2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست

*********   ***********سلام عزیزان من۲۲مهر هیستروسکوپی کردم بعدش دکتر داکسی سایکلین.مترانیدازول.سیپروفلوکساسین وپماد کلیندامایسین داد استفاده کردم تموم شد والان‌ هم قرص ال دیم تموم شده.ولی ترشحات کرم رنگ غلیظ دارم  بونداره پنیری هم نیست.ولی چون توسیکل انتقال میخام برم میترسم .یعنی این ترشحات کرم رنگ غلیظ عفونته؟اگر عفونته چه کار کنم سریعتر خوب شم؟

*********   ***********سلام عزیزان من۲۲مهر هیستروسکوپی کردم بعدش دکتر داکسی سایکلین.مترانی ...

راستش من كه بلد نيستم اصولا نبايد جواب بدم براهمين معذرت ميخوام ولي خب در حدي كه ميدونم ترشحات كرم غليظ برا بارداريه

البته ميدونم كه گفتين ال دي داشتين ولي خب هيچ چيزي محال نيست

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم والا منم همه چیم نرمال بود، سونو، عکس، آز،.....  اما آندومتریوز شدیدا لگنمو درگیر کرده ب ...

آنا جون کلینیک آندومتریوز ابن سینا منظورتونه؟ کدوم‌سونوگرافی رو برا تشخیصش پیشنهاد میدین؟ سونوی خاصی باید دکتر نوشته باشه یا همون سونوی معمولی رحم و تخمدانها کافیه؟

با سلام من اولین بار هست که به تایپیک شما سر میزنم قبل از همه چیز ممنون از استارتر بخاطر تایپیک مفیدش.به من گفتن که اینجا میتونید بهم کمک کنید

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش

من 7سال هست مشکل نازایی دارم و به هر دکتری مراجعه کردم که حرف های مختلف میزدن.خودم شدیدا پلی کیستیک هستم و مشکلات فراوان دیگه که براشون قرص مصرف میکنم دفعه قبل که همسرم آز داد گفتن تحرکش پایینه و دوباره بعد 4ماه تکرار کردن که گفتن بد نیست ولی بعد از 7سال تازه دکتر رستمی تو شیراز بهم گفت اندومتریوز داری وتخمک ها بیش از اندازه تخمدانت رو محاصره کرده و باید بسوزونیم و بعد بیای واسه کاشت.احساس میکنم خیلی افسرده شدم اگه جواب آز و سونو رو بفرستم کسی با اطلاعاتش میتونه کمکم کنه

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
عزیزم سه شنبه میخواستی بری سونو چی شد؟  نتیجه چی بود؟

متاسفانه قلب جنینم ایستاده 

دکتر گفت باید سقط کنم گفت داروهام قطع کنم تا خونریزی شروع بشه اگه تا یک هفته خونریزی نکردم قرص داده که استفاده کنم

واسم دعا کنین خدا دل خودم و همسرم رو اروم کنه و صبر بیشتری بهم بده 

دعا کنین راحت و بدون درد سقط کنم که کارم به بیمارستان و کورتاژ نخوره چون غیر از همسرم هیچ کس خبر نداره و با خانواده همسرم تو یه ساختمانیم طوری نباشه که اونا بفهمن

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
من 7سال هست مشکل نازایی دارم و به هر دکتری مراجعه کردم که حرف های مختلف میزدن.خودم شدیدا پلی کیستیک ...

سلام عزیزم خوش اومدی سوالت چیه؟بفرس آزها رو

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین