2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست
نه هنوز  فردا انتقال میدم نزدیک اذونه   التماس دعا دارم😢💜💜

بحق محمد مصطفی ص  که مامانی عزیزم و خوشحال باش و همش مثبت فکر کن ..

منم خیلی دعات میکنم ..انشاالله که مثبت میشی گلم 

دوستان مخصوصا اونایی که لکه بینی و خونریزی داشتن ، یه سوال دارم. وقتی با شیاف و آمپول لکتون قطع شد ...

عزیزم منم همچنان لک دارم با وجود سه تا شیاف.و قطع اسپرین ...

ولی ترشح پنیری و زرد نشانه عفونته.با دکتر تماس بگیر .زودتر بهت قرص بده ..حتمان..

انشاااله که چیزی نیست و زود خوب میشی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مثلا یک ماه و نیم آخر میرم تهران می مونم دیگه. البته چون طبیعیه ان شاالله. سه زارین که راحته، ...

پیش کدوم دکتر رفتی و کدوم بیمارستان .میخوای بری ..

نه ..اینجا دکتر خوب زیاد هست ..

خودم دوست دارم تهران باشه ..فقط همین ..شایدم نرم .هنوز که زوده ..اول راهم ..ولی گفتم بدونم ..اگه رفتم ..چیکار کنم .کدوم بیمارستان خوبه و کدوم دکتر و هزینه مناسب.

پیش کدوم دکتر رفتی و کدوم بیمارستان .میخوای بری .. نه ..اینجا دکتر خوب زیاد هست .. خودم دوست دارم ...

هنوز تصمیم نگرفتم. چون شاید برم مشهد ،بخاطر همین زیاد بررسی نکردم تهران رو .چون حالا حالا ها وقت هست.

تر جیحم اینه اتاق درد خصوصی داشته باشه تا همسرم باهام باشه.

تا خدا چی بخواد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
هنوز تصمیم نگرفتم. چون شاید برم مشهد ،بخاطر همین زیاد بررسی نکردم تهران رو .چون حالا حالا ها وقت هست ...

اره منم اینطوری میخوام باشه .پیدا کردی به من بگو .البته تهران ..

عزیزم هنوز لک داری ؟ منم هفته 11هستم ولک کم دارم نگرانم اون ترشحات هم میتونه عفونت باشه ..پیگیر ...

دو روز بود تموم شده بود ، 

پام به وسایلی که پسرم ریخته بود گیر کرد و یک کم تکون خوردم ، داشتم می افتادم خودمو جمع کردم.

از فرداش باز لک داشتم یک روز.

دوباره امروز تموم شده خدا رو شکر.

دقیقا به استراحتمم مربوط میشه گویا

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
مادر عزيز جنينت چند روزه بودن؟بلاست بودن؟ امپول خاصي زدي بعد انتقال؟

نه بلاست نبودن ..

فریز بود ..نه امپول انوکسا فقط از اول سیکل بهم دادن با امپول واریو پپتیل ..و سیکل قبل هم خراش و هیسترو انجام داده بودم ...

نمیدونم کدومش در مثبت بودن تاثیر داشت ..چون بار چهامم بود این بار ..

نه هنوز  فردا انتقال میدم نزدیک اذونه   التماس دعا دارم😢💜💜

خيلي دوس دارم الهام به مثبتا و انتقاليا ميگه ننه

ننه خانوم دوستداشتني من از همين حالا پيشاپيش ورود دردونه هاتو به زندگيت تبريك ميگم🌹🍀🍀🍀🌹🌹

...
نه بلاست نبودن .. فریز بود ..نه امپول انوکسا فقط از اول سیکل بهم دادن با امپول واریو پپتیل ..و سیکل ...

مرسي عزيزم من براي سومين بار ميخوام انتقال بدم اگه خدا بخواد هفته ي بعد دوبار بلاست انتقال دادم اين دفعه ميخوام سه روزه انتقال بدم براي منم فريز

مرسي عزيزم من براي سومين بار ميخوام انتقال بدم اگه خدا بخواد هفته ي بعد دوبار بلاست انتقال دادم اين ...

به امید خدا ...انشاالله که اینبار حتمان حتمان مامانی گلم ..

از الان مبارکت باشه ..❤❤

نه گلم مرکز ناباروری نبود .ولی از خرداد ک سقط کردم به همسرم ویتامین. ای .سی .اسید فولیک .زینک گاهی و ...

اناجون ميگن گذاشتن كيسه يخ به صورت غير مستقيم از رو لباس زير روي ب ي ض ه ها هر شب ده دقيقه يه ربع قبل خواب و كلا خُنك نگه داشتنشون با نپوشيدن شلوارلي هاي تنگ و بعد دستشويي شستنشون با اب خنك خيلي تاثير مثبت ميزاره، آز مراكز ناباروري معتبر ترن، دختر خوب قبل از آز چرا فكراي منفي ميكني هنوز معلوم نيس كه نتيجه آز چيه خودتو نگران ميكني، خدا خيلي مهربونه برا اونم راه حل داره، ميبيني همينجا بودن دوستايي كه با آز و اس بودن همسر دومين نيني گُلشون رو هم باردارن، خدا حافظ همه ي نينياي تاپيك باشه و به زودي دل منتظراشم شاد كنه به احترام اين عصر مبارك جمعه و حضرت صاحب الزمان عج

...
وایییییی😍😍😍مررررسی از انرژی مثبتت شما هم انتقالت مثبته عزیزمممم...از حالا تبریک میگم

واي شب ميلاد پيامبر رحمت نينيات ميان تو دلت، كارت تمومه ننه شدي رفت☀️💫🌟✨

...
دو روز بود تموم شده بود ،  پام به وسایلی که پسرم ریخته بود گیر کرد و یک کم تکون خوردم ، داشتم ...

من بااینکه استراحتم خوبه اما بعضی وقتا یه لکی میبینم 

خدا بخیر کنه فقط ..من مجبورم انکسوپارین بزنم 

من بااینکه استراحتم خوبه اما بعضی وقتا یه لکی میبینم  خدا بخیر کنه فقط ..من مجبورم انکسوپارین ...

هفته چندی عزیزم ..چرا تیکر نزدی ..

منم همش استراحتم ولی لک دارم ..خیلی کلافه شدم ..