2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046790 بازدید | 684548 پست

مرسي ابجيا بخاطر دعاهاتون.مرسي بخاطر حمايتتون.ولي نميدونم يكم دلم نگرانه.تا بتامو تكرار نكنم مطمءن نيستم چون بتام نسبت به بقيه پايينه...نميخوام به خودم اميد الكي بدم.التماس دعاي فراوون دارم ابجيا

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مبارکت باشه .مامان شدنت مبارک .. انشاالله بسلامتی و سالم بیاد بغلت ..🌷🌷🌷🌷🌻🌻🌻 برای منم ...

مرسى عزيزم

انشالله نى نى تون به سلامت دنيا بياد

براى منم دعا كنيد خيلى 🙏🏼

مرسي ابجيا بخاطر دعاهاتون.مرسي بخاطر حمايتتون.ولي نميدونم يكم دلم نگرانه.تا بتامو تكرار نكنم مطمءن ن ...

مبار‌که مبارک عزیزم

ان شالله که به سلامتی این ۹ماه سرمیکنی و صحیح وسالم بغل میگیریش

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
چرا تکمیلی کلا قبول میکنه. برای ما که قبول کرد. ۳ تومن برای کلا نازایی در نطر گرفته بودن که پانکچر ...

برا دومی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من آز دادم.بتام ١٠٤ زده.بالاي ٥٠ زده مثبت.بتام پايينه؟

مباركت باشه عزيزم🎉🎊ايشالا بهترين روزهارو در پيش داشته باشى

💕🌸

استرس نداشته باش شاد باش حتما بالا مى ره🙏🏼🌸

نه ربطی نداره. برا من ۳ تا بلاست گرید آ گذاشتن. بتامم بالا بود. دوتاش گرفت که یکیش از بین رفت متاسف ...

البته شاید اولیم باید با ناباروری باشه..... 

نمیدونم من پیگیرش نبودم فکر میکردم هزینه ناباروری برا وقتیه که بچه نداشته باشی.... 

البته تکمیلی ما از بهتریناست..... 

سه چهار سال پیش ده تومن برا ناباروری میداد الان فکر کنم بیست تومنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من مشهد رفتم قبل انتقالم براي همه بچه هاي تاپيك دعا كردم.ايشالله هممون دلمون شاد ميشه.من از امام رضا ...

یاامام رضا 

ان شالله خودش هوای هممون رو  داشته باشه

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا