2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
عزززیزم از کجا خریدی خارجیشو؟ میشه خودمون خارجیو جایگزین ایرانی کنیم...بدون مشورت با دکتر

بله به نظرم میشه

چون من ایرانی خریده بودم گفت بهتره خارجی رو استفاده کنی...

روبروی بیمارستان مهدیه 

اما اگر بالای نسخه ننوشته باشه انتقال جنین نمیده

حالا از جاهای دیگه بپرس

مثلا داروخانه رکس،قمی ،حسینی،..

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما من رفتم سونو سینه بهم گفتن فیبروکیستیک دارم خیلی استرس دارم چون باید میکروانجکشن انجام بدم اگ ...

سلام عزیزم.تا جایی ک میدونم بودن مامانایی ک فیبرو کیستیک داشتن و و درکنارش ای وی اف مثبت.

نگران نباش..

فقط یه سوال دردی چیزی داشتی رفتی سونو سینه؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نه دیگه میخوان فعال نشن.....

خب مگه این امپولا برای تخمک گذاری نیست...ببخشید انقد میپرسم ولی واقعا برام سواله از دکتره هم پرسیدم گفت این امپولا مال این کار هم هست دیگه توضیحی نداد

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
زنجبیلو خوردم خواهررر..پریروز انداختم سطل اشغال. محیا جون منم همیشه قندم ۹۸ بود.قدم ۱۶۶ .وزنم ۵۷ بو ...

عه نكنه تو همون مني😂😂😂قد وزن و قندت يكي بوده

پس ديگه قطعي بايد بخورم

ببين همون متفورمين ايراني ساده ميخوردي؟

خدايا همين نينياي منو بده اخه تو خداي بي نظير مني تنها صاحب قدرت خودتي گور باباي گريد مريد

چربي سووووز😳 يا خدا، كدوم چربي،، وزن پنجاه و هفت گفتي يا هفتاد و پنج؟؟ اونو خوردي لاغر تر نشدي؟

...
سارا داروهات چي بود؟ فقط گونال؟

سینال بود روزی ۴۸ واحد.بعد شد ۲۴ واحد.از روز هشتم روزی دوپودر و یه اب هم منوگون زدم.دراصل هشتا منوگون زدم.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خب مگه این امپولا برای تخمک گذاری نیست...ببخشید انقد میپرسم ولی واقعا برام سواله از دکتره هم پرسیدم ...

ببين اينا اول مهار ميكنن تخمدان نفس بكشه و اختيارشم بره دست دكتره تا بعد از اول يهو به اختيار خودشون هر طوري كه ميخوان فعال كنن

...
عه نكنه تو همون مني😂😂😂قد وزن و قندت يكي بوده پس ديگه قطعي بايد بخورم ببين همون متفورمين ايراني ...

عزیزم 😁😍 نه من گلوکوفاژ میخورم.

محیا اون ادرس دکترتو بفرست کارش دارم 😡😡 به جای اینکه روحیه بده ،تخریبت کرده فقط...خیلی بی انصافه..همه ش دست خداست...من خیلی وقته میشناسمت.از تاپیک بانو.یه خرده روحیه ت حساسه.متاسفانه دکترت نمیدونسته و اون حرفای مزخرفو تحویلت داده....میخاسته یه حرفی زده باشه...

محیا جون من مطمئینم به زودی مادر میشی...مطمئنم...اونم دوقلو 

عه نكنه تو همون مني😂😂😂قد وزن و قندت يكي بوده پس ديگه قطعي بايد بخورم ببين همون متفورمين ايراني ...

گفت واسه لاغری نمیدم چربی سوزو.گفت واسه تخمدانت میدم که بهتر کار کنه..خیلی قرص بدی بود.حالت تهوع و ببخشید اسهال میشدم خوردنی..منم دیگه نخوردم.دکتر فکر میکنه هنوز دارم میخورم 😄

سینال بود روزی ۴۸ واحد.بعد شد ۲۴ واحد.از روز هشتم روزی دوپودر و یه اب هم منوگون زدم.دراصل هشتا منوگو ...

گونال واحداش با سينال متفاوته فك كنم، منم روزي ١٥٠واحد گونال داشتم، با ١٢تا منوگون

سارا دكتر گفت يه گزينه اي رو ميزش هس اسسسسستغفرالله دووووررررر از جووونم دوباره پانكچر😭😭😭😭 حالا ببين بيتربيت بازم هيچ تقويتي نداده😡 خودم بايد پيگيرش باشم اين هفته يه غددي چيزي برم متفورمين و تقويتيامو بگيرم بعد 

خداجون تورو به خداييت قسم اين نينياي توي فريزرمو بده بغلم از شررررر دوا و دكتر خلاص شم  الهي امين

...
من یه نی نی میخواااااااام شبیه عکس پروفایلم خدایاااااا بده بغلمممممم😆😆😆🐣🐣🐣🍼🍼🍼

یاسی راستی خود دکتر صارمم تو اتاق عملها میچرخه.حواسش هست به همه چی.پرستاراشم تا بگی مهربون بودن..انقدر لپ منو کشیدن و قربون صدقم رفتن  که اومدم خونه پشیمون شدم که چرا بیشتر نموندم😁اصلا استرس نداشتم سر عمل .همه چی عالی بود..هایپر نمیشدم؛هرسال میرفتم تخمک کشی میکردم هدیه میدادم  بهشون 😆

گونال واحداش با سينال متفاوته فك كنم، منم روزي ١٥٠واحد گونال داشتم، با ١٢تا منوگون سارا دكتر گفت يه ...

محیا جون تو رو خدا بیخیال شو.خودتو تقویت کن بچسب به سیکل انتقال.مثبت فکر کن بزار مثبت بیاد سراغت...بیخیال حرفای دکترت شو.ماشاالله ۱۲ تا جنین داری.بعد انتقال با روحیه عالی استراحتتو کن.مطمئن باش نه ماه دیگه بغلتن...

سلامت باشي عزيزم  نه من تهران بودم انستيتو نويد دكتر كشاف  براي بارداري زير نظر دكتر بند ...

به سلامتی. سرش شلوغه؟ راحت وقت میده؟ 

زایمان طبیعی هم انجام میده؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
استرست رو. سعی کن کنترل کنی عزیزم.. خود جراح بهم گفت نگران نباش فقط زیر نظر باش ..

شاینا جون من با مصرف قرص اچ دی تو این ماه. سینه چپم گاهی درد میگیره و تیر میکشه.. نگرانم کرده. اصلا سابقه نداشتم قبلا.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘