاف شبی یکی داشتم.... ...

شماره دکترت رو نداری ؟ خوب پاشو برو بیمارستان کنترل میکنن 

اره شیافت رو اضافه کن

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
شماره دکترت رو نداری ؟ خوب پاشو برو بیمارستان کنترل میکنن  اره شیافت رو اضافه کن

نه شماره ندارم... مرکز نوین تیمی کار میکنن. من اصلا دکتر مشخصی ندارم. فقط باید به مشاوره کلینیک زنگ بزنم که اونا هم تا دوشنبه صبح نیستن

میترسم برم بیمارستان.... آخه هیچ سابقه ای از من ندارن .... کارایی که بخوان بکنن بیشتر خطرناکه تا کمک کننده