2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست
دکتر گفت اندومتریوزت یه مشکله و pcoبودنت هم یه مشکل.گفت pcoشدید داری خیلی حالم به هم ریخته است

آندومتریوز یعنی بافت آندومتر در جایی غیر از محل خودش رشد میکنه.علائم داری؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم آندومتریوز با پی سی او فرق داره.آندومتریوز رو باید حتما عملش کنی.ذخیره بالاس پس برا پایین اومد ...

عمل کرد؟از کجا باید فهمید به تخمدان زده یا نه

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون یه سوال .. کسی میخواد از شهرستان بره برای زایمان تهران ..میشه؟؟؟ چطوری ..؟؟ ماههای اول با ...

عزیزم بستگی به دکتری داره که پیشش میری.....

بعضیا ماه آخرم بری قبول میکنن بعضیا نه....

باید اول ببینی کدوم دکترو ترجیح میدی بعد ببینی روال کارش چطوره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکتر گفت اندومتریوزت یه مشکله و pcoبودنت هم یه مشکل.گفت pcoشدید داری خیلی حالم به هم ریخته است

تازه با عمل آندومتریوز چون ذخیره پایین میاد خودبخود پی سی او هم ممکنه درمان شه.چون الان ذخیره بالا باعث شده ک تخمدونات پی سی او بشن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آندومتریوز یعنی بافت آندومتر در جایی غیر از محل خودش رشد میکنه.علائم داری؟

دردهای خیییییییییلی شدید پریودی دارم ولی هیچ وقت نفهمیدم از اون باشه.اینجا کسایی مثل من بودن؟درصد اینکه طبیعی باردار بشم چقدر هست

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
عمل کرد؟از کجا باید فهمید به تخمدان زده یا نه

تو عمل مشخص میشه عزیزم.

دردهای خیییییییییلی شدید پریودی دارم ولی هیچ وقت نفهمیدم از اون باشه.اینجا کسایی مثل من بودن؟درصد ای ...

پرپری هم بود ک بعد از عمل طبیعی باردار شد و نی نیش چند وقت پیش اومد تو بغلش

تازه با عمل آندومتریوز چون ذخیره پایین میاد خودبخود پی سی او هم ممکنه درمان شه.چون الان ذخیره بالا ب ...

از دکتر پرسیدمpcoهم درمان میشه میگه نه تو اگه از اتاق عمل بیای بیرون و بری سونو بازم pcoهستی گفت تا آخر عمر بهتر نمیشه.خیلی ناراحتم

دردهای خیییییییییلی شدید پریودی دارم ولی هیچ وقت نفهمیدم از اون باشه.اینجا کسایی مثل من بودن؟درصد ای ...

امکانش هست ولی خیلی کمه.چون هم پی سی او و هم آندومتریوز باعث میشن ک تخمک خوب تولید نشه شرایط همسرتم ک خوب نیس پس امکان طبیعی باردار شدنت با این شرایط الانت زیاد نیس

نه عزیز دلم ازمایشگاه خصوصی تو تهران داده.. حتما باید مرکز ناباروری ازمایش اسپرم بده یعنی اینا درست ...

نه عزیزم نمیشه بهشون اعتبار کرد....

حتما باید مرکز ناباروری باشه....

خیلیامون به خاطر آز مرکز غیر ناباروری سالها دنبال نخود سیاه بودیم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پرپری هم بود ک بعد از عمل طبیعی باردار شد و نی نیش چند وقت پیش اومد تو بغلش

Pcoهم بود؟؟اگه به تخمدون ها بزنه چی میشه؟خطرناکه

آزمایش دوم همسرمم دیدی

عزیزم اصلا مشخص نبود آیتماش رو بگو تحرک و مورفو چند بود؟

امکانش هست ولی خیلی کمه.چون هم پی سی او و هم آندومتریوز باعث میشن ک تخمک خوب تولید نشه شرایط همسرتم ...

جواب آزی که دو روز پیش داده رو دیدی

دوستان مخصوصا اونایی که لکه بینی و خونریزی داشتن ، یه سوال دارم. وقتی با شیاف و آمپول لکتون قطع شد ...

بهتره به دکترت بگی ممکنه نیاز باشه دارو بگیری....