2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046937 بازدید | 684566 پست
بچه ها چند روز بعد از پانکچر پریود شدید؟ من ۶ تا پروژسترون زدم.کی پریود میشم به نظرتون تا از این در ...

بستگی داره اما معمولا ۳ الی ۱۰ روز بعد آخرین تزریق.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزمایش همسرم 3ماه پیش

عزیزم بنظرم اول همسرتو پیش یه اورولوژیست خوب ببر ک دارو بده بهش خودتم تو سه ماهی ک همسرت دارو مصرف میکنه برو دنبال عمل بعدشم برین برا سیکل آی وی اف البته انشالله با همون دارو و عمل طبیعی باردار میشی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آره دیدم حق با دکترته عزیزم باید عمل کنی تا وضعیت تخمدونات خوب شه.با کدوم دکتری؟

رستمی تو شیراز.من خیلی میترسم از عمل،بعدش هم میگن عوارض زیاد داره و ذخیره تخمدانی رو میاره پایین اصلا اندرومتریا چی هست

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
عزیزم بنظرم اول همسرتو پیش یه اورولوژیست خوب ببر ک دارو بده بهش خودتم تو سه ماهی ک همسرت دارو مصرف م ...

الان آزی که دو روز پیش داده اونم برات میفرستم نظرت رو بگو

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
رستمی تو شیراز.من خیلی میترسم از عمل،بعدش هم میگن عوارض زیاد داره و ذخیره تخمدانی رو میاره پایین اصل ...

عزیزم ترس نداره تو همین تاپیک خود آنا جون استارترمون عمل کرده بعدش میکرو براش جواب داد بارداری دومشم طبیعی بود.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام عزیزم شما میدونی سوزن مخصوص تزریق عمیق عضلانی واسه تزریق پروژسترون از کجا میتونم تهیه کنم؟ کدو ...

عزیزم والا من از تقاطع ولیعصر جمهوری که بورس تجهیزات پزشکی هست خریدم.....

از یکی از مغازه ها بپرسی راهنماییت میکنن کدوم یک از همکاراشون دارن.....

من سرسوزنش رو خریدم فقط....

اینطوری سرنگی که داروخونه میده که حتما باید سرش پیچی باشه برا کشیدن دارو استفاده میکنم و موقع تزریق سرسوزن بلندترو میزنم و تزریق میکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
متاسفانه قلب جنینم ایستاده  دکتر گفت باید سقط کنم گفت داروهام قطع کنم تا خونریزی شروع بشه اگه ...

واي عزيزم خيلي ناراحت شدم هيچي نميتونم بگم فقط خدا بهت ارامش بده بتوني كنار بياي و اميدوارم سري بعد حتما جواب بگيري 😔

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم من ای اس آرم بالا بود که هم میتونه نشونه غلظت خون باشه هم نشونه وجود التهاب باشه که میتونه از ...

سلام استارتر عزیز لطفا نظرت رو راجب آزمایش های منم بگو.چیکار باید بکنم دکتر نوشته واسه عمل ولی من میترسم یعنی با این وضع باید عمل بشم و حتما ivfکنم

عزیزم ترس نداره تو همین تاپیک خود آنا جون استارترمون عمل کرده بعدش میکرو براش جواب داد بارداری دومشم ...

یعنی مشکلات منو داشت؟کاش بیاد و یکم کمکم کنه از نظر روحی خیلی داغونم اصلا حالم خوب نیست.بعد 7سال دوندگی تازه میبینم اینهمه مشکل هم دارم

عزیزم ترس نداره تو همین تاپیک خود آنا جون استارترمون عمل کرده بعدش میکرو براش جواب داد بارداری دومشم ...

دکتر گفت اندومتریوزت یه مشکله و pcoبودنت هم یه مشکل.گفت pcoشدید داری خیلی حالم به هم ریخته است

عزیزم عضلانی تزریق کردم الان باز اومدم بیمارستان.ازمایش گرفتن ازم.احتمالا بستری شم

الهی قربونت بشم.....

ایشالله به سلامتی این مرحله رو بگذرونی....

خیلی اذیت شدی....

انتقال فرش استرادیول نیاز نداره ؟ به من ندادن

من داشتم....

بستگی به شرایط داره.....

دکتر گفت اندومتریوزت یه مشکله و pcoبودنت هم یه مشکل.گفت pcoشدید داری خیلی حالم به هم ریخته است

عزیزم آندومتریوز با پی سی او فرق داره.آندومتریوز رو باید حتما عملش کنی.ذخیره بالاس پس برا پایین اومدنش اصلا نترس انشالله با درمان آندومتریوز طبیعی باردار میشی.آنا جون هم آندومتریوز داشت ولی ب تخمدوناش نزده بود و با تخمدان کاری نداشتن